Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
28.04.2024
Teine veerandfinaalmäng Tartu Ülikool & Maks ja Moorits vastu peeti eile Viimsis. Mängu oli tulnud vaatama 483 inimest, mis tähistas ka tänavuse hooaja publikurekordit.
Kommenteeri
25.04.2024
Eile alustas Viimsi kolme võiduni peetavaid Eesti meistrivõistluste veerandfinaalmänge Tartus sealse Tartu Ülikool & Maks ja Moorits vastu.
Kommenteeri
24.04.2024
Korvpalli Eesti Meistriliiga veerandfinaalseeria läheme kokku Tartu Ülikool Maks& Mooritsaga. Kuigi põhihooajal jäi mängude seis 0:2 tartlaste kasuks ja hea meelega lükkame favoriidikoorma värske peatreeneri Priit Vene õlgadele, ...
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
Tere tulemast Viimsisse, Cristo! (0)
07.09.2023

Viimsi taustatiimiga on liitunud Cristo Veber,  hakates vedama turunduse- ja sotsiaalmeedia vankrit.

Cristo, "Mina olen Cristo, ja olen meeskonna hetkel ilmselt kõige värskem liige. Kes ma olen, kust ma tulen ja kuidas ma otsapidi Viimsisse jõudsin, põlise maakana veel kusjuures? 25 aastat vana ja kui keegi mu kolme sõbra käest peaks küsima kes ma olen siis ilmselt vastus on ühtne, mees kes teab kõiki, räägib ilgelt palju, teeb koguaeg nalja, aga samas töötab oma eesmärkide nimel nagu loom. Turundus kui selline ei ole minu jaoks võõras, sellega olen kokku tegelenud juba praeguseks 6 aastat, olen edukalt Eestis üles ehitanud oma autoklubi, brändi ja hobisõidukite ürituste seeria Cars & Coffee ja turundanud kõike, alataes käsitööõllest kuni tänaseks päevaks autodeni. Põhiliselt leiab mind hetkel Möller Auto Mustamäe majast, kus tegelen sisuloomega kogu eesti filjaali peal, või vabal ajal, kas kossusaalist, garaazist mõne auto kallalt või kuskil metsatukas maalimas või kirjutamas.

Viimsisse jõudmsiega on hea lugu - Tanel tuli minu juurde eelmisel hooajal sooviga AutoHallest autosid saada, aga kuna kuidagi see asi vedama ei saanud ( suuresti tänu eelarve augule AutoHalle poolt) siis sellegi poolest jäime suhtlema, hakkasin kodumängudel kohal käima, elasin kaasa kõikidele võõrsil mängudele ja minust kasvas välja ühe hoojaga tulihingeine Viimsi fänn.  Ja noh, siin ma nüüd olen, kossu juures agasi peale 15 aastast pausi, kuna kooli ajal sai maakondlikul tasemel täitsa võistelduki, ja seekord siis õnneks mitte väljakul, joosta ma lihtsalt väga ei viitsi kuid sporti teen heameelega, hetkel 5 korda nädalas, 3 korda saali, korra taipoksi ja korra basseinis."

 

Klubi tegevjuht Tanel Einaste, "Meie nähtavus ja roll kogukonnas on olnud fookuses klubi esimesest päevast ja laste- ning noortekorvpallist peale kui nüüd, meistriliiga tasemel nõuab see valdkond veelgi enam aega, tähelepanu, oskusi. Näitena oleme saavutanud taseme, kus iga teine Viimsi kohta köiv uudis on korvpallist, meie saalipubliku arv on Eestis kolmandal kohal, ülekannete vaadatavus Delfis ja Inspiras kõrge. Nii korvpallikooli kui ka - meeskonna turundus hõlmab tegevusi, kanaleid ja sündmusi seinast seina, ehk kindlasti on vajalikud oskused nii rööprähklus kui ka erialased oskused aga samapalju või enamgi läheb vaja töövõimet ja energiat ning huvi spordi vastu. Cristol on see kõik kindlasti olemas."

 

Osta Viimsi Hooajapääse SIIN


Saalis näeme!

 

Jälgi meid sotsiaalmeedias!


  

 

 

 

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia tee 3, Viimsi vald 74001   E-post: kkviimsi@kkviimsi.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...