Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
28.03.2024
Leia Easter Tournament 2024 ajakavad ja tulemused:
Kommenteeri
27.03.2024
Viimsi noor meeskond võitis Eesti-Läti ühisliigas 6 mängu ning tuli kokkuvõttes 15.kohale. Võtmaks põhiturniiri kokku tegime juttu meeskonna peatreener Valdo Lipsu, katne ...
Kommenteeri
25.03.2024
Easter Tournament osaleja info, kaasa ja meelespea.
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
AS FIFAA ja KESKLINNA KK ning KK VIIMSI sõlmisid koostööleppe (0)
27.01.2015

Kesklinna Korvpalliklubi ning Korvpalliklubi Viimsi sõlmis toetuslepingu aktsiaseltsiga FIFAA. Koostööleppe alusel toetab ettevõte klubi tegevust järgmisel kahel aastal nii rahaliselt kui oma teenustega. 

"FIFAA toetus on meile väga tähtis, kuna spordiklubi majandamine on tänapäeval väga suur väljakutse. FIFAA aitab meil disainida ning trükib korvpalliklubi mängu- ja esindusvormid," ütles klubi tegevjuht Tanel Einaste. "Meie jaoks on tähtis partner, kes mõtleb kaasa toodete kujunduse osas, aitab meil hoida esindusvormide ühtset "nägu" ning tegutseb kiiresti ja kvaliteetselt," lisas Einaste.

 

"Korvpall ja sport on FIFAA jaoks tähtsad valdkonnad. FIFAA esindab Baltikumis PEAK, AND1 ja Spalding korvpalli kaubamärke ning trükib spordirõivaid paljudele võistkondadele sealhulgas pallimängude rahvuskoondistele," ütles FIFAA juhatuse esimees Karel Loide. "Meie koostöö Tanel Einaste juhitava KK Viimsiga on pikaaegne ning on seetõttu ka loomulik, et võtame ka Kesklinna KK enda toetada, kuna usume nendesse inimestesse ja nende professionaalsusesse. Klubi on tõestanud et suudab kasvatada häid sportlasi ning inimesi meie ühiskonnale," lisas Loide.

 

AS FIFAA on 1993 aastal asutatud ettevõte, mis on üks juhtivaid tekstiili hulgimüügi ning äri- ja reklaatrükiga tegelevaid ettevõtteid Baltikumis.

Firma esindab muuhulgas Skechers-i, Spaldingu, And1 ja PEAK kaubamärke.

FIFAA on Eesti Korvpalliliidu, Eesti Jalgpalliliidu, BC Kalev/Cramo, FC Flora, Rapla KK ja paljude teiste spordiorganisatsioonide sponsoriks.

 

Kesklinna Korvpalliklubi ja Korvpalliklubi Viimsi on Tallinna kesklinnas ja Pirital ning Viimsis tegustev korvpallikool, moodustades ühtse ligi 350 lapsega klubipüramiidi.

www.kesklinnakk.ee
www.facebook.com/kesklinnakorvpalliklubi

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia 3, 74001 Viimsi   E-post: kesklinnakk@kesklinnakk.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...