Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
28.03.2024
Leia Easter Tournament 2024 ajakavad ja tulemused:
Kommenteeri
27.03.2024
Viimsi noor meeskond võitis Eesti-Läti ühisliigas 6 mängu ning tuli kokkuvõttes 15.kohale. Võtmaks põhiturniiri kokku tegime juttu meeskonna peatreener Valdo Lipsu, katne ...
Kommenteeri
25.03.2024
Easter Tournament osaleja info, kaasa ja meelespea.
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
MEIE: Treener treenerist (0)
21.05.2020

Kes me oleme? Kaarel ja Martin võtsid kätte ja panid meist igaühe kohta kirja paar rida. Loe ja saad teada. 

  • Valdo – Peatreener. Mees, keda kõik kuulavad. Harib ennast iga päev. Millegi pärast saab poiste peale tihti kurjaks, aga üldiselt on rahulik mees. Tihti on teistest erinev arvamus, aga suudab seda suurepäraselt põhjendada.
  • Tarmo – Suurepärane väikeste treener. Suudab läbi kõige uskumatult rahulikuks jääda. Organisatsiooni üks asendamatumaid mehi. Kunagi käis juuksuris, aga täpne aeg tuleb ajalooraamatutest üles otsida.
  • Märt – On olemas kaks Märti. Üks on Märt, teine treener Märt. Täiesti erinevad inimesed. Aga mõlemad on päris normaalsed mehed. Suudab väga hästi ette näidata erinevaid tugijala pöördeid.
  • Aleks A – Aleks on rõõmus treener. Kõik tema õpilased on ta sõbrad. Mina veel kuulnud ei ole, et Aleks kurjustaks poistega. Lapsed valivad numbreid ja soenguid tema järgi.
  • Sven – Svenil on kõik alati hästi.
  • Asko – Kõige tugevam treener. Alati abiks ja suudab poisse hästi motiveerida. Kui Asko ise trenni teeb, siis kellelegi teisele raskuseid ei jätku.
  • Sergei – Täielik aktivist ja suurepärane lastega suhtleja. Ainult rõõm, et sellised mehed pundis on.
  • Martin – Martin on jällegi lõbus treener. Võib-olla lastele isegi nii väga ei näita kui palju talle see korvpallivärk meeldib, aga pärast ikka kiitleb, kuidas poisid on nii tublid.
  • Tony – Tony armastab oma kutte kõige rohkem. Seetõttu kulub tal ka treeneritahvleid rohkem kui teistel. Need kukuvad pidevalt suurest armastusest kogemata maha ja lähevad katki.
  • Aleks J – Üldiselt rahulik ja tasakaalukas. Enne mõtleb, kui ütleb ja siis selgitab korralikult. Austab täpsust, korda ja reegleid. Kõva hääle tegemine korra tagamiseks treeningul pole talle võõras.
  • Ahti – Mees, kes elab omas tempos. Kunagi ei kiirusta aga kõigeks on aega. Muheda huumori ning veel muhedama olemisega. Emotsioonid löövad välja vaid korvpalliplatsil või selle kõrval. Treenerina sobib eriti hästi just väikestega.
  • Kaarel - Mees nagu orkester: mängib, juhendab, korraldab, ostab müüb ja vahetab. Uue põlvkonna kossu jagab detailideni, kui Kullami raamatust veel äär keskele ka ära õppida ongi tipptreener valmis.
  • Tanel – Meie klubi liider. Metsik töövõime nii klubi kui ka enda jooksuvormi arendamisel. Kui Taneli süda välja võtta, siis see on vist korvpall. Õnneks teab ise ka, et talle sobib paremini tribüünilt korvpalli vaadata.

 

www.kkviimsi.ee / www.kesklinnakk.ee

FB/kkviimsi / FB/kesklinnakk

IG/kkviimsikesklinnakk

YT/kkiimsi

 

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia tee 3, Viimsi vald 74001   E-post: kkviimsi@kkviimsi.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...