Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
28.03.2024
Leia Easter Tournament 2024 ajakavad ja tulemused:
Kommenteeri
27.03.2024
Viimsi noor meeskond võitis Eesti-Läti ühisliigas 6 mängu ning tuli kokkuvõttes 15.kohale. Võtmaks põhiturniiri kokku tegime juttu meeskonna peatreener Valdo Lipsu, katne ...
Kommenteeri
25.03.2024
Easter Tournament osaleja info, kaasa ja meelespea.
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
TULE KOSSU MÄNGIMA - Registreerimine on alanud! (0)
04.09.2019

Liikumine on tervise põhialus.

Kas teadsid, et parim aeg koordinatsiooni arendamiseks on just vanuses 5 kuni 12 aastat?

Registreeru TASUTA proovitreeningutele SIIN

Kesklinna KK ja GAG Korvpalliklubi kutsuvad mitmekülgsesse trenni, mille eesmärgiks on mängulises vormis  liikumisoskuse ja kehatunnetuse arendamine ning pallimängu elementidega tutvumine ning juba varakult liikumisharjumuse ja treeningul käimise harjumuse kujundamine. 

Korvpall on kõige mitmekülgseim spordiala, hõlmates meeskonnatööd, mõtlemist ja otsuse tegemist, tegevusse on haararud kogu keha, ehk käed ja jalad ning nii parem kui ka vasak keha pool.

 

Treeneri poolt on tagatud mitmekülgsed, mängulised ja lõbusad treeningud turvalises keskkonnas, mille eesmärgiks on kasvatada terveid, tugevaid, osavaid, julgeid ja ausaid poisse.

Laste harmoonilise arengu nimel lähtuvad treeningud varases nooruses tasakaalu ja koordinatsiooni tunnetamisest, liikumise põhialustest ja on laiapõhjalise suunitlusega. Selleks kasutatakse treeningutel erinevaid liikumismänge, kergejõustiku- ning pallimängu elemente ning mängitakse erinevaid pallimänge (lisaks korvpallile ka jalg-  ja rahvastepall).

Kindlasti on tegu parima trenniga - Korvpall on kõige mitmekülgseim spordiala.

 

Korvpallitreeningud toimuvad kõikjal Tallinna kesklinnas: Kalevi Spordihallis, Tallinna Ühisgümnaasiumis, Kadrioru Saksa Gümnaasiumis ja Gustav Adolfi Gümnaasiumis.

 

Korvpalliklubi Viimsi/Estover, sh KK Viimsi, Kesklinna KK ja GAG Korvpalliklubi, on Tallinna kesklinnas, Meriväljal, Pirital ning kõikjal Viimsis tegustev korvpallikool, moodustades ühtse ligi 550 lapse, noore ja harrastajaga klubipüramiidi.

  • Kesklinna KK nime all Kalevi Spordihallis, Tallinna Ühisgümnaasiumis ja Kadrioru Saksa Gümnaasiumis.
  • GAG Korvpalliklubi nime all Gustav Adolfi Gümnaasiumis.
  • KK Viimsi nime all toimuvad korvpallitreeningud lastele, noortele ja täiskasvanud saavutus- või harrastussportlastele kõikjal Viimsi, Meriväljal ja Pirital.

 

Registreeru treeningutele SIIN

 

www.kkviimsi.ee / www.kesklinnakk.ee
FB/kkviimsi / FB/kesklinnakk
IG/kkviimsikesklinnakk

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia 3, 74001 Viimsi   E-post: kesklinnakk@kesklinnakk.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...