Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
17.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi viib 10.-14.juuli läbi U12 kuni U17 vanuseklassi poistele mõeldud korvpallilaagri, mille eesmärgiks on pakkuda noorkorvpalluritele võimalust treenida tipptasemel treenerite käe all.
Kommenteeri
15.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi lapsed- ja noored ning esindusmeeskonna mängijad võtsid enda kanda 12.- ja 13.aprill Viimsi, Viimsi Keskuses toimunud Toidupanga toidukogumispäevad. Kahe päeva sisse mahtunud 13 tunni jooksul ...
Kommenteeri
14.04.2024
Järjekorras teise treeningmängu pidas Viimsi eile kodusaalis Tallinna Kalev/SNABB meeskonna vastu.
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
KK Viimsi/Kesklinna KK võitis Saku II Liiga tugevaima vahegrupi (0)
01.03.2017

Möödunud nädalal lõppenud Saku II Liiga tugevaima vahegrupi võitis KK Viimsi/Kesklinna KK, kogudes kaheksast mängust seitse võitu, ehk tundes kaotusekibedust vaid korra. Selle tulemusega kindlustati endale otse pääse veerandfinaali, mille edukal läbimisel toimub liiga finaalturniir meeskonna kodusaalis Viimsi Koolis.

Vahegrupiturniir Eesti teises liigas on edukalt läbitud.  Meeskonna saldoks põhiturniiril jäi seitse võitu ning üks kaotus ning korvide vahe +101. Ainus kaotus tuli vastu võtta kodusaalis toimunud vahegrupi viimases mängus, mis tabeliseisu küll enam ei mõjutanud, kuigi klubi sooviks oli põhiturniir lõpetada kaotusteta.

 

Meeskonna treener Valdo Lips: „Meeskonna treenerite jaoks oli meeste võistkonna juhendamine uueks väljakutseks, sest varem on treenitud eelkõige siiski noorte võistkondi. Samamoodi on enamus mängijaid uues olukorras ning erineva taustaga.  Eks võib olla ka sellest tingitud ebastabiilsus just meeskondliku mängu osas. Vaheeesmärgid said täidetud, st play-offi koht kindlustatud ning meeskonna noorimad (so U18 rühma) poisid on mänginud tähtsat rolli enamustes mängudes.“

 

“Tulemuse osas on meeskond kaks esimest eesmärki, ala- ja vahegrupi võit, saavutatud. Nüüd ootame põnevusega veerandfinaale ning usun, et oleme suutelised seal vormisama hea tulemuse, ehk tooma finaalturniiri Viimsisse. Mis seal saama hakkab, näitab aeg, aga kindlasti läheb meeskond sinna kõrgeima eesmärgiga. Mänguliselt teeb headmeelt, et nagu treenerid eesmärgiks seadsid, on tulemusega käsikäes meeskonnas kanda kinnitanud nooremad mängumehed”, sõnas klubi tegevjuht Tanel Einaste.

 

Tulevaste kodumängude ajad Viimsi Kooli spordihoones:

  • Saku II liiga Veerandfinaalid, mängitakse kahe võiduni.

1.mäng: 17.märtsil kell 19:00 ning
3.mäng (vajadusel): 26.märtsil kell 17:30.

  • Saku II liiga Finaalturniir: 7.-8.aprill

 

www.kkviimsi.ee /www.kesklinnakk.ee

FB/kesklinnakorvpalliklubi

IG/kkviimsikesklinnakk

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia 3, 74001 Viimsi   E-post: kesklinnakk@kesklinnakk.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...