Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
28.04.2024
Teine veerandfinaalmäng Tartu Ülikool & Maks ja Moorits vastu peeti eile Viimsis. Mängu oli tulnud vaatama 483 inimest, mis tähistas ka tänavuse hooaja publikurekordit.
Kommenteeri
25.04.2024
Eile alustas Viimsi kolme võiduni peetavaid Eesti meistrivõistluste veerandfinaalmänge Tartus sealse Tartu Ülikool & Maks ja Moorits vastu.
Kommenteeri
24.04.2024
Korvpalli Eesti Meistriliiga veerandfinaalseeria läheme kokku Tartu Ülikool Maks& Mooritsaga. Kuigi põhihooajal jäi mängude seis 0:2 tartlaste kasuks ja hea meelega lükkame favoriidikoorma värske peatreeneri Priit Vene õlgadele, ...
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
Viimsi noored võitsid Euroopa Noorte Korvpalliliiga Challenger Cupi (0)
20.02.2024

Möödunud nädalavahetusel osales Viimsi U-17 meeskond Euroopa Noorte Korvpalliliiga ehk EYBL U17 vanuseklassi Challanger Cupil. Alagrupis võideti Norra, Soome ja Tšehhi noortevõistkondi ning finaalis lätlasi. Mänge kommenteerib Viimsi noortekorvpalli juht Kaarel Traumann.

KK Viimsi 68-59 Centrum Tigers (Norra)

Kaarel: “Ma ei teagi kas olla rahul või mitte. Mehed võtsid 34 ründelauda. Samas olid viskevalikud täiesti pöörased. Rannaste tegi hullu ja võttis kokku 34 viset. Aga võit on käes ja võitjate üle kohut ei mõisteta.”

 

KK Viimsi 84-66 Sokol Prazsky (Tšehhi)

Kaarel: “Olime tunduvalt paremad kui esimeses mängus. Liiga palju saime üks ühe vastu pealt sisse, muud probleemi kaitses polnud. Rünnakul mängime end tihtilugu ise auku, aga kuidagi leiame ikka vabad viskekohad üles. Selles suhtes oleme nagu Baskonia klubi Hispaanias.”

 

KK Viimsi 68-47 Tapiolan Honka (Soome)

Kaarel: “Kaitses väga hea mäng poistelt ning finaalis ootab meid ees Valmiera.”

 

FINAAL Viimsi 76:72 Valmiera BVBS (Läti)

Treener Joosep Indermitte, “Terve mängu olime taga, aga suutsime end kokku võttes lahingu lisaajale viia, kus olime kindlamad. Vastane sai kokku 21 second chance  punkti ehk, kaitselauas olime väga hädas. Aga võit tuli ning poisid on tublid ja õnnelikud.”

 

EYBL U17 vanuseklassi Challanger Cup kõige kasulikeimaks mängijaks valiti viimsilane Kristo Rannaste. All Star, ehk turniiri sümboolsesse viisikusse valiti Robi Treimut.

 

Meeskonna peatreener ja Viimsi noortekorvpalli juht Kaarel Traumann võtab turniiri kokku: “Poiste poolt kogu turniiri vältel väga vinge ja võitluslik esitus. Kuigi esimene mäng oli veidi konarlik, siis poisid andsid maksimumi endast esimest sekundist kuni lõpuni välja. Suurepärane meeskonna tunne ja emotsioon! Suur kiitus võistkonnale - igati väljateenitud turniiri võit! Kogu EYBLi hooaeg oli suurepärane kogemus poistele. Saime Lätis ja Foruse toel ka Tšehhis mängimas käia ning kohtusime muuhulgas Türgi, Itaalia, Slovakkia, Tšehhi meeskondadega. Aitäh poistele, lapsevanematele ja toetajatele!”

 

Euroopa Noorte Korvpalli Liiga U17 vanuseklassis osalesid Eesti, Tšehhi, Läti, Leedu, Ungari, Hispaania, Rumeenia, Itaalia, Serbia, Horvaatia, Austria, Rootsi, Poola, Soome, Norra, Suurbritannia, Moldova, Ukraina, Bosnia, Türgi, Slovakkia, Iirimaat võistkonnad.

 

Meeskonda kuulusid: Julius Meijel, Oliver Saar, Matthias Kokošinski, Kaur Kalle, Timo Lang, Kenneth Hans Möldre, Raul Tubarik, Kristo Rannaste, Richard Hütt, Robin Berol, Christian Elmar Kask, Karl Johann Grünberg, Robi Treimut, Rasmus Nugis.

Meeskonna treenerid: Kaarel Traumann, Joosep Indermitte, Dmitry Kolomyychenko, Asko Meiner (S&C).

 

Meeskonda toetas: Forus Security

 

Jälgi meid sotsiaalmeedias!


  

 

 

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia tee 3, Viimsi vald 74001   E-post: kkviimsi@kkviimsi.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...