Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
17.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi viib 10.-14.juuli läbi U12 kuni U17 vanuseklassi poistele mõeldud korvpallilaagri, mille eesmärgiks on pakkuda noorkorvpalluritele võimalust treenida tipptasemel treenerite käe all.
Kommenteeri
15.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi lapsed- ja noored ning esindusmeeskonna mängijad võtsid enda kanda 12.- ja 13.aprill Viimsi, Viimsi Keskuses toimunud Toidupanga toidukogumispäevad. Kahe päeva sisse mahtunud 13 tunni jooksul ...
Kommenteeri
14.04.2024
Järjekorras teise treeningmängu pidas Viimsi eile kodusaalis Tallinna Kalev/SNABB meeskonna vastu.
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
KK Viimsi/Kesklinna KK 2017 jaanuari uudiskiri (0)
31.01.2017

Loodan väga, et tänaseks on Teie uusaastalubadustest saanud teod, ning uus aasta tuleb parem, sportlikum ja emotsionaalsem, kui kunagi varem.

 

Minul küll! Kuigi teadlikult hoidusin lubaduste andmisest ning olen johtun põhimõttest - Just Do It!

 

Uue aasta esimestel päevadel võõrustas Tallinn Läänemaremaade noorte korvpalliturniiri (BSBC), ehk siin võis näha tõelist noorte tippkorvpalli.

Oli rõõmustav näha, et meie noortekoondised on teinud tubli sammu edasi mängides atraktiivset ning kaasaegset korvpalli, mis kajastus ka tulemuses. Nii jäid turniirivõidud, mida ei saa hetkel küll üle tähtsustada, sest eesmärk on hästi esineda suvistel EM turniiridel, mõlemas poiste vanuseklassis Eestisse.

Seejuures kuulusid mõlemasse meeskonda, kas tänased või ka juba endised KK Viimsi/Kesklinna KK mängijad.

 

Valdo - aasta treener. Jaanuari viimastel päevadel sai kolleeg kena tunnustuse osaliseks, kui Viimsi valla kuluuri- ja spordiaasta tänuüritusel pälvis Valdo Viimsi valla "Aasta Treener" tiitli. Palju õnne!

Kogu treenerite kollektiiviga kiidame otsustajaid väga õige valiku eest. Raske on ülehinnata Valdo tehtavat igapäevast tööd, olgu see kas treeningu läbiviimisel või klubi tegevuse planeerimisel.

 

Persooniloos teeme tutvust abitreener Mari-Liisiga. Miks abitreeneri hellitav tiitel Mari-Liisi saadab, loeb juba igaüks ise. Mari-Liis on ainuke naisterahvas meie mehises kollektiivis, kuid selle napi poolaastaga ennast tõestanud, olemaks kindel, et tema abiga puhume tüdrukute korvpallile elu sisse ka Viimsis ning Pirital.

 

KK Viimsi/Kesklinna jaanuari uudiskirjas; jätkame  artiklitega lastevanematele, kus sel korral anname nõu õige spordijalatsi valimiseks. On ju spordijalats vahelüliks meie ja maapinna vahel, mis mõeldud tegemaks liikumist võimalikult mugavaks, kuid veelgi olulisem, meie jalga kaitsma.

Lisaks juba tuttavad teemad: tutvustame detsembri parimaid treenijaid; kuu toode on KK Viimsi/Kesklinna KK Nike Hoops seljakott; Viimsi Sportlandisse on saabunud uuenenud kollektsioon ja valik Klubi fänni- ja vabaajariideid; vigastusi aitab ennetada ja neist taastuda füsioterapeut Rainar.

 

Sportlikke emotsioone ning elamusi soovides!

Tanel Einaste

 

Loe KK Viimsi/Kesklinna KK 2017 jaanuari uudiskirja SIIN

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia 3, 74001 Viimsi   E-post: kesklinnakk@kesklinnakk.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...