Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
02.05.2024
3/3, ehk eeloleval nädalavahetusel oleme kolmel päeval esindatud kõigis kolmes poiste Eesti meistrivõistluste finaalmängus, sh U12, U19 ja U14 poisid.
Kommenteeri
30.04.2024
Kolmas veerandfinaalmäng Tartu Ülikool & Maks ja Moorits vastu toimus Tartus ning Viimsi läks endast kõike andma, et seeria jätkuks. Teine mäng näitas, et noor Viimsi meeskond oli lõpuni mängus sees ja ...
Kommenteeri
29.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi neli noortemeeskonda, sh U12, U13, U14 ja U19 poisid läbisid edukalt põhiturniiri ja veerandfinaalid, millega on juba endale kindlustanud koha noorte Eesti Meistrivõistlustel nelja parima ...
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
Vigastusest paranemas Aleksander Oliver Hint jätkab Viimsis (0)
15.08.2023

Eelmise hooaja Viimsi kaitsemängu tugitala 23-aastane Aleksander Oliver Hint jätkab Viimsi ridades. 1.99 pikk, väikese ääre positsioonil mängiv mees on noorenduskuuri läbinud viimsilaste seas üks kõige vanem ja ka kogenum.

Viimasel hooajal jäi Hint vigastuse tõttu pingile alates Meistriliiga veerandfinaalidest TalTechi vastu. Enne seda oli ta käinud igas mängus keskmiselt 20 minutit platsil ning skoorinud veidi üle viie punkti.

 

„Otsus Viimsis jätkata tuli üsna kergelt, sest juba eelmisel hooajal sujus koostöö treeneritega väga hästi ning korralduslikult oli kõik suurepärane. Peale vigastust sain Viimsi klubilt igakülgset abi ja toetust ning loodame siiani, et taastumine läheb oodatust kiiremini. Hetkel ei saa kindlat kuupäeva paika panna, kuid ootuste kohaselt olen hiljemalt uue aasta alguses tagasi platsil ja valmis meeskonda igakülgselt aitama. Algavaks hooajaks on kokku pandud üsna noor meeskond, aga see loodetavasti tähendab palju energiat ja tugevat võitlusvaimu ehk ootan juba huviga uut hooaega ja veel enam taas mängimist,“ ootab Hint mängukõlbulikuks saamist.

 

Peatreener Valdo Lipsu jaoks on Hint meeskonna jaoks väga oluline lüli: “Hint treenib praegu oma plaani järgi ehk peamiselt teeb jõudu ja raviharjutusi. Lähemal ajal saab hakata jooksma. Tõenäoliselt on teda platsile oodata detsembris. Aleksander Oliver on noortele eeskujuks ning hoiab meeskonna tuju üleval. Kuid loomulikult tahame teda väga väljakul näha ning hooaja teises pooles, ootame temalt suurt panust.”

 

Viimsi algava hooaja koosseisu saad teada peagi, jälgides meeskonna sotsiaalmeediakanaleid Facebookis SIIN ja Instagramis SIIN. Püsi kanalil!

 

Jälgi meid sotsiaalmeedias!


  

 

 

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia tee 3, Viimsi vald 74001   E-post: kkviimsi@kkviimsi.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...