Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
28.03.2024
Leia Easter Tournament 2024 ajakavad ja tulemused:
Kommenteeri
27.03.2024
Viimsi noor meeskond võitis Eesti-Läti ühisliigas 6 mängu ning tuli kokkuvõttes 15.kohale. Võtmaks põhiturniiri kokku tegime juttu meeskonna peatreener Valdo Lipsu, katne ...
Kommenteeri
25.03.2024
Easter Tournament osaleja info, kaasa ja meelespea.
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
Kesklinna KK infokiri. Jaanuar 2016 (0)
01.02.2016

Kesklinna Korvpalliklubi jaanuari infokirjast saad lugeda: suvelaagrid 2016; koos klubikaaslastega välisturniirile Soome; korvpallile Viimsi spordiauhindade jagamiselt kaks trofeed; noorte euroliiga etapilt Vilniuses toodi võidulisa; võimalus ostada talvekaup eriti hea hinnaga; 2016.aasta alguses pikendasime koostööd kahe senise toetajaga.

Head tutvumist ja vajadusel ära kõhkle pöördumast meie poole mistahes küsimusega.

Sportlike emotsioone ning elamusi soovides!

  1. Suvelaagrid 2016. Eelinfo ja registreerimine!

Hetkel on juba teada Kesklinna Korvpalliklubi 2016.aasta suvelaagrite kuupäevad.

Tutvu ja broneeri need ajad korvpallile, et suvelaager üllatusena ei tuleks ning tagada maksimaalne osavõtt!

„Et, Sulle endale ja kogu meeskonnale laagritest maksimaalne kasu tõuseks, on laagrites osalemine oluline igaühele. Raske on ülehinnata suvelaagri tähtsust, kui soovid järgmisel aastal astuda arengus sammu edasi. Suvelaagrites pannakse alus edukale hooajale! Suvelaager ei ole koht vaid treenimiseks, aga ka suurepärane võimalus harjutada iseseisvust ning kasvatada meeskonna ja klubi kambavaimu,“ sõnas klubi tegevjuht Tanel Einaste.

Suvelaagrid toimuvad sünniaasta põhiselt:

  • Vanematel, ehk 1999/2000 ja 2001/2002/2003.aastal sündinud poistel, on puhkuste ajaks planeeritud juuni. Alates juulikuust toimuvad ühistreeningud, laagrid, linnalaagrid, mis jätkuvad regulaarsete ühistreeningute augustist !
  • Noorematel, ehk 2004.aastal ja hiljem sündinud poistel, sh Üld, VHK ja TÜG rühma, poisid kogunevad laagrisse juulis ja alustavad regulaarsete ühistreeningutega augustis!

Info ja registreerimine SIIN

 

  1. Kevadine välisturniir Soomes. Registreerimine on alanud!

Käesoleval kevadel osaleb Kesklinna Korvpalliklubi rahvusvahelisel suurturniiril Soomes. Sel aastal lähetame Lahtis toimuvale Eastetournemendile kahes vanuseklassis, kummaski ühe meeskonna, 2005. ja 2006.aastal sündinud poistele.

 „Lahti turniiri näol on tegu pikaajaliste traditsioonidega turniiriga, millest klubi meeskonnad on mitmel eelneval aastal osa võtnud ning möödunud kahel kevadel on see koostöö taaselustatud ja liikmete poolt suurepäraselt vastu võetud. Noorematele poistele sobib Lahti turniir suurepäraselt esimeseks välisturniiri kogemuseks. Samuti on eesmärgiks klubi ühtekuuluvuse kasvatamine ning liikmelisuse väärtustamine. Samuti sobib kevadine välisturniir pikka hooaega kokku võtma“, sõnas Kesklinna Korvpalliklubi treeningrühmade koordinaator Valdo Lips.

Täpsem info, sh hind, registreerimine jms veebruari alguses.

 

  1. Hooajakaup eriti hea hinnaga!

Kesklinna Korvpalliklubi pikaajalised toetajad Nike ja Sportland pakuvad talvevarustus eriti hea hinna, ehk ligi 60% soodustusega!

 

  1. Jagati Viimsi valla spordiauhindu. Korvpallile Aasta Meeskonna ja Aasta Treeneri tiitlid!

21.jaanuaril toimunud Viimsi valla kultuuri- ja spordiaasta 2015 tänuüritusel pälvis Korvpalliklubi Viimsi tunnustuse, kui Aasta Meeskonna tiitliga tunnustati KK Viimsi/Kesklinna KK 1999.aastal sündinud poiste meeskonda ja Aasta Treeneriks nimetati Tanel Einaste.

Viimsi Kooli aulas toimunud üritusel jagati möödunud aasta saavutuste eest tunnustust kaheksas kategoorias nii kultuuri kui ka spordi valdkonna ja välja anti üks spordi elutöö preemia.

“Tänan preemia andjaid ja inimesi, kes mind kandidaadiks esitasid. Mõtestan seda auhinda, kui tunnustust kogu meie organisastioonile, sh 450 last ja nende lapsevanemad, meie toetajad, kolleegid ja taustajõud, sest möödunud aastal oli minu tegevuse teravik suunatud peamiselt kogu organisatsiooni arengule.,” sõnas klubi tegevjuht, Aasta Treeneri tiitli pälvinud Tanel Einaste.

Täpsemalt loe SIIN

 

  1. Võidulisa noorte euroliigas.

Möödunud nädalavahetusel osales KK Viimsi/Kesklinna KK meeskond Euroopa Noorte Korvpalliliiga U17 vanuseklassi 1.divisjoni turniiril Vilniuses, Leedus.

Treenerite Indrek Ruudu ja Valdo Lipsu hoolealustel õnnestus turniiril, kus pisteti valdavalt rinda Leedu selle vanusklassi paremikuga, võiduarvet siiski kasvatada, kui 49:47 mängiti üle soomlaste West Coast All-Stars. Meeskonna parimaks Vilniuse turniiril valiti Matthias Henry Koort.

Euroliiga hooaeg saab jätku märtsi lõpus Riias, kui kohtutakse nimeka Moskva CSKA, kahe Läti ning ühe Inglise ja Soome meeskonnaga.

 

  1. OÜ FAVORTE, BYGG & MASKIN AS ja Kesklinna KK jätkavad koostööd.

Korvpalliklubi Viimsi pikendas toetuslepinguid osaühing Favorte ning Bygg ja Maskin aktsiaseltsiga, kes ka 2016.aastal aastal toetavad klubi tegevust rahaliselt.

"Koostöö pikendamine mõlema senise partneritega, näitab klubi pikaajalise missiooni olulisust laiamelt ning meie partnerite jätkuvat usaldust organistatsiooni, visiooni ning tegevuse suhtes," ütles klubi tegevjuht Tanel Einaste.

 

Paneme palli käima!

 

www.kesklinnakk.ee

www.facebook.com/kesklinnakorvpalliklubi

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia 3, 74001 Viimsi   E-post: kesklinnakk@kesklinnakk.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...