Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
27.03.2024
Viimsi noor meeskond võitis Eesti-Läti ühisliigas 6 mängu ning tuli kokkuvõttes 15.kohale. Võtmaks põhiturniiri kokku tegime juttu meeskonna peatreener Valdo Lipsu, katne ...
Kommenteeri
25.03.2024
Korvpallikooli treenerile Janek Pallasele omistati 18.märtsil, peale teooria- ning praktilisi eksameid korvpallitreener EKR 4 kutsetase. Palju õnne, edu töös ja korvpalli ikka korvi, Janek!
Kommenteeri
25.03.2024
Easter Tournament osaleja info, kaasa ja meelespea.
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
KK Viimsi/Kesklinna KK võitis Eesti Meistrivõistlustel U18 sarjas hõbemedali (0)
23.05.2017

KK Viimsi/Kesklinna KK kuni 18.aastaste poiste võistkond lõpetas Eesti Meistrivõistlused, ametliku nimega G4S Noorteliiga, hõbemedaliga, võites 20.-21.mail Jüris toimunud Final Fouri poolfinaalis Audentese SK-d ja kaotades võitluslikus finaalmängus BC Tartu/Salvale.

U18 sarja põhiturniiri lõpetas KK Viimsi/Kesklinna KK teise kohaga ning play-offidele mingi vastu eesmärgiga mängida Final Fouris meistrivõistluste kirkaima medali peale. Veerandfinaalis alistasid poisid BC Raplmaa eakaaslased võitudega 2-0.

Poolfinaalis mindi vastamisi Audentese SK võistkonnaga, mis võideti kahepunktilise vahega – 81-79. KK Viimsi/Kesklinna KK peatreener Valdo Lips: „Päris alguses saime küll ilusti minema, kuid sellele järgnes mõõn, kus visked kuidagi ei tabanud. Nagu meie võistkonnale kohane, siis alla meie ei andnud ning jätkasime nö oma asjade tegemist, mis tõi ka lõpuks edu.“

Kulla mängus kohtusime BC Tartu/Salvaga. Põhiturniiri mängude saldo oli 1-1 ning oodata oli tulist lahingut. Kahjuks tuli vastu võtta kaotus numbritega 61-69.

 

KK Viimsi/Kesklinna KK peatreener Valdo Lips: „Kaotada ei taha keegi, kuid kaotusel ja kaotusel on suur vahe. See kuidas poisid võitlesid kuni viimase sekundini iga sentimeetri pärast väljakul oli võimas. Midagi kripeldama seega ei jää. Kahju on, et Georg Herodes sai mängu esimestel minutitel vigastada ning nüüd jääbki teadmata, mida me oleks suutnud koos temaga. Samuti tundsime kõikides play-offi mängudel puudust Mikk Talist, kes on oluline lüli võistkonnas. Kogu hooajaga ja hõbemedalitega olen rahul. Vaatamata sellele, et enne play off mänge ei saanud võistkondlikult treenida, sest enamus mängijaid osales Horvaatias koolide maailmameistrivõistlustel saavutasime meistrivõistlustel peaaegu maksimumi. Eriti head meelt teeb selle võistkonna meeskonna- ja sealt tulenev võitlusvaim. Tänan kõiki mängijaid!“

 

KK Viimsi/Kesklinna KK võistkonna parimaks mängijaks tunnustatud Oliver Suurorg rääkis võidukast poolfinaalist „Lunastasime tugeva põhiturniiri lõpuga, sh suutsime alistada hilisema meistri BC Tartu, ja võidukate veerandfinaalidega endale koha nelja parima seas. Poolfinaal Audentesega kulges väga tasavägiselt ja pinget jagus lõpuni. Mängu alguses jäime kaotusseisu, sest rünnakute realiseerimine ja visketabavus olid väga kehvad. Kuid esimese poolaja lõpuks saime meeskondliku kaitse tööle, mis andis meile lihtsaid korve ja poolajaks vähenes kaotusseis 34:37. Teisel poolajal jätkasime hea kaitsega ja tabasime hästi rünnakul. Meeskonnal oli hea emotsioon, pink aitas kõvasti ja lõpuhetkedel olime vastasest kindlamad. Tasuks 81:79 võit ja finaalipilet“. Päev hiljem mängitud finaali võttis Suurorg kokku „Ka finaal algas meie poolt rabedalt. Me ei tabanud rünnakul lihtsaid viskeid, ei kontrollinud lauda, tehes ise rünnakul rumalaid vigu. Poolajaks jäime taha 25:32. Teisel poolajal jätkasime kõva võitlust, pingutasime kaitses kõvasti, aga tabavusprotsent rünnakul oli ikka väga madal. Lõpuks tablool kaotusnumbrid 61:69 ja tasuks hõbemedalid. Rõõmu tegi see, et võitlesime lõpuni ja kaitses mängisime hästi, seda tõestab see, et BC Tartu viskas ainult 69 punkti.

 

KK Viimsi/Kesklinna KK mängis koosseisus: Georg Simon Herodes, Karl Johan Herodes, Kaspar Kalle, Mattias Henry Koort, Robert Kuks, Mattias Kübar, Isak Lambot, Tauri Miggur, Gregor Rikberg, Oliver Suurorg, Kevin Sünd, Mikk Tali, Mikk Truve, Kristofer Veismann, Joonas-Simson Veski, Marcus Villems.

Meeskonna treenerid Valdo Lips ja Kristjan Evart.

 

www.kkviimsi.ee / www.kesklinnakk.ee

FB/kkviimsi / FB/kesklinnakk

IG/kkviimsikesklinnakk

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia 3, 74001 Viimsi   E-post: kesklinnakk@kesklinnakk.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...