Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
28.03.2024
Leia Easter Tournament 2024 ajakavad ja tulemused:
Kommenteeri
27.03.2024
Viimsi noor meeskond võitis Eesti-Läti ühisliigas 6 mängu ning tuli kokkuvõttes 15.kohale. Võtmaks põhiturniiri kokku tegime juttu meeskonna peatreener Valdo Lipsu, katne ...
Kommenteeri
25.03.2024
Easter Tournament osaleja info, kaasa ja meelespea.
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
Kesklinna Korvpalliklubi (0)
15.11.2014

Ühendamaks treenereid, lapsi ja lapsevanemaid, kes soovivad tegeleda korvpalliga nö süvitsi, on alates septembrist kesklinnas korvpalli arendamas Kesklinna Korvpalliklubi (senine kaubamärk korvpallis “BC Reaal”), kuuludes MTÜ Korvpalliklubi Viimsi koosseisu, senise Kesklinna Spordiklubi asemel. 

Kesklinna Korvpalliklubi.

Kesklinna Korvpalliklubi ühendab kaheksa treeningrühma. Kesklinna Korvpalliklubi treeneritena jätkavad Indrek Visnapuu, Alari Põllu, Siim Hiie, Avo Mae ja Rait Eslon. Treeningöö toimub Tallinna kesklinna spordisaalides, sh Vanalinna Hariduskolleegiumis, Kadrioru Saksa Gümnaasiumis, Tallinna Ühiskümnaasiumis, Humanitaargümnaasiumis, Südalinna kool ning Tallinna Spordihallis.

Kesklinna Korvpalliklubi omab selgelt identiteeti: kesklinn + korvpall = Kesklinna Korvpalliklubi,  koos oma:
sümboolika; kodulehe www.kesklinnakk.ee ja Facebooki fännilehega www.facebook.com/kesklinnakorvpalliklubi


Tekkiv ligi 350 lapse ning 13 treeneriga klubipüramiid ning organisastioon on kindlasti kompentetenstikeskus, et üheskoos olla veelgi tugevam ning pakkuda Teie lastele parimaid võimalike treeningtingimusi, võistlusväljundeid ning lisaväärtusi olgu see siis paraneva kommunikatsiooni või Teile kehtivate lisaväärtuste näol. Klubi omab õppekava “Korvpall”registreeringut Eesti Hariduse Infosüsteemis. 

Missioon: Parema ja sportlikuma Eesti nimel!
 

Klubi juriidiliseks isikuks on MTÜ Korvpalliklubi Viimsi.
KK Viimsi on üle 12 aastase ajalooga ning üle 240 lapsega tegutsev kaasaegne ning innovatiivne spordiklubi arendamaks noorte korvpalli kõrgeimal tasemel. Täpsemalt saab klubist lugeda www.kkviimsi.ee
 

Eraldumine Kesklinna Spordiklubist.

Vajaduse kasvada välja Kesklinna Spordiklubist tingis klubide nö kontseptsiooniline erinevus, kus Kesklinna Korvpalliklubi tahab oma õpilastele ning lapsevanematele olla partneriks kõrgel tasemel treeningute ja kommunikastiooni pakkumisel, alates I klassist kuni gümnaasiumi lõpetamiseni. Kesklinna Spordiklubi soovis jätkata pikapäevarühmana, pakumata lastele võistlusväljundit ja tegeledes lastega vaid I kuni IV klassini.

Paneme palli käima!

www.kesklinnakk.ee
www.facebook.com/kesklinnakorvpalliklubi

 

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia 3, 74001 Viimsi   E-post: kesklinnakk@kesklinnakk.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...