Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
25.04.2024
Eile alustas Viimsi kolme võiduni peetavaid Eesti meistrivõistluste veerandfinaalmänge Tartus sealse Tartu Ülikool & Maks ja Moorits vastu.
Kommenteeri
24.04.2024
Korvpalli Eesti Meistriliiga veerandfinaalseeria läheme kokku Tartu Ülikool Maks& Mooritsaga. Kuigi põhihooajal jäi mängude seis 0:2 tartlaste kasuks ja hea meelega lükkame favoriidikoorma värske peatreeneri Priit Vene õlgadele, ...
Kommenteeri
23.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi neli noortemeeskonda, sh U12, U13, U14 ja U19 poisid läbisid edukalt põhiturniiri ja veerandfinaalid, millega on juba endale kindlustanud koha noorte Eesti Meistrivõistlustel nelja parima ...
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
Viimsi kaotas kodus tasavägise poolaja järel Raplale 67:88 (0)
23.10.2023

Eilse mängu eel oli Viimsil tabelis 1 võit ja 5 kaotust ning vastastel 2 võitu ja 3 kaotust. Viimsi ridades ei teinud kaasa Ron Laanemaa, Aleksander Oliver Hint ja Gerrit Lehe.

Mängu alguses sai end paremini käima Avis Utilitas Rapla võistkond, kes võitis esimese veerandaja 26:13. Teisel veerandajal elas Viimsi paremini mängu sisse, oli resultatiivne, võitis minimatši 27:16 ning poolaeg lõppes 40:42 kodumeeskonna poolt vaadatuna. Kolmandal veerandajal pani Rapla sisse järgmise käigu, võites selle 23:12 ning neljanda veerandaja 23:15. Viimsi kaotas mängu 67:88 ning sai tabelisse ühe võidu kõrvale kuuenda kaotuse.

 

Kodumeeskonna parim oli jällegi Artem Kovalov, kes viskas 15 punkti, võttis 8 lauapalli ja andis 2 resultatiivset söötu. Stefan Vaaks tabas 14 punkti ning kapten Oliver Suurorg 11 punkti. Lisaks andis Suurorg 8 resultatiivset söötu ning võttis 5 lauapalli. Rapla poolelt viskasid nii Obrad Tomic kui Eric Lorenzo Hunter 16 punkti.

 

“Ühe poolaja suutsime ilusat mängu näidata ja seisu võrdsena hoida. Kolmandast veerandajast alates, ei suutnud nende agressiivse kaitsega toime tulla, me ei leidnud enam häid viskekohti ning vastased said rünnakul lihtsaid punkte. Tuleb edasi treenida ja laupäeval Pärnu vastu paremini mängida,” ütles pärast mängu meeskonna kapten Oliver Suurorg.

 

Peatreener Valdo Lips pidas mängus valitsenud meeleolu ja atmosfääri saalis väga heaks. “Kuulsin mängu ajal rohkem publikut, suur tänu neile. Võitlesime lõpuni, aga füüsilisest jõust jääb meil puudu. Mingitel momentidel jäi ka nii kogemustest kui õnnest puudu. Läheme edasi mäng-mängu haaval,” sõnas peatreener.

 

Järgmised kaks mängu peab Viimsi võõrsil. Nendest esimese Pärnu Sadama vastu 28. oktoobril. Mängu algus 17:00.

 

VAATA

  • Mängu statistika SIIN
  • Fotogalerii SIIN
  • Täispikkuses SIIN

 


 

Selleks, et Sul ükski kodumäng vahele ei jääks, on Sul kaks head valikut:

  1. Osta Hooajapääse.
  2. Kui oled klubi liige, vormista Klubiliikme hooajapääse.

 

Viimsi korvpallimeeskonna Hooajapääse tagab sissepääsu kõikidele Viimsi korvpallimeeskonna kodumängule 2023/2024 hooajal Eesti-Läti Korvpalliliigas, Eesti Karikavõistlustel ja Korvpalli Eesti Meistriliigas nii põhiturniiril kui ka play-off mängudes.

 

 

  1. Miks osta Hooajapääse?

Anname Sulle mitu parimat põhjust:

  • Vaid kodusaalis, kohapeal saad osa õigest emotsioonist.
  • Saada osa kõikidest kodumängudest parima hinnaga.
  • Saad anda enda poolt valitus panuse Viimsi korvpallimeeskonna ja korvpallikooli käekäiku.

Hooajapääsmed on hinnaga 100€, 250€, 500€, 1000€ ja 2000€ , ehk endale sobiva pääsme ja panuse leiab igaüks.

Osta Viimsi Hooajapääse SIIN

 

 

  1. Klubiliikme Hooajapääse
  2. Klubiliikme Hooajapääsme kehtib AINULT klubi liikmele, on personaalne ning EI KUULU JAGAMISEKS kolmandatele osapooltele!
  3. Tasuta sissepääs toimub AINULT isikliku KLUBILIIKME HOOAJAPÄÄSME alusel
  4. Klubiliikme kaardiga/uksekaardiga tasuta sissepääs EI KEHTI!

Vormista Klubiliikme Hooajapääse - info on saadetud liikmete e-postiaadressile.

 

 

Saalis näeme!

 

Jälgi meid sotsiaalmeedias!


  

 

 

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia 3, 74001 Viimsi   E-post: kesklinnakk@kesklinnakk.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...