Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
17.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi viib 10.-14.juuli läbi U12 kuni U17 vanuseklassi poistele mõeldud korvpallilaagri, mille eesmärgiks on pakkuda noorkorvpalluritele võimalust treenida tipptasemel treenerite käe all.
Kommenteeri
15.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi lapsed- ja noored ning esindusmeeskonna mängijad võtsid enda kanda 12.- ja 13.aprill Viimsi, Viimsi Keskuses toimunud Toidupanga toidukogumispäevad. Kahe päeva sisse mahtunud 13 tunni jooksul ...
Kommenteeri
14.04.2024
Järjekorras teise treeningmängu pidas Viimsi eile kodusaalis Tallinna Kalev/SNABB meeskonna vastu.
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
KK Viimsi/Kesklinna KK/GAG Korvpalliklubi. September 2017 (0)
29.09.2017

Hea liige, sõber, toetaja, KK Viimsi/Kesklinna KK austaja

Tere

 

Aitäh Facebook! Nimelt tuletas näoraamat meelde, et täna täpselt aasta tagasi, ehk 29.september 2016, ilmus meie esimene uuel platvormilning loomulikult uue kujundusega infokiri.

Tundub, ehk pisiasi aga just pisiasjad loevadki.

Nii on meie jaoks oluline pakkuda oma liikmetele vaid parimat ja pakkuda kaasaegseimaid lahendusi nii korvpallisaalis kui ka väljaspool. 

 

Korvpallihooaeg on võimsa alguse saanud!

Nii nagu kahe päeva eest avasime meie oma hooaja võimsalt ja ajalugu tehes, andis kogu korvpalliaastale võimsa avalöögi äsja lõppenud korvpalli Euroopa Meistrivõistluste finaalturniir. Usun, et turniir ei jätkud külmaks ühtegi spordisõpra. Mis veel korvpallifännidest rääkida.

Lisaks põnevale turniirile ja sportlikule elamusele, rõõmustasin mina just Sloveenia edu üle. Seda mitmel põhjusel. Esiteks - Sloveenia mängis väga head korvpalli. Nagu on öeldud - tõi NBA kiirused Euroopasse. Teiseks - väikeriigi edu on alati inspireeriv. On ju, Sloveenia rahvaarv on vaid 2 miljonit. Kolmandaks - rõõmustasin siiralt oma Sloveenia sõprade ja kolleegide üle, teades, kui pühendunult nad oma tööd teevad.

Siinkohal ei raiskakski mina pikalt aega vaidlusele nö Randolph`i juhtumi üle, vaid keskenduksin sisulisele - mida on meil Sloveenialt õppida. Seda on palju! Alustades liikumise ja spordi osatähtsusest koolisüsteemis, lõpetades detailideni läbi mõeldud treenerite koolitussüsteemiga ja palju muud.

Terves kehas terve vaim.

11.septembri ajakirjas "Pere ja Laps" ilmunud artiklis "Neli mõjuvat põhjust, miks sport on laste isiksuse arendamisel kasulik ja asi pole muskli suuruses ega kiires jooksus"  kirjutab kliinilise psühholoogi-psühhoterapeudi Ene Raudla lühidalt ja lihtsalt miks on spordiga tegelemine igale lapsele hädavajalik. Kokkuvõtlikult - sest tundes jõudu oma kehas, muutub tugevamaks ka lapse isiksus ning vastupanuvõime stressile. Kirjutan selle arvamusele nii enda, kui isana oma laste näitel, kahe käega alla.

Loe artiklit SIIN

 

"Suure kirega tehtu hakkab silma ja kutsub kaasa lööma".

Need sõnad lausus klubiga koostöölepingu sõlmimise kohta Sisustusekspert AS müügijuht härra Margus Kõiva. Suured sõnad! Veelgi rohkem kui toetuse eest, ütlen siinkohal aitäh just nende sõnade eest kogu meie treeneritetiimi ning taustajõudude nimel.

Kindlasti kiirgame seda kirge edasi kogukonda, muutes Viimsi inimeste elu huvitavamaks ja emotsionaalsemaks.

 

Tule saali!

29.septembril 2017.aastal kell 20:00 paneme esmakordselt Viimsi ajaloos palli käima Eesti esiliiga tasemel. Väga sümboolne, et saame seda teha samas saalis, kus möödunud kevadel selle võimaluse Teie toel välja võitlesime.

Mäletate seda tunnet? Meie mäletame.

Üheskoos suudame seda jälle ning igaühe panus on oluline, et olla oma meeskonnale toeks kuuenda mängijana! Meie lubame Sulle, et KK Viimsi/NoTo kodumäng ei ole lihtsalt mäng, vaid elamus.

 

Sportlikke emotsioone ning elamusi soovides ja kohtume kodusaalis!

 

Tanel Einaste

 

Loe KK Viimsi/Kesklinna KK/GAG Korvpalliklubi septembri infokirja SIIN

 

www.kkviimsi.ee /www.kesklinnakk.ee

FB/kesklinnakorvpalliklubi

IG/kkviimsikesklinnakk

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia 3, 74001 Viimsi   E-post: kesklinnakk@kesklinnakk.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...