Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
28.03.2024
Leia Easter Tournament 2024 ajakavad ja tulemused:
Kommenteeri
27.03.2024
Viimsi noor meeskond võitis Eesti-Läti ühisliigas 6 mängu ning tuli kokkuvõttes 15.kohale. Võtmaks põhiturniiri kokku tegime juttu meeskonna peatreener Valdo Lipsu, katne ...
Kommenteeri
25.03.2024
Easter Tournament osaleja info, kaasa ja meelespea.
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
U16 poisid võitsid Eesti Meistrivõistluste hõbemedalid! (0)
21.05.2018

KK Viimsi/Kesklinna KK kuni 16.aastaste poiste võistkond lõpetas Eesti Meistrivõistlused, ametliku nimega G4S Noorteliiga, teise kohaga, võites 19. ja 20.mail Raplas toimunud finaalturniiri poolfinaalis Raplamaad, kuid kaotades finaalmängus TTÜ Korvpallikoolile.

Põhiturniiri lõpetas KK Viimsi/Kesklinna KK teise kohaga ning play-offidele mindi vastu eesmärgiga seda kohta kaitsta. Teel finaalturniirile, veerandfinaalseerias alistasime RSK/Tarvas eakaaslased võitudega 2:0 ning poolfinaalis Raplamaa, hea rünnaku toel, 99:80. Kullamängus kohtusime põhiturniiril vaid võite tunnistanud TTÜ Korvapallikooliga ja kahjuks jäid tipikad võitmatuks ka sel korral. Mängu lõpuks tablool numbrid 68:99. Finaalmängus tunnistati meeskonna parimaks Hugo Kivilo.

 

KK Viimsi/Kesklinna KK treener Kaarel Traumann luges hooaega kordaläinuks ja tunnustas finaalivastast, „Edukale hooajale panime aluse kohe põhiturniiri alguses, kui võtsime vajalikud võidud, et saada play-offideks hea asetus. Põhiturniiri lõpus aga näitasid paar õpetlikku kaotust meile ära meie nõrgad kohad, mida edaspidiseks parandama pidime. Poolfinaali alustasime küll kehvasti aga ülejäänud 35 minutit mängisime väga korralikult. Finaalivastane TTÜ oli meist hetkel tugevam, kuid kahju on, et mängu juba esimesel veerandil ära lubasime otsustada. Suures plaanis oma eesmärgi täitsime, aga oleks saanud paremini, ehk kauem mängus püsida.“

KK Viimsi/Kesklinna KK treener Jalmar Joosep Saar kiitis poiste üldist töötahet ja pidas edu aluseks agressiivset kaitsemängu „Viimased kolm-neli nädalat näitasid poisid professionaalset suhtumist, mille toel selle kena tulemuse nüüd ka vormistasime. Kui rünnakul toetume suuresti kolme-nelja mängija punktidele, siis kaitses oli ikka päris kihvt vaadata, kuidas iga mängija suudab vastast survestada. Eks vahel lõikasime sellega agressiivsusega ise endale ka näppu aga terve hooaja lõikes oli see kindlasti peamine edu võti.“

Klubijuht Tanel Einaste pidas teist kohta kordaminekuks, "Kuigi lõpetasime hooaja kaotusega, siis selleks, et finaalis mängida, tuleb esmalt sinna jõuda! Sel korral me üllatust valmistada ei suutnud aga tuleb tunnustada vastast ja tõdeda, et nii koosseisult kui ka kogemustelt on nad meist täna sammu võrra ees.

Einaste tunnustas treenerite tööd nii finaalturniiriks valmistumisel kui ka läbi hooaja, „Finaalturniiriks sai meeskond taas kenasti valmistuda ning tore, et see töö ka tulemuseks vormistati. Kui peale veerandfinaale tundsid treenerid muret rünnaku pärast, siis poolfinaalis visatud 99 punkti näitab, et vigade parandus õnnestus. Profesionaalsuse märk seegi! Kordan juba varem öeldud mõtet, et klubil on loomulikult hea meel edu ja eriti iga võidetud medali üle aga veel suuremat rõõmu teeb mulle protsess, ehk progress nii meeskonna, mängijate kui ka treenerite arengus. Kindlasti on klubi kahe tubli treeneri võrra rikkam!"

 

KK Viimsi/Kesklinna KK mängis koosseisus: Joregen Rikberg, Hugo Toom, Hugo Kivilo, Mihkel Eesmaa, Ats Teder, Kristo Palmik, Raldo Ootre, Mihkel Orasmäe, Sander Otsing, Siim-Lukas Lokotar, Erland Kikkas, Hans-Kristjan Linnutaja, Aleksander Noor, Timo Saviste.

Meeskonna treenerid Kaarel Traumann, Jalmar Joosep Saar ja Valdo Lips. Kehalise ettevalmistuse treener Asko Meiner.

 

Vaata finaalmängu fotogaleriid SIIN

 

www.kkviimsi.ee / www.kesklinnakk.ee

FB/kkviimsi / FB/kesklinnakk

IG/kkviimsikesklinnakk

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia 3, 74001 Viimsi   E-post: kesklinnakk@kesklinnakk.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...