Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
28.03.2024
Leia Easter Tournament 2024 ajakavad ja tulemused:
Kommenteeri
27.03.2024
Viimsi noor meeskond võitis Eesti-Läti ühisliigas 6 mängu ning tuli kokkuvõttes 15.kohale. Võtmaks põhiturniiri kokku tegime juttu meeskonna peatreener Valdo Lipsu, katne ...
Kommenteeri
25.03.2024
Easter Tournament osaleja info, kaasa ja meelespea.
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
KK Viimsi/Noto jätkas uuel aastal võidulainel. Võidukas oli ka järelkasv, ehk U18 meeskond tõusis Eesti Meirtivõistluste liidriks (0)
14.01.2019

öödunud nädalavahetusel käisid edukalt väljakul nii Korvpalliklubi Viimsi/Estover esindus kui ka järelkasvumeeskond.

Reedel Karulaugu Spordikeskuse korvpalliareenil toimunud Saku I Liiga 12.vooru kohtumises võõrustasid väljakuperemehed KK Viimsi/Noto Eesti korvpalli järelkasvu, ehk G4S Noorteliiga nime all mängivat Audentese Spordigümnaasiumi.

KK Viimsi/Noto kirjutas numbritega 89:65 tabelisse neljanda järjestikuse võidu ja jagab nüüd 8 võidu ning 4 kaotusega tabelis 3.kohta.

Oma hooaja parima etteaste teinud, 14 punkti visanud, noormängija Ralf Kompus pidas oluliseks head mängu algust,”Saime esimesel poolajal edu sisse ja suutsime seda vahet hoida. Nii meie rünnaku kui kaitsega saab  üpris rahul olla.”

Meeskonna treener Martin Toomase sõnul valmistuti mänguks tõsiselt ning oodati rasket mängu, “Arvasime, et sellest tuleb vaga raske mäng, nagu peale pühi ikka on. Aga täna olime lihtsalt paremad, ei oska midagi erilist välja tuua.” Vaadates hooajale edasi, kui kohtutakse võõrsil Paide ja kodus Maaülikooli meeskondadega jätkas Toomas, “Meie läheme alati endast parimat andma ja loodame, et see võiduks piisab. Maaülikool on tugev sats ja ka Paide on oma võidud kätte saanud, ehk kindlasti tuleb omavahelised eelmised mängud üle vaadata ja järeldused teha.”

Kristjan Evart 27 punkti ja 9 lauapalli, Mihkel Allorg ja Ralf Kompus 14 punkti, Gaspar Bibikov 10 punkti.

Vaata Saku I Liiga turniiritabelit SIIN

 

Pühapäeval toimunud U18 vanuseklassi meistrivõistluste, ametliku nimega G4S Noorteliiga põhiturniiri 6.vooru mängus alistas KK Viimsi/Kesklinna KK/TSK võõral väljakul lõpusekundite trilleris TTÜ Korvpallikool/TSK/Valge 83:82.

Meeskonna treener Kristjan Evart pidas oluliseks, et ka mitte ideaalse mänguga suudeti võõral väljakul väärtuslik võit võtta,” Võiduga peab loomulikult rahul olema aga mulle tundub , et pikk mängupaus tingis selle, et igas elemendis olime natuke rabedad. Aga pingeliste mängulõppude enda kasuks pööramine on ka omaette oskus ja poisid said sellega ilusti hakkama. Kiitus!”

Vaata G4S Noorteliiga U18 vanuseklassi turniiritabelit SIIN

 

...

 

Järgmine kodumäng. OSALE KINDLASTI!

  • R, 25.jaanuar Karulaugu Spordikeskus: KK Viimsi/Noto vs Eesti Maaülikool/Limitex autoklaasid

 

Meeskonna nimisponsor - Noto Viimsistlussalong. Toetaja - Sisustusekspert.

Varustuspartner - Nike. Veepartner - evian

 

www.kkviimsi.ee / www.kesklinnakk.ee

FB/kkviimsi / FB/kesklinnakk

IG/kkviimsikesklinnakk

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia 3, 74001 Viimsi   E-post: kesklinnakk@kesklinnakk.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...