Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
28.03.2024
Leia Easter Tournament 2024 ajakavad ja tulemused:
Kommenteeri
27.03.2024
Viimsi noor meeskond võitis Eesti-Läti ühisliigas 6 mängu ning tuli kokkuvõttes 15.kohale. Võtmaks põhiturniiri kokku tegime juttu meeskonna peatreener Valdo Lipsu, katne ...
Kommenteeri
25.03.2024
Easter Tournament osaleja info, kaasa ja meelespea.
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
KK Viimsi/Noto lõpetas esiliiga põhiturniiri 7.kohal ja valmistub play-off mängudeks (0)
26.03.2018

KK Viimsi/Noto pidi möödunud reedel Tartu Kalev/Estiko koduplatsil vastu võtma kõige napima 98:99 kaotuse, lõpetades nii Saku I Liiga põhiturniiri 12 võidu ja 10 kaotusega, mis tabelis andis 7.koha.

Meeskonna peatreener Valdo Lips võttis põhiturniiri viimase mängu ja senise hooaja kokku, “Viimane mäng Estikoga oli täpselt sama põnev kui ka turniiritabel näitas. Näidati head ründemängu, mida kajastab ka lõpptulemus, kui mõlemad võistkonnad viskasid peaaegu 100 punkti. Alla jäime eelkõige korvialuses tsoonis, kus vastased meid jõu ja massiga ära surusid. Võitlesime korralikult ja meil oli võimalus veel viimasel rünnakul ka juhtima minna, kuid kahjuks visked ei tabanud. Play-offis hakkab kõik jälle nullist ning turniiritabelil ja toimunud mängudel enam mingit tähtsust ei ole. Iseenesest mõistetavalt läheme mängudele eesmärgiga Final Fouris mängida.”

"Karm kaotus viimases voorus, mis meid seitsmendale positsioonile langetas. Aga enam pole aega taga seda nutta seda vaid on vaja vaadata algavate play-offide poole. Vastu tulev EMÜ on muidugi paras pähkel meile pureda aga ega midagi lihtsat play-offis ei saagi olla. Meil on üldiselt väga noor meeskond, ehk siinkohal ongi põnev näha kuidas hooaja tähtsamates mängudes hakkama saame. Igaljuhul tean, mida me heal päeval suudame ja loodame oma parima just nendes mängudes väljakule tuua”, jätkas Kristjan Evart peatreeneri mõtet.

 

Kluni tegevjuht Tanel Einaste kiitis meeskonda võitlusliku hooaja eest, “Süües kasvab isu ja kuigi täna kindlasti tabeli koht veidi kripeldab, siis tegelikult täitis meeskond hooaja eel seatud eesmärgi ja jõudis juba esimesel hooajal play-offi. See, et koht tabelis on nüüd seitsmes, ei mängi suurt rolli, sest sama arv võite kogus ka viienda koha saavutanud meeskond. Liiga ja tabel olid tõesti tihedad, nagu hooaja eel ka ennustasime. Play-offi saame meie mängida pingevabalt ja võtta nö mäng-mängult. Kogu hooaja vaates teeb rõõmu, et lisaks numbrilise eesmärgi täitmisele on meeskond sammu edasi teinud. Kahju on loomulikult Jalmari (Jalmar Joosep Saar) vigastusest, kuid see käib paraku spordi juurde. Kogu klubi ja usun, et ka meie fännid soovivad talle kiiret paranemist!”

 

Saku I Liiga vaata põhiturniiri tabelit vaata SIIN

 

KK Viimsi/Noto play-off kohtumised Saku 1/4 finaalis:

N 29.03.2018 kell 20:15. EMÜ SH. Eesti Maaülikool/Limitex autoklaasid vs KK Viimsi/Noto

R 6.04.2018 kell 20:00. Viimsi Kooli SH. KK Viimsi Noto vs Eesti Maaülikool/Limitex autoklaasid

 

www.kkviimsi.ee / www.kesklinnakk.ee

FB/kkviimsi / FB/kesklinnakk

IG/kkviimsikesklinnakk

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia 3, 74001 Viimsi   E-post: kesklinnakk@kesklinnakk.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...