Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
17.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi viib 10.-14.juuli läbi U12 kuni U17 vanuseklassi poistele mõeldud korvpallilaagri, mille eesmärgiks on pakkuda noorkorvpalluritele võimalust treenida tipptasemel treenerite käe all.
Kommenteeri
15.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi lapsed- ja noored ning esindusmeeskonna mängijad võtsid enda kanda 12.- ja 13.aprill Viimsi, Viimsi Keskuses toimunud Toidupanga toidukogumispäevad. Kahe päeva sisse mahtunud 13 tunni jooksul ...
Kommenteeri
14.04.2024
Järjekorras teise treeningmängu pidas Viimsi eile kodusaalis Tallinna Kalev/SNABB meeskonna vastu.
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
Tanel Einaste külastas Brooklyn Netsi treeninguid (0)
29.03.2018

Korvpalliklubi Viimsi tegevjuht Tanel Einaste viibis nädal aega Ameerikas, New Yorkis, kus tal aves erakordne võimalus jälgida Brookyn Netsi treeninguid ja mänge ning kohtuda spordi- ja meelelahutustööstuse esindajatega.

Einaste räägib kogemusest ülivõrdes, “Loomulikult oli kogetu võimas ja inspireeriv ning ehk meie vaates nö üle võlli. Aga unistada ja mõelda tuleb suurelt.Nähes suurt pilti on võimatu ikkagi võimalik ning ainult läbi isikliku inspireeriva kogemuse saab uusi tuuli ka meie tegevusse tuua. Samas, nagu öeldakse “Devil is in details”, ehk tegelikkuses on rida esmapilgul väikeseid ja isegi mitte nii väga kalleid lahendusi, mis annavad lisaväärtust ja hakkavad jutustama lugu.”

 

Einaste jagaks kogetu neljaks: näha Brookyn Netsi treeninguid ja külastada treeningkeskust, näha Netsi ja Knicksi mänge, ja kontaktidinimestega.

 

Pääs NBA klubi nö köögipoolele, kui lisaks võistlusareenile avanesid Einaste ees ka treeningkeskuses ja treeningsaali uksed, ei ole kindlasti igapäevane. “Ei kõla orginaalselt, et keskuses alates korvpallisaalist, jõu- ja taastuskeskusest, lõpetades mängijate puhkeruumi ja kohvikuga on kõik loomulikult tipptasemel. Jättis tõelise elamuse, kuidas juba esimesest uksest sisse astudes olin haaratud Netsi lummusesse. Lihtsad asjad, millega klubikultuuri edasi kanda ja rääkida lugu, nii et igaüks organisatsioonis sellest aru saaks - tunneb, et kuulub sellesse peresse, teab oma rolli ja selle panuse väärtust edusse. Kuna oleme ka ise ehitamas oma uut koduaali, oleks juba ainuüksi selle kogemuse pärast tasunud reis ette võtta.”

 

Treeningutest, kokkuleppel klubiga, Einaste palju jagada ei saa. “Kindlasti tuleb arvestada ka etappi, kus hooaeg hetkel on, ehk nagu treenerid “vabandasid”, pean nii “kehvi” trenne vaatama ja kutsusid tagasi hooajaeelsetesse treeningutesse.  Aga mõned näited. Kui treening pidi algama kell 12 ja soovist mitte hilineda jõudsin kohale 30 min varem, siis tegelikult töö juba käis, ehk platsil olid kõik abitreenerid, kes kogu treeningu läbi käisid, markeerisid ära drillideks vajalikud tsoonid jne. Platsil oli sama palju treenereid kui mängijaid, sh peatreener, abitreenerid ja abitreenerite abid ning pallipoisid. Kindlasti avaldas muljet see energia ja entusiasm, mis platsil valitses. Viskevõistlus käis tõesti võidu peale, kõik mängijad mitte ei lugenud vaid hüüdsid on sisseviskeid, räägiti kaitses jne. Need on küll asjad, mida meie noortel tasuks kõrva taha panna ja ei nõua mingit andekust.”

Nähtud mängud ei olnud küll ehk liiga tipptiimide vahel aga ilmelt pole korvpallifänni keda NBA külmaks jätaks, eriti veel saalist vaadates. Seda showd lihtsalt peab nägema! Kuigi kahjuks Lauri Markaneni näha ei õnnestunud, nägin ära legend Dirk Nowitzki ja Dwight Howardi“32+30” (32 punkti ja 30 lauapalli) mängu. Lisaks juba isiklik suhe Netsiga ning näha kuidas treeningul tehtut õnnestus mängus ellu viia või mitte.”

 

Neljanda osana tõi Einaste välja kohtumised ja kontaktid. Nii õnnestus Einastel lisaks Brooklyn Netsi treenerite staffile eesotsas peatreeneri Kenny Atkinsoni ja abitreeeneri Chris Fleminguga kohtuda ka klubi administratiivi juhtivate inimestega: klubi peamänedzer Sean Marksiga, kogenud spordimanageri ja täna Madison Square Gardeni VIP teeninduse- ja turundusjuhiga Steven Warshaviga, kes töötanud erinevate nii NBA, NHL kui ka Venemaa meeskondadega ning ka Entersport agentuuri kohalike inimestega.

“Reisi üheks eesmärgiks, nagu tegelikult see kõik ka võimalikuks said, on head kontaktid nii siin kui ka sealpool ookeani. Siinkohal suured tänud Entersport agentuurile ja Reed Nopponenile! Võin väita, et meie uue kodusaali ja korvpalliakadeemia käivitudes, ei pea meie mängijad varajases nooruses meeleheitlikult Eestist lahkuma aga kui andekus ja areng seda nõuavad, suudame leida mängijale parima koha arenguks, kaitstes seejuures kõikide osapoolte huve.“

 

www.kkviimsi.ee / www.kesklinnakk.ee

FB/kkviimsi / FB/kesklinnakk

IG/kkviimsikesklinnakk

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia 3, 74001 Viimsi   E-post: kesklinnakk@kesklinnakk.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...