Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
02.05.2024
3/3, ehk eeloleval nädalavahetusel oleme kolmel päeval esindatud kõigis kolmes poiste Eesti meistrivõistluste finaalmängus, sh U12, U19 ja U14 poisid.
Kommenteeri
30.04.2024
Kolmas veerandfinaalmäng Tartu Ülikool & Maks ja Moorits vastu toimus Tartus ning Viimsi läks endast kõike andma, et seeria jätkuks. Teine mäng näitas, et noor Viimsi meeskond oli lõpuni mängus sees ja ...
Kommenteeri
29.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi neli noortemeeskonda, sh U12, U13, U14 ja U19 poisid läbisid edukalt põhiturniiri ja veerandfinaalid, millega on juba endale kindlustanud koha noorte Eesti Meistrivõistlustel nelja parima ...
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
Korvpalliklubi Viimsi on neljas vanuseklassis noorte Eesti Meistrivõistlustel nelja parima seas (0)
29.04.2024

Korvpalliklubi Viimsi neli noortemeeskonda, sh U12, U13, U14 ja U19 poisid läbisid edukalt põhiturniiri ja veerandfinaalid, millega on juba endale kindlustanud koha noorte Eesti Meistrivõistlustel nelja parima seas. Viiendas ehk U16 vanuses jäi meie poistel poolfinaali, ehk Top 4 hulka, pääsust vaid veidi puudu ja nii lõpetasid nad hooaja kõrgel 5.kohal ja U14 vanuse tüdrukud 8.kohal.

 

U12 poiste senine hooaeg läbi treener Tarmo Kapperi silmade ja sõnade, “Sel aastal osales U12 vanuseklassi  I divisionis kokku 16 võistkonda. Seega mänge oli palju, samas kalender nii soosiv ei olnud, ehk kalendris olid pikad mängupausid aga samas etapid, kus pidi päevas mängima 3 mängu. Aga kindlasti võib põhihooaja mängudega rahule jääda. Alati saab oma paremini ja erinevate detailide kallal tööd teha aga keskmiselt näitasime head taset ja saime kõikide vastaste vastu hakkama.” Põhiturniiri saldo 15 võitu ja 0 kaotust.

Vaadates play-off mängudele jätkab Kapper, “Play-offide esimeses ringis, veerandfinaal kohtusime Altiusega. Nii esimeses, kui ka teises mängus õnnestusime just kaitses ja suutsime vastased hoida minimaalse skoori peal. See ongi play-off mängude võti. Kannatlikkus, tahtejõud ja energia otsustavad lõpuks, kes võidu koju viib.  Mina näen, et saame omi asju nii kaitses, aga eriti just rünnakul veel palju paremini teha. Seega arenguruumi on ja loodetavasti suudame poolfinaalides enda parima mängu üles leida ja vastase elu võimalikult raskeks teha. Kas sellest piisab, et edasi finaali  jõuda, näitavad mängud.”

 

U13 poiste ja treener Aleksei Ertti põhihooaeg, “Põhihooajal läks palju aega meeskondadega tutvumiseks, kuna suvel oli selles vanuseklassis toimunud suur mängijate liikumine. Selle pildid selgeks saades, teadsime ka ise milleks oleme suutelised. Nii lõpetasimegi põhihooaja teasel positsioonil. Selle tulemusega võib rahule jääda, sest peab tunnistama, et Eestis on vähemalt kaheksa võrdset võistkonda selles vanuses.”

Veerand- ja poolfinaalide kohta sõnas Ertti. “Juba veerandfinaal, klubisisene derbi osutus väga pingeliseks. Kuigi võitudega 2:0 edenesime poolfinaali meie, mõlemas mängus oli võitlust lõpuni välja. Tõeline play-off karastus poistele. Poolfinaalis ootab meid ees Kalev Cramo/KK Sokud ning ka see tõotab tulla suureks vastasseisuks. Tugev vastane, oma selge mängujoonisega ja sügava koosseisuga. Kõik sõltub sellest kuidas üks või teine suudab oma tugevused maksma panna. Seeria võitjat ennustada hetkel ei ole võimalik. Anname endast parima ja proovime hooaja lõpetada nii kõrgelt kui võimalik.”

 

U14 poiste ja treener Martin Toomase põhiturniir, „Ka U14 vanuse I divisjoni põhihooaeg oli väga võrdne ning mängijatele kindlasti  väga arendav. Esimese kuue võistkonna seas kõik võitsid kõiki. Põhiturniiri võitja lõpetas hooaja nelja kaotusega ning sama resultaadiga kuulus meile teine koht.

Play-off mängude kohta jätkas Toomas, „Play-off saab olema põnev ning turniiri võitjat on raske ennustada. Veerandfinaal Rakvere vastu läks meil oodatust lihtsamalt, kuna vastasel oli paar põhimeest puudu ning võitlust jagus selles seerias vaid esimese kohtumise esimeseks veerandajaks.  Poolfinaalvastat ootame Tartu Ülikooli ja Viljandi paarist, kus hetkel on seis 1:1 ning otsustav kohtumine mängitakse teisipäeval 23.aprill. Mõlema vastasega olid põhihooajal mängud meie kasuks 2:0 aga play-offis algab kõik nullist ning vastase alistamiseks tuleb poolfinaalides teha heal tasemel esitused.“

 

Kõige vanemas, U19 vanuseklassis lõpetasid treenerite Dmitry Kolomyychenko ja Joosep Indermitte hoolealused põhihooaja 4.kohal, saldoga 9 võitu ja 5 kaotust. Veerandfinaalis alistati võitudega 2:0 Rae Spordikool/Kiili SK.

