Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
02.05.2024
3/3, ehk eeloleval nädalavahetusel oleme kolmel päeval esindatud kõigis kolmes poiste Eesti meistrivõistluste finaalmängus, sh U12, U19 ja U14 poisid.
Kommenteeri
30.04.2024
Kolmas veerandfinaalmäng Tartu Ülikool & Maks ja Moorits vastu toimus Tartus ning Viimsi läks endast kõike andma, et seeria jätkuks. Teine mäng näitas, et noor Viimsi meeskond oli lõpuni mängus sees ja ...
Kommenteeri