Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
28.03.2024
Leia Easter Tournament 2024 ajakavad ja tulemused:
Kommenteeri
27.03.2024
Viimsi noor meeskond võitis Eesti-Läti ühisliigas 6 mängu ning tuli kokkuvõttes 15.kohale. Võtmaks põhiturniiri kokku tegime juttu meeskonna peatreener Valdo Lipsu, katne ...
Kommenteeri
25.03.2024
Easter Tournament osaleja info, kaasa ja meelespea.
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
KK Viimsi/Noto teenis kodupubliku ees hooaja teise võidu (0)
21.10.2019

Saku I Liiga hooaeg jätkus Korvpalliklubi Viimsi/Estover esindusmeeskonnale, KK Viimsi/Noto, kodusaalis võõrustades Betoonimeister/SK Nord/Cramot.

Saku I Liiga hooaeg jätkus Korvpalliklubi Viimsi/Estover esindusmeeskonnale, KK Viimsi/Noto, kodusaalis võõrustades Betoonimeister/SK Nord/Cramot.

Karulaugu areenale kogunenud ligi 250 pealtvaatajale jagus kodumeeskonna ja olümpiavõitja Tiit Soku juhendatava Betoonimeistri vahelises mängus põnevust kolmanda veerandi keskpaigani. Seni tõusude ja mõõnadega tegutsenud ning kätte võidetud edu mitmel korral käest andnud Viimsi tegi siis järjekordse, nüüd juba otsustava spurdi. Nii lõppes kolmas veerand vastavalt seisul 64:48 ja neljanda veerandaja lõpus vormistas Aleks Aasma kaugvise tabloole lõppskooriks 90:59.

Meeskonna treener Martin Toomas pidas võidu võtmeks paranenud kaitsemängu, „Tegelikult on see kolmas mäng, kus me ei saa kaitses ühtse tiimina mängitud. Vaheajal rääkisime asjad veel kord üle ja teisel poolajal peeti asjadest rohkem kinni. Hea meel on, et kui täna vanem kaardivägi täna ei õnnestunud, siis noorem seltskond vedas välja.“

Käesoleval hooajal Viimsiga liitunud Robert Lilleõis pidas sisse elamist uude meeskonda heaks, „Vanemaid mängijaid teadsin varasemast ja ka noortega sulandumine on üsna hea, kõik noored on mängumehed. Saal, trennid, publik saalis, kõik on väga hea. Mängude osas läheb ka iga mänguga paremaks aga endal mingid asjad, mingid olukorrad kripeldavad. Üldiselt võib esimese kolme mänguga rahule jääda. Eks eelmises mängus juhtunu oli väga turb aga usun, et täna kodusaalis tegime selle tasa.“

Viimsi eest kogus kuus meest kahekohalise arvu punkte, Gaspar Bibikov 16, Mihkel Allorg 13, Kaarel Traumann, Andreas Märtson ja Robert Lilleõis 12, Egert Vene 11.

 

VAATA!

  • mängu ülekannet ning intervjuusid treenerite ja mängijatega SIIN
  • pildigaleriid SIIN

 

Järgmine kodumäng. OSALE KINDLASTI!

8.november. Kell 19. Karulaugu areena

  • Saku I Liiga. „Nike eri: KK Viimsi/Noto vs G4S Noorteliiga“

 

Meeskonna: nimisponsor: Noto Viimistlussalong

Toetajad: Sisustusekspert ja Viimsi vald

Varustuspartner: Nike Esinduskauplused. veeparartner: evian

Füsioteraapiapartner: ReaktFüsioteraapia

Meeskonna treenib tugevaks: Golden Glub Viimsi

 

Võidukalt jätkas hooaega ka meie duubelmeeskond alistades Saku II Liiga kohtumises kodusel Karulaugu areenal  Alutaguse KK 83:68.

 

www.kkviimsi.ee / www.kesklinnakk.ee

FB/kkviimsi / FB/kesklinnakk

IG/kkviimsikesklinnakk

YT/kkiimsi

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia 3, 74001 Viimsi   E-post: kesklinnakk@kesklinnakk.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...