Eesti karikavõitjate treener Joosep Indermitte eelvaade poolfinaalidele, kus kohtutakse põhiturniiri võitja Tartuga, “ Kohtume poolfinaalis tugeva Tartu võistkonnaga, kes sellel hooajal veel Eesti meistrivõistlustel ühtegi mängu kaotanud ei ole. Tartu seni ainus kaotus pärineb karikavõistlustel, kus poolfinaalis just meil õnnestus neid võita.

Tartu puhul on tegemist väga hea ja ühtlase võistkonnaga  ning neid juhendavad kogenud ja head treenerid.  Aga ka meie poisid on pärast edukat veerandfinaalseeriat Rae vastu heas ja töökas meeleolus. Mõned vigastused kahjuks küll meid segavad, kuid usun, et oleme valmis andma endast maksimumi, et mängida järgmisel laupäeval toimuvas finaalmängus.

Poolfinaal mängitakse kahe võiduni kus esimese kohtumise peame neljapäeval 25.aprill Tartus kell 19:45 ja kellel huvi saab mängu jälgida sport televisioni kaudu.

Seeria teine kohtumine peetakse pühapäeval Viimsis, algusaeg 14:00 ja ootame kõiki saali meile kaasa elama ja toetama.

 

Veerandfinaali pidama jäänud kuid hooaja samuti kõrgel 5.kohal lõpetanud U16 poisid tegid treener Kaarel Traumanni sõnul sammu edasi, “Põhiturniiril saavutasime 5.koha, saldoga 7 võitu ja 7 kaotust. Kuna veerandfinaalis läksime kokku meist koht kõrgemal asunud Pärnuga võis eeldada pingelist seeriat ja nii ka läks. Kahjuks sel korral olid napilt aga kindlalt pärnakad meist siiski kindlamad. Kaks veerandfinaal mängu oli täpselt samasugused. Esimene poolaeg jääme taha, siis ronime teise poolaja algul kiiresti august välja mängu tagasi. Aga iga kord kui hakkame mängu enda kätte saama, tuleb sisse üks halb otsus, mis lõppeb meie korvi. Ilmselt jäi tulemuse vormistamine sinna,  et nendel poistel pole kunagi selliseid mänge varem olnud. Kokkuvõttes kutid olid tublid ja pingutasid nii selles seerias kui kogu hooaja jooksul.”

 

 

U14 vanuseklassi tüdrukud lõpetasid põhiturniiri 9.kohal. Võitlesid ennast vahegrupi võiduga veerandfinaali, kus sel korral paraku tuli tunnistada parima asetusega BC STAR / BS TALLINN KALEV paremust. Tasuks väärikas 8.koht.

 

Klubi tegevjuht Tanel Einaste senisest hooajast, “Tunnustan kõiki meie noortemeeskondi, mängijaid ja treenereid senise hooaja eest, olgu see Eesti meistrivõistluste esimeses-, teises- või kolmandas divisjonis. Noorte Balti- või Euroopa Korvpalliliigas. Või treeningul. Olla neljas vanuseklassis Eesti Top 4 ja viies meeskond vaid koht madalamal, ehk 5.kohal, on kindlasti saavutus. Kui paneme siia juurde u17 vanuse eduka hooaja Euroopa Noorte korvpalliliigas või erinevate vanuse Balti Liiga hooaja, siis minul on uhke tunne. Aga hooaeg ei ole veel läbi ei esindusmeeskonnal ega ka noortel ning soovime edu ja hoiame pöialt kõikidele poolfinaalidesse pääsenud noortele ja esindusmeeskonnale veerandfinaalis!”

 

Vaata:

  • Korvpalliklubi Viimsi Facebookis SIIN
  • Korvpalliklubi Viimsi Instagramis SIIN

 


 

Korvpalli Eesti Meistriliiga veerandfinaal, 2.mäng

R, 26.04 kell 19:00

Forus Spordikeskus Viimsi

„Nike eri: Viimsi vs Tartu Ülikool Maks& Moorits“

 

Osta pilet SIIN

 

Mängule kutsub Nike Esinduskauplused - võida 300€ ostukrediiti!
Lisaks läheb loosi 1x Viimsi/Nike crew pusa & 1x Viimsi/Nike T-särk Teamsport poolt.

 


 

 


 

 

Klubi võistluvarustus ning vaba aja tootesari, sh T-särgid, pusad, dressipüksid, joped ja seljakotid on saadavad teamsport.ee e-poes! 

Vaata täpsemalt ja telli SIIN

 

 

Saalis näeme!

 

Jälgi meid sotsiaalmeedias!


  

 

 

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia 3, 74001 Viimsi   E-post: kesklinnakk@kesklinnakk.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...