Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
29.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi neli noortemeeskonda, sh U12, U13, U14 ja U19 poisid läbisid edukalt põhiturniiri ja veerandfinaalid, millega on juba endale kindlustanud koha noorte Eesti Meistrivõistlustel nelja parima ...
Kommenteeri
29.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi viib 10.-14.juuli läbi U12 kuni U17 vanuseklassi poistele mõeldud korvpallilaagri, mille eesmärgiks on pakkuda noorkorvpalluritele võimalust treenida tipptasemel treenerite käe all.
Kommenteeri
28.04.2024
Teine veerandfinaalmäng Tartu Ülikool & Maks ja Moorits vastu peeti eile Viimsis. Mängu oli tulnud vaatama 483 inimest, mis tähistas ka tänavuse hooaja publikurekordit.
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
Karikavõistluste ülipingelises pronksimängus kaotas Viimsi Pärnu Sadamale lisaajal 80:87 (0)
20.02.2024

Eesti korvpalli karikavõistluste pronks mängiti laupäeval välja Märjamaa spordihoones. Viimsi meeskonnas on hooaja lõpuni vigastustega väljas Laanemaa, Reinart ja Maide. Mängus ei teinud kaasa ka Aleksander Oliver Hint, Jorgen Rikberg ning Illia Lishchyna.

Esimesel veerandajal sai ennast paremini käima Pärnu Sadam, kes juhtis 10 minuti järel 26:16. Teisel veerandajal Viimsi kogus ennast, võitis selle 21:14 ning esimese poolaja lõpuks oli seis 37:40 Pärnu kasuks. Kolmas veerandaeg kuulus täielikult Viimsile numbritega 22:6. Pärnu ei olnud veel alla andnud ja võitis viimase veerandi 27:14. Mängu lõpus ei suutnud kumbki pool enam otsustavat viset sooritada ning normaalaeg lõppes numbritega 73:73. Lisaaja esimesed minutid möödusid võrdselt, kuid siis läks Pärnu oma teed, võitis viimase 5-minutilise lahingu 14:7 ja kogu mängu 87:80.

 

Viimsilaste parim oli kapten Oliver Suurorg, kes viskas 25 punkti, võttis 4 lauapalli ja andis 4 resultatiivset söötu. Stefan Vaaks viskas vaid punkti vähem, 24 ning sai kätte samuti 4 lauapalli ja andis 4 tulemuslikku söötu. Gerrit Lehe ja Kaspar Kuusmaa lisasid kumbki 8 punkti. Vastaste parim Siim-Markus Post viskas 22 punkti.

 

“Kõva mäng, lõpud on ikka õnneteema. Loomulikult oleks saanud lõpus paremini, aga väsimuse tõttu tegime kaitses lihtsaid vigu. Mitmete noormängijate jaoks oli see esmakordne play-offi kogemus. Karikavõistluste raames jään poistega rahule. Pettumus on praegu suur, aga olen meeskonna üle uhke,” ütles peatreener Valdo Lips pärast mängu.

 

Kolmanda veerandaja lõpus üle väljaku hullu kolmese tabanud Gerrit Lehe kommenteeris mängu järgmiselt: “Tiimiga võib rahule jääda. Pärnu viskas meile 87, meie neile 80. Kogu mängu vaadates, mängisime võrdselt Pärnuga, lisaajal andis tunda ka meie lühem pink. Aga oleme üksteise üle uhked kuigi hetkel on pettumus suur, et medalid käest libisesid. Lisaajale minnes ei olnud tunne hea, sest neljandal veerandajal mängisime oma 13-punktilise edu maha. Vastased panid lõpus teise käigu sisse ja nii see läks.”

 

 

Järgmise mängu peab Viimsi Eesti-Läti liiga raames kodus 3. märtsil, kui külla tuleb tabeli liider BC Kalev/Cramo. Mängu algus 17.00.

 

VAATA

  • Mängu statistika SIIN
  • Mäng täispikkuses SIIN
  • Fotogalerii SIIN

 


 

Eesti-Läti Korvpalliliiga

P, 3.03 kell 17:00

Forus Spordikeskus Viimsi

Laaneserva eri: Viimsi vs BC Kalev/Cramo

 

Osta pilet SIIN


 

Selleks, et Sul ükski kodumäng vahele ei jääks, on Sul kaks head valikut:

  1. Osta Hooajapääse.
  2. Kui oled klubi liige, vormista Klubiliikme hooajapääse.

 

Viimsi korvpallimeeskonna Hooajapääse tagab sissepääsu kõikidele Viimsi korvpallimeeskonna kodumängule 2023/2024 hooajal Eesti-Läti Korvpalliliigas, Eesti Karikavõistlustel ja Korvpalli Eesti Meistriliigas nii põhiturniiril kui ka play-off mängudes.

 

  1. Miks osta Hooajapääse?

Anname Sulle mitu parimat põhjust:

  • Vaid kodusaalis, kohapeal saad osa õigest emotsioonist.
  • Saada osa kõikidest kodumängudest parima hinnaga.
  • Saad anda enda poolt valitus panuse Viimsi korvpallimeeskonna ja korvpallikooli käekäiku.

Hooajapääsmed on hinnaga 100€, 250€, 500€, 1000€ ja 2000€ , ehk endale sobiva pääsme ja panuse leiab igaüks.

Osta Viimsi Hooajapääse SIIN

 

 

  1. Klubiliikme Hooajapääse
  2. Klubiliikme Hooajapääsme kehtib AINULT klubi liikmele, on personaalne ning EI KUULU JAGAMISEKS kolmandatele osapooltele!
  3. Tasuta sissepääs toimub AINULT isikliku KLUBILIIKME HOOAJAPÄÄSME alusel
  4. Klubiliikme kaardiga/uksekaardiga tasuta sissepääs EI KEHTI!

Vormista Klubiliikme Hooajapääse - info on saadetud liikmete e-postiaadressile.

 

 

Saalis näeme!

 

Jälgi meid sotsiaalmeedias!


  

 

 

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia 3, 74001 Viimsi   E-post: kesklinnakk@kesklinnakk.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...