Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
25.04.2024
Eile alustas Viimsi kolme võiduni peetavaid Eesti meistrivõistluste veerandfinaalmänge Tartus sealse Tartu Ülikool & Maks ja Moorits vastu.
Kommenteeri
24.04.2024
Korvpalli Eesti Meistriliiga veerandfinaalseeria läheme kokku Tartu Ülikool Maks& Mooritsaga. Kuigi põhihooajal jäi mängude seis 0:2 tartlaste kasuks ja hea meelega lükkame favoriidikoorma värske peatreeneri Priit Vene õlgadele, ...
Kommenteeri
23.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi neli noortemeeskonda, sh U12, U13, U14 ja U19 poisid läbisid edukalt põhiturniiri ja veerandfinaalid, millega on juba endale kindlustanud koha noorte Eesti Meistrivõistlustel nelja parima ...
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
Pilguheit palliväljakutele, oktoober (0)
30.10.2016

ehk ülevaade Olybet karikavõsitlustest, Saku II Liigast ning  noorte Meistri- ja Karikavõistlustest

Esimesed kaks kuud võistlushooajast on jäänud selja taha ning alljärgnevalt anname ülevaate klubi erinevate võistkondade senisest käekäigust.

 

Olybet Karikavõistlused

Meie jaoks on tegemist ajaloolise hooajaga, sest esmakordselt klubi 15 aastase tegevuse jooksul osalesime eliitvõistkonnaga meeste karikavõistlustel. Pääsesime 2.ringi, mängides seal kaks mängu Eesti meeste ühe tippmeeskonnaga AVIS Rapla.

"Karikavõistlustel osalemise eesmärgiks oli saada mängida Alexela Meistriliiga võistkonnaga, kellele anda korralik lahing. Eesmärgi saavutamiseks pidime esimeses ringis võitma I liigas mängivat Baltecot, mille ka täitsime ning suurepärane, et saime vastaseks just AVIS Rapla, kes viimasel kahel hooajal võitnud Eesti meistrivõistlustel pronksi." võttis karikavõistlused kokku peatreener Valdo Lips.

Klubi eliitvõistkond on uudses olukorras ka seetõttu, et kui eelmised hooajad oleme meeste sarjas (II liigas) mänginud üksnes kuni 18.aastaste poistega, siis sellel aastal moodustub meeste võistkonna tuumik kogenud mängijatest, kellest mitmel selja taga profikorvpalluri karjäär Eesti meistriliiga tasemel. Nii mängivad meie klubi esindusvõistkonnas noori treenivad Kristjan Evart, Kaarel Traumann, Peep Belbaum, Märt Rohlin ja Artur Kusnerov ning Illimar Pilk. Lisaks kuuluvad võistkonna koosseisu  oma klubi kasvandikud Egert Lelle, Sander Kõiva, Devon Gawley ja Robert Roos ning veel U18 treeninggruppi kuuluvad noored.

Hooaja eesmärke tutvustades sõnas treener Lips: “Rääkides hooaja eesmärkidest, siis võitude kõrval on sama tähtis, et nooremad mängumehed tõuseksid järgmisele tasemele, õppides kogenenumate kõrval, ehk meestega koos treenides ja mängides. Selleks pean treenerina leidma võimaluse noorematele regulaarselt mänguaega anda.”

KK Viimsi/Kesklinna KK viskav ääremängija Märt Rohlin jätkas treener Valdo mõtet: "Hooaeg on alanud väga hästi. Teises liigas oleme võtnud maksimumi ehk võitnud kõik neli mängu. Karikasarjas jõudsime teise ringi, kus tuli tunnistada AVIS/Rapla meeskonna paremust.  Olenemata kaotusest andsime vastastele kõva lahingu ning saime väärtusliku kogemuse meistriliiga meeskonna vastu mängimisel. Usun, et oleme siiamaani pakkunud publikule ja fännidele kaasahaaravaid mänge ning positiivseid emotsioone. Viimsi meeskonna eesmärk teises liigas on jõuda final fouri ning seal võib juba kõike juhtuda. Ootame kõiki saali kaasa elama, sest fännid on meie kuues mees platsil!"

 

 

Noorte Meistrivõistlused

Eesti noorte meistrivõistlustel on kvalifikatsioonimängud peetud ning juba ka põhiturniir käimas. 1.divisjonis (st 8 parema hulgas) alustas põhiturniiri nii U18 (1999/2000.a sündinud poisid) võistkond kui ka U16 (2001/2002.a sündinud poisid) sarjas mängiv 2001.a poistest moodustatud klubi meeskond. Lisaks osaleb U16 meistrivõistluste sarjas kaks meie klubi võistkonda madalmates divisjonides.

U14 (2003/2004.a sündinud poisid) meistrivõistlustel osaleme kahe võistkonnaga - üks 2.ja üks 3.divisjonis.

 

U18 EMV kvalifikatsioonimäng: KK Viimsi/Kesklinna KK vs KK Rae Koss

 

Noorte Karikavõistlused

Eesti noorte karikavõistlustel on teise ringi pääsenud U18 võistkond ning kaks U16 võistkonda.

Oodata on igal juhul põnevat hooaega!

 

www.kesklinnakk.ee

FB/kesklkinnakorvpalliklubi

IG/kkviimsikesklinnakk

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia 3, 74001 Viimsi   E-post: kesklinnakk@kesklinnakk.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...