Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
28.03.2024
Leia Easter Tournament 2024 ajakavad ja tulemused:
Kommenteeri
27.03.2024
Viimsi noor meeskond võitis Eesti-Läti ühisliigas 6 mängu ning tuli kokkuvõttes 15.kohale. Võtmaks põhiturniiri kokku tegime juttu meeskonna peatreener Valdo Lipsu, katne ...
Kommenteeri
25.03.2024
Easter Tournament osaleja info, kaasa ja meelespea.
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
Spordiõppe rahastamine (0)
22.09.2019

Korvpalliklubi Viimsi/Estover tegevust rahastatakse peamiselt kolmest allikast:

  1. Liikmed, sh: liikmemaks; võistlustel ja laagrites osalemine.
  2. Avalik sektor, sh: kohalike omavalitsuste (KOV), Viimsi vald ja Tallinna linn, sporditegevuse toetus ehk nö pearahad; riilik treenerite tööjõukulude toetus.
  3. Omatulu, sh: toetajad-sponsorid; ürituste korraldus jms.

 

Klubi tegevjuht Tanel Einaste täpsustab, "2019/2020 hooajal on vastavad suhtarvud: 45% liikmeskond; 20% avalik sektor; 35% omatulu. Tänu KOV sporditegevuse toetustele, klubi omatulule ning sponsorite panusele katab lapsevanemate makstav liikmemaks vaid osa reaalsetest spordiõppe kuludest." Einaste jätkab, "Kuigi viimase aasta trendis, kus avaliku sektori panus, suhtarvuna kogu eelarvesse, väheneb ja liikmete ning toetaja panus suureneb, on nö pearaha siiski süsteemseks ja absoluutarvus väga oluliseks osaks spordiõppe kulude katmisel, ehk lapsevanema osaluse vähendamisel. Seega on väga oluline, et Teie lapsele eraldatav sporditegevuse toetus jõuaks lapse huvihariduse kulude katteks."

Lisaks avaliku sektori vahenditele kaasab klubi Einaste algaval hooajal rekord mahus ka toetajate vahendeid, "Lisaks avalikult sektorile panustavad alanud hooajal enneolematult suurel määral ka meie toetajad-sponsorid, kelle panus jagatuna iga treenitava kohta on sel hooajal ligi 150 eurot."

Liikmemaksude osas peab Einaste korvpallitreeninguid üheks soodsamaks, " Kui vaadata, mis ümberengi toimub, siis 2x nädalas treenimine maksab 45 kuni 55 eurot. Meie lasteaia grupid, kes osalevad treeningul 1x nädalas maksvad 15 kuus. Edasi järgmised astmed on 30, 40, 45 ja 50 eur, ehk meil ei maksa keegi üle 50 euro kuus aga see tähendab ka treeninguid 5 kuni 6 korda nädalas. Küll peab arvestama, et liikmemaks on aastaringene püsitasu ja öeldud summad kehtivad, kui lapsevanem on sporditegevuse toetuse saajaks määranud meie klubi. Aga meil toimuvad ka treeningud aastaringselt va treenerite üldpuhkus, 4 nädalat."

 

Liikmemaksu määrad hooajal 2019/2020

Liikmemaksu tasumise kord. Üldtingimused

 

Määra sporditegevuse toetuse saajaks 

MTÜ Korvpalliklubi Viimsi SIIN

(KK Viimsi, Kesklinna KK, GAG Korvpalliklubi)

 

Miks valida Korvpalliklubi Viimsi/Estover?

Kaasaegsed treeningtingimused ja treeningmetoodika. Koolitatud treenerid.  Oma Klubi ideniteet ja sümboolika. Kaasaegne kommunikatsioon, sh treeningrühmade nädalaplaanid ja infokirjad, veeb, sotsiaalmeedia. Kuulumine Klubisse, ehk toetav organisatsioon ning lisaväärtus ühisüritustest. Klubiliikme soodustused. Korvpalliklubi Viimsi õppekava „Korvpall“ on registreeritud Eesti Hariduse Infosüsteemis, mis tagab õppekava vastavuse nõuetele, ehk sisulise kvaliteedi ning võimaluse Klubile makstav õppemaks kajastada koolituskuludena, ning seega saada tulumaksu soodustus. Rahvusvaheline võistlusväljund ja võimalus tegeleda saavutusspordiga.

 

www.kkviimsi.ee /www.kesklinnakk.ee

FB/kesklinnakorvpalliklubi

IG/kkviimsikesklinnakk

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia 3, 74001 Viimsi   E-post: kesklinnakk@kesklinnakk.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...