Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
27.03.2024
Viimsi noor meeskond võitis Eesti-Läti ühisliigas 6 mängu ning tuli kokkuvõttes 15.kohale. Võtmaks põhiturniiri kokku tegime juttu meeskonna peatreener Valdo Lipsu, katne ...
Kommenteeri
25.03.2024
Korvpallikooli treenerile Janek Pallasele omistati 18.märtsil, peale teooria- ning praktilisi eksameid korvpallitreener EKR 4 kutsetase. Palju õnne, edu töös ja korvpalli ikka korvi, Janek!
Kommenteeri
25.03.2024
Easter Tournament osaleja info, kaasa ja meelespea.
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
OÜ FAVORTE ja KESKLINNA KK pikendasid koostöölepingut (0)
06.01.2016

Kesklinna Korvpalliklubi pikendas toetuslepingut osaühinguga FAVORTE, mille alusel toetab ettevõte klubi tegevust ka 2016.aastal rahaliselt.

"Koostöö pikendamine FAVORTEga, näitab klubi pikaajalise missiooni olulisust laiamelt ning meie partnerite jätkuvat usaldust organistatsiooni, visiooni ning tegevuse suhtes," ütles klubi tegevjuht Tanel Einaste. 

 

OÜ Favorte on 1993. aastal asutatud Eesti kapitalil ja Eestis, peamiselt Tallinnas, tegutsev firma. Firma põhitegevuseks on kinnisvara arendus. Oleme rekonstrueerinud vanu korterelamuid, samas tegelenud ka projektidega, mille käigus oleme loonud uue kasutusotstarbe juba olemasolevatele hoonetele. Viimasel ajal oleme keskendunud peamiselt uute paaris-, rida- ja korterelamute arendusele ja ehitusele.

OÜ Favorte igapäevaste tegevuste hulka kuuluvad kinnisvara arenduse valdkonna mitmekülgsed tööetapid: sobiliku maa soetamine, finantseerimise korraldamine, turu nõudmisi arvestavad projekteerimis- ja ehitustööde ja kinnisvara realiseerimise korraldamine.

 

Kesklinna Korvpalliklubi, koos Kesklinna Korvpalliklubiga, on Tallinna kesklinnas, Meriväljal, Pirital ning kõikjal Viimsis tegustev korvpallikool, moodustades ühtse ligi 450 lapse ja noorega klubipüramiidi.

www.kesklinnakk.ee
www.facebook.com/kesklinnakorvpalliklubi

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia 3, 74001 Viimsi   E-post: kesklinnakk@kesklinnakk.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...