Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
25.04.2024
Eile alustas Viimsi kolme võiduni peetavaid Eesti meistrivõistluste veerandfinaalmänge Tartus sealse Tartu Ülikool & Maks ja Moorits vastu.
Kommenteeri
24.04.2024
Korvpalli Eesti Meistriliiga veerandfinaalseeria läheme kokku Tartu Ülikool Maks& Mooritsaga. Kuigi põhihooajal jäi mängude seis 0:2 tartlaste kasuks ja hea meelega lükkame favoriidikoorma värske peatreeneri Priit Vene õlgadele, ...
Kommenteeri
23.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi neli noortemeeskonda, sh U12, U13, U14 ja U19 poisid läbisid edukalt põhiturniiri ja veerandfinaalid, millega on juba endale kindlustanud koha noorte Eesti Meistrivõistlustel nelja parima ...
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
Viimsi valla sporditegevuse toetuse kord muutub (0)
06.11.2023

Anname teada, et muutmas on Viimsi valla sporditegevuse toetamise kord.

Valla avalike teenuste arengu ja kvaliteedi jätkusuutlikkuse tagamiseks on Viimsi vallavalitsuse soov täpsustada tingimusi, mille alusel vallas toetusi ning soodustusi eraldatakse. Üldine põhimõte on siin selles, et kodanikud, kes oma maksudega valla arengusse panustavad, omavad ka põhjendatud õigust saada siinseid teenuseid soodustingimustel. Sarnast loogikat kasutavad juba ka mitmed teised Harjumaa kohalikud omavalitsused. Sellest põhimõttest lähtuvalt on muutmisel valla sporditoetuse eraldamise kord ja sinna saab olema lisatud klauslina tingimus, et toetuse saamiseks peavad olema mõlemad vanemad/üksikvanem registreeritud Viimsi valla elanikuks 1. jaanuari 2024 seisuga ja olema registreeritud elanikuks kogu toetuse saamise perioodi jooksul.

Viimsi vallavalitsus teeb eraldi teavitust lapsevanematele muudatusest ja tuletab meelde, et nad registreeriksid end valla elanikuks hiljemalt 1. jaanuariks 2024!

 

Vallavalitsuse soov selle muudatuse juures on tõsta toetust spordiklubidele ja ühtlasi luua selgust toetussüsteemis üldiselt. Meie soov on jätkata aasta-aastalt noorte harrastajate liikumisharjumuse aina suuremat toetamist. Maksuraha parem laekumine on üks äärmiselt oluline eeldus toetuste suurendamiseks.
Sellega seoses palume teie abi info levitamisel Viimsi lapsevanematele, et muudatuse põhjendused ja edasised vajalikud sammud oleksid kõigile üheselt selged ning arusaadavad. Siinjuures tekib lapsevanematel kindlasti küsimusi nende perekonnaseisu osas - näiteks üksikvanemad. Palun suunake need küsimused Viimsi vallavalitsuse haridusosakonna poole (kaija.magi@viimsivv.ee või 602 8860).


TOETUSE TAOTLEMISE MEELESPEA:

  • 1. november laps/harrastaja registeeritud Viimsi valla elanikuks.
  • 1. detsember 2023 on lapsevanemate poolt kinnituse tegemise tähtaeg. 
    • Kinnitust saad teha SIIN
    • Selleks kuupäevaks palume Viimsi valla lapsevanematel üksikvanemluse avalduse osas Viimsi vallavalituse haridusosakonda e-posti teel kaija.magi@viimsivv.ee. Üksikvanemluse taotlustega tegelemine ei ole klubi ülesanne.
  • 1. jaanuar lapsevanemad registreeritud Viimsi valla elanikuks.

 

Vaata ka: ERITI OLULINE: Viimsi ja Tallinna sporditegevuse toetuse kinnitamine!

 

Kõik Korvpalliklubi Viimsi õpilased on kantud, või uued õpilased kantakse jooksvalt, toetuste haldussüsteemi (PAI).

Juhul, kui Teie last süsteemis pole või kinnituse tegemine ei õnnestu palume sellest teatada anda kkviimsi@kkviimsi.ee

 

Kinnitust saab teha vaid elektrooniliselt, autentides ennast, kas ID-kaardi, mobiili-ID või Smart-ID kaudu, SIIN


Infoks:

  • Korvpalliklubi Viimsi - Harjumaa Parim Spordiklubi SIIN
  • Klubi rahastamisest loe SIIN

 

Jälgi meid sotsiaalmeedias!


  

 

 

 


 

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia tee 3, Viimsi vald 74001   E-post: kkviimsi@kkviimsi.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...