Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
28.04.2024
Teine veerandfinaalmäng Tartu Ülikool & Maks ja Moorits vastu peeti eile Viimsis. Mängu oli tulnud vaatama 483 inimest, mis tähistas ka tänavuse hooaja publikurekordit.
Kommenteeri
25.04.2024
Eile alustas Viimsi kolme võiduni peetavaid Eesti meistrivõistluste veerandfinaalmänge Tartus sealse Tartu Ülikool & Maks ja Moorits vastu.
Kommenteeri
24.04.2024
Korvpalli Eesti Meistriliiga veerandfinaalseeria läheme kokku Tartu Ülikool Maks& Mooritsaga. Kuigi põhihooajal jäi mängude seis 0:2 tartlaste kasuks ja hea meelega lükkame favoriidikoorma värske peatreeneri Priit Vene õlgadele, ...
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
Viimsi kaotas kontrollmängu TalTech/OPTIBETile 67:89 (0)
14.09.2023

Kontrollmängud on Viimsi Korvpalliklubi noorele meeskonnale väga olulised koostöö käimasaamiseks ning eile mängiti kolmas ja eeldatavasti viimane mäng koduses Viimsi saalis.

Esimese veerandaja võitsid üliõpilased kolme punktiga, 23:20. Poolajaks olid nad eduseisus 45:36. Kolmanda veerandaja lõpuks juhiti 70:55 ning kogu mängu kaotas Viimsi Korvpalliklubi 67:89.

 

Viimsilaste resultatiivseim oli taaskord Stefan Vaaks, kes viskas 14 punkti, kaitseväest naasnud Jorgen Rikberg skooris 12 punktiga. Kapten Oliver Suurorg andis lisaks 4 resultatiivset söötu.Vastaste parim Kasper Suurorg, viskas 19 punkti.

 

“Esimesed kaks veerandaega olid täitsa korralikud meie poolt, teist poolaega alustasime veidi pehmelt ja meid karistati ära. Enda mänguga jäin enamvähem rahule. Oleksin võinud mõne kolmese ka sisse sopsata,” ütles 14 punkti visanud Stefan Vaaks pärast mängu.

 

“Viimane kontrollmäng peetud. Alguses pidin natukene kurja häält tegema, saime asjad liikuma, aga mängu teises pooles oli meie tabavusprotsent väga kehvake. Ootame kõiki 24. septembril Keila vastu saali meie noort võistkonda toetama. Esimese mängu emotsioon on väga oluline,” ütles peatreener Valdo Lips pärast mängu.

 

Tegevjuht Tanel Einaste jaoks on iga kontrollmäng kulla hinnaga: “Eile pidasime oma esimese ja viimase kontrollmängu kodusaalis. Tunded on veel vastakad, sest ülemäära palju pole me selle noore koosseisuga ju mänginud. Ning kindlasti ei kajastu hetkel meie lõpppilt, sest näiteks Rikberg tuli vähem kui nädal tagasi kaitseväest, ootame platsile Hinti ja Lehet ning üks üllatus on meil fännidele veel varuks. Pärast seda muutub meie mängupilt kindlasti veel.”

 

Osta Viimsi Hooajapääse SIIN


Saalis näeme!

 

Jälgi meid sotsiaalmeedias!


  

 

 

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia tee 3, Viimsi vald 74001   E-post: kkviimsi@kkviimsi.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...