Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
28.04.2024
Teine veerandfinaalmäng Tartu Ülikool & Maks ja Moorits vastu peeti eile Viimsis. Mängu oli tulnud vaatama 483 inimest, mis tähistas ka tänavuse hooaja publikurekordit.
Kommenteeri
25.04.2024
Eile alustas Viimsi kolme võiduni peetavaid Eesti meistrivõistluste veerandfinaalmänge Tartus sealse Tartu Ülikool & Maks ja Moorits vastu.
Kommenteeri
24.04.2024
Korvpalli Eesti Meistriliiga veerandfinaalseeria läheme kokku Tartu Ülikool Maks& Mooritsaga. Kuigi põhihooajal jäi mängude seis 0:2 tartlaste kasuks ja hea meelega lükkame favoriidikoorma värske peatreeneri Priit Vene õlgadele, ...
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
Saksamaalt Eestisse - Gerrit Lehe liitub Viimsiga (0)
06.09.2023

18-aastane ja 198 cm pikk tagamängija või väikese ääre kohal tegutsev Gerrit Lehe pani end eelmisel hooajal proovile Saksamaa esiliigas, Tübingeni Tigersi ridades kuhu ta suundus Audentes SK/Tallinna Ülikool/TSK meeskonnast, mis osales Eesti U18 meistrivõistlustel.

Hiljuti esindas Gerrit  Eesti koondist, kui Ungaris toimunud FIBA U18 3×3 korvpalli maailmameistrivõistlustel sai Eesti neljanda koha. Pronksimängus tuli kahjuks ülinapilt, 15:16 alla vanduda Sloveeniale.

 

Peatreener Valdo Lips ootab Gerritilt sama, mis teistelt noormängijatelt- kaitses pingutamist, igas olukorras võitlemist ja maksimumi andmist.

 

“Otsustasin liituda Viimsi korvpallimeeskonnaga kuna siinsel meeskonnal on hea maine ja tugev treenerite ning noorte ambitsioonikate mängijate koosseis, mis mind väga motiveerib. Isiklikult tahan oma korvpallioskusi täiendada, saada tugevaid mänge ja areneda mängijana. Meeskonnana on meie eesmärk saavutada edu kohalikel ja võimalusel ka rahvusvahelistel turniiridel. Tahame näidata head mängu ning olla eeskujuks teistele noortele korvpallihuvilistele.

Kokkuvõtlikult, Viimsi korvpallimeeskonnas mängimine vastab minu isiklikele ambitsioonidele korvpallis ning pakub suurepärast võimalust kuuluda toetavasse ja eesmärgile suunatud meeskonda,” soovib Lehe end tõestada.

 

 

“Meie meeskonna profiil on anda kõikidele mängijatele võimalus arenguks ja ennast tõestada. Kes edasi, kes korraks tagasi, on mul mul hea meel, et mitmed Eesti talendid on Eestisse tulles just Viimsi valinud, kus oma karjäärile uus hoog anda. Niisamuti Gerrit. Näeme, et tal on võimalus tõsiselt meesekorvapllis kanda kinnitada, airdates saavutada enda ning meie meeskonna eesmärke,” tervitab Lehet klubi tegevjuht Tanel Einaste.

 

Hetkel peame soovima Lehele kiiret paranemist ja väljakule naasmist, peale 3×3 korvpalli maailmameistrivõistluste pronksimängus saadud traumat, mille tõsidus peaks selguma lähipäevil.

 

Osta Viimsi Hooajapääse SIIN


Saalis näeme!

 

Jälgi meid sotsiaalmeedias!


  

 

 

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia tee 3, Viimsi vald 74001   E-post: kkviimsi@kkviimsi.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...