Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
15.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi lapsed- ja noored ning esindusmeeskonna mängijad võtsid enda kanda 12.- ja 13.aprill Viimsi, Viimsi Keskuses toimunud Toidupanga toidukogumispäevad. Kahe päeva sisse mahtunud 13 tunni jooksul ...
Kommenteeri
14.04.2024
Järjekorras teise treeningmängu pidas Viimsi eile kodusaalis Tallinna Kalev/SNABB meeskonna vastu.
Kommenteeri
12.04.2024
Enne aprilli lõpus algavaid Eesti liiga play-off mänge, kus Viimsi läheb veerandfinaalis vastamisi Tartu Ülikool & Maks ja Moorits meeskonnaga, on plaanis pidada kolm kontrollkohtumist-treeningmängu, ...
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
KK Viimsi/Kesklinna KK/TSK tõi võistlusreisilt Zagrebis kaasa kolm võitu ja kaotuse (0)
30.05.2019

23.-28.mai Horvaatias, Zagrebis toimunud rahvusvaheliselt “Pepi Sport Invitational” toob KK Viimsi/Kesklinna KK/TSK kaasa kolm võitu ja ühe kaotuse.

Meeskond võitis turneel peetud neljast mängust kolm, tundes kaotusekibedust vaid korra, kui  pidi tunnistama Horvaatia rikkaima korvpalliklubi KK Cedevita  duubelmeeskonna paremust 77:95.

Ülejäänud mängudes alistati vastavalt 83:68 KK Rogaška (SLO), 80:65 KK Rudeš (HRO) ja 82:54 KK Bosco  (HRO).Saadud mänge ja kogemust hindas meeskonna treener Kristjan Evart kõrgelt, “Poisid said mängida neli mängu neile võõras stiilis, seda nii taktika kui ka näiteks vilepartii osas. Ütleks, et kaks vastast olid meist nõrgemad, üks enamvähem võrdne ja üks natukene tugevam meeskond. Kindlasti lubati siin mängida füüsilisemalt kui meie mängijad harjunud olid. Aga poisid harjusid sellega kiiresti ja kohanesid hästi. Sellised turneed on vaga vajalik ja positiivne kogemus nii mängijatele kui ka treeneritele!”

Meeskonna peatreener Tanel Einaste pidas oluliseks, et lisaks korvpallisaalile, said mängijad inspiratiooni ka platsiväliselt, “Üks asi on ise trenni teha ja vaadata korvpalli ekraani vahendusel. Siin aga tundsime legendaarses Cibona hallis hallis oma silma, kõrva ja ninaga  kogu siinse korvpalliajaloo hiilust ja traditsioone ning ilmselt ei ole inimest, keda ei inspireeriks Drazen Petrovici muuseum, isegi kui ta seni ei teadnud, kes oli Petrovic. Niisamuti kohtusime Zagrebis mitme kohaliku agendi ja treeneriga, kes meie mängijaid vaatamas ja hindamas käisid. Need on väärtuslikud kontaktid ja hinnangud, mis kindlasti tulevikus kasuks tulevad.”

Lisaks mängudele ja treeningule sisaldas turnee ka külastust Euroopa ühe läbi aegade hinnatuima mängija, Drazen Petrovic, muuseumisse ning käidi kaasa elamas Horvaatia meistrivõistluste finaalseeria, KK Cibona vs KK Cedevita, seeria 2.mängule.

 

Turniiril osalemist toetas Tallinna Spordikool

 

Meeskonna nimisponsor: Tallinna Spordikool
Toetaja: Estover Piimatööstus
Varustuspartner: Nike Esinduskauplused
Meeskonna treenib tugevaks: Must CrossFit
Füsioteraapia: Reakt Füsioteraapia

 

www.kkviimsi.ee / www.kesklinnakk.ee

FB/kkviimsi / FB/kesklinnakk

IG/kkviimsikesklinnakk

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia 3, 74001 Viimsi   E-post: kesklinnakk@kesklinnakk.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...