Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
19.03.2024
Kolmapäeval võtame taas Läti suuna, et Valmieras kohtuda sealse GLASS VIAga. Valmiera, kellel turniiritabelis 7 võitu, st 1 meist enam, asub meist ka täpselt 1 koha võrra kõrgemal. Seega lisaks mängu võidule, mängime ka otseselt koha ...
Kommenteeri
18.03.2024
Kahemängulisel turneel Ventspilsis ja Liepajas pidid viimsilased reedel tunnistama Ventspilsi paremust 
Kommenteeri
13.03.2024
Easter Tournament osaleja info, kaasa ja meelespea.
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
Viimsis toimunud noorte euroliiga etapivõit viidi Venemaale (0)
26.10.2015
» BC Chekhovskyi Yastrebi esindaja ja Mati Mätlik

23.-25.oktoober Viimsis toimunud Euroopa Noorte Korvpalliliiga (EYBL) U17 vanuseklassi poiste turniiri esikohakarika viis Venemaale möödunud aastane liiga võitja BC Chekhovskyi Yastrebi. Parima selgitamiseks tuli appi võtta matemaatika, kui koguni kolm meeskonda kogusid viiest mängust võrdselt neli võitu. Vastavalt paremusele korvide vahes järgnes tseehovlastele BA Tallinn Kalev Eestist ning soomlaste BC MaSu. Väljakuperemehed KK Viimsi/Kesklinna KK kogus koduturniiril ühe võidu, millega paiknes paremusjärjestuses seitsmendale kohale. 

KK Viimis/Kesklinna KK turniiril ainsaks jäänud võit saavutati poolakate KKS Kobierzyce üle, keda treeneripingil juhendab Poola üks kuulsaimaid korvpallureid Adam WojciikVõistkonda kuuluvad ka viimase kaksikutest pojad Jan ja Szymon, kelle mõlema kehalised eeldused võimaldavad jõuda korvpallis vähemalt samale tasemele oma isaga. Põnevas mängus olid eestlased lõpuminutitel kindlamad ning tasuks magus võit 55:48.

Edasistes neljas mängudes tuli tunnistada vastaste paremust vastavalt poolakate Rosa Sporti 41:61, venelaste BC Chekhovskyi Yastrebi 41:72, leedukate BS Aisciai 43:59 ning eestlaste BA Tallinn Kalevi 39:79 vastu.

 

KK Viimsi/Kesklinna KK peatreener Indrek Ruut  võttis turniiri kokku: „Arvestades olukorraga, kus meie koosseisus on võrreldes möödunud hooajaga toimunud olulised muutused, on enamus poisse nn uues situatsioonis, ehk peavad kandma rahvusvahelises sarjas võtmerolli või lausa mängivad selles sarjas esimest korda, saadi ilusti hakkama. Võideldi, pingutati ja anti endast parim. Läbi turniiri jäi meil puudu füüsilisest võimsusest ja just kogemustest, kuidas mängida füüsiliselt tugevama ja agressiivse vastase vastu. Positiivse külje pealt tooks välja, et kõikides mängudes suutsime praktiliselt esimese poolaja mängus püsida. Tänasel hetkel ei olnud piisavalt oskusi, treenitust ja ka kogemusi, et sellel tasemel mängud enda kasuks keerata. Head meelt teeb, et midagi niisama vastasele ei antud. Võitlust ja eneseületamisi oli näha kõigi poolt. Tegi rõõmu, et läbi turniiri oli mängupildis näha selget edasiminekut ja tekkis oluliselt rohkem positiivseid momente nii kaitses kui ka rünnakul.“

"Täna on suur rõõm vaadata tagasi neile kolmele pingelisele päevale ning teha kokkuvõtteid peale niivõrd olulise turniiri võõrustamist. Võin julgelt öelda, et nii meie oma orgkomitee, kui turniiri toetajate ja külaliste hinnangul saime suurepäraselt hakkama ning nii mõnigi peab meie poolt läbiviidud etappi seni parimaks. Tänan külalisi selle hinnangu eest ning teen suure kummarduse kogu korraldustiimi, toetajate ning koostööpartnerite ees! See on meeskonnatöö parim näide ning tõestus, et endale tuleb seada kõige kõrgemaid eesmärke ning standardeid. Ka sportlikult olen meeskonnaga rahul ning tunnen, et valitud tee on pikas vaates õige, sest mängukogemuse saavad meie oma mängijad. Siinkohal peame olema kannatlikud ja meeskondliku tulemuse osas nö lõivu maksma aga oleme valmis seda tegema," sõnas klubi tegevjuht Tanel Einaste.
 

Parimad autasustas Viimsi abivallavanem Mati Mätlik.

 

Turniiri lõplik paremusjärjestus:

1. BC Chekhovskyi Yastrebi 5/4 (mängud/võidud)           

2. BA Tallinn Kalev 5/4  

3. BC MaSu 5/4

4. Rosa Sport 5/ 3          

5. BS Aisciai 5/2

6. West Coast All-Stars  5/2       

7. KK Viims/Kesklinna KK 5/1     

8. KKS Kobierzyce 5/0

 

Meeskondade parimad mängijad:
Kesklinna KK/KK Viimsi - #6 Georg Herodes

BA Tallinn Kalev - #12 Henri Sten Vainola

West Coast All-Stars - #11 Karri Sällylä

BC MaSu - #47 Ricky Waxwax

KKS Kobierzyce - #15 Jan Wojcik

BC Chekhovskyi Yastrebi - #22 Egor Bestuzhev

BS Aisciai - #28 Merunas Insoda

Rosa Sport - #11 Kamil Waniewski


Turniiri resultatiivseim mängija:

Tallinna Kalev #12 Henri Sten Vainola 104 points
 

Turniiri All-Star viisik:

BA Tallinn Kalev - #12 Henri Sten Vainola

West Coast All-Stars - #11 Karri Sällylä

BC MaSu - #12 Andre Gustavson

KKS Kobierzyce - #10 Szymon Wojcik

BC Chekhovskyi Yastrebi - #22 Egor Bestuzhev

 

Turniiri MVP:

BC Chekhovskyi Yastrebi - #8 Ivan Evstigneev

 

Euroopa Noorte Korvpalliliiga turniiri Viimsis toetasid: Viimsi vald, Eesti Korvpalliliit, Eesti Kultuurkapital, Hasartmängumaksu Nõukogu, Nike, Sportland, Fifaa ja lapsevanemad.

Poolaja publikumänge auhinnad pani välja Sportland ja Viimsi Peetri Pizza.

 

Ajakava ja kõikide mängude tulemused: www.kkviimsi.ee

Fotogaleriid võistluspäevade kaupa: www.facebook.com/kkviimsi

 

Euroopa Noorte Korvpalliliiga U17 vanuseklassi 1.divisjoni hooaeg jätkub KK Viimsi/Kesklinna KK jaoks  jaanuaris Vilniuses ning märtsis Riias toimuvate turniiridega.

 

www.kkviimsi.ee

www.facebook.com/kkviimsi

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia 3, 74001 Viimsi   E-post: kesklinnakk@kesklinnakk.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...