Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
25.04.2024
Eile alustas Viimsi kolme võiduni peetavaid Eesti meistrivõistluste veerandfinaalmänge Tartus sealse Tartu Ülikool & Maks ja Moorits vastu.
Kommenteeri
24.04.2024
Korvpalli Eesti Meistriliiga veerandfinaalseeria läheme kokku Tartu Ülikool Maks& Mooritsaga. Kuigi põhihooajal jäi mängude seis 0:2 tartlaste kasuks ja hea meelega lükkame favoriidikoorma värske peatreeneri Priit Vene õlgadele, ...
Kommenteeri
23.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi neli noortemeeskonda, sh U12, U13, U14 ja U19 poisid läbisid edukalt põhiturniiri ja veerandfinaalid, millega on juba endale kindlustanud koha noorte Eesti Meistrivõistlustel nelja parima ...
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
Spordihooldus (0)
18.10.2023

Korvpalliklubi Viimsi koostööpartner Spordihooldus pakub klubi liikmete 15% soodustust ning iga sooduskoodiga "KKVIIMSI" tehtud ostuga toetate klubi!

Sooduskoodiga "KKVIIMSI" kõik tooted Sulle -15%

Iga sooduskoodiga tehtud ostuga toetad Korvpalliklubi Viimsit.

Vaata lähemalt ja telli Spordihooldus.ee lehelt SIIN

 

Soodustuse saamiseks:

  1. Registreeru kasutajaks SIIN
  2. Vali ja lisa tooted ostukorvi
  3. Sisesta sooduskood KKVIIMSI
  4. Maksa ja lõpeta tellimus

 

Spordihooldus OÜ tooted ja teenused on mõeldud kõigile, kes on füüsiliselt aktiivsed ning tahavad terved püsida. 
Pakume parimaid ning uusimaid võimalusi ja lahendusi peamiselt spordifüsioteraapia vallas. Spordihoolduse tootevalik hõlmab treeningvahendeid, tervisetooteid ja mitmeid taastumisseadmeid nii aktiivsetele, rahvaspordiga tegelevatele inimestele kui ka tippatleetidele. 
Meie missiooniks on kehaliselt aktiivsete inimeste teadlikkuse tõstmine igapäevaelus, vigastuste ennetamine, lihaste stimulatsioon, ainevahetuse parandamine, koormusjärgsed taastumised ja üleüldine keha turgutamine nii vitamiinide kui ka treeningvahenditega.

Tänasel päeval on meil au teenindada füsioteraapia vallas tegutsevaid spetsialiste, edendades ja tõhustades nende igapäevatööd. Samuti teeme koostööd USA ja mitmete Euroopa spordimeditsiini tootjate ja kliinikumidega, tuues maailmatasemel lahendusi ja võimalusi oma partneriteni. 

 

Saalis näeme!

 

Jälgi meid sotsiaalmeedias!


  

 

 

 

 

 

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia tee 3, Viimsi vald 74001   E-post: kkviimsi@kkviimsi.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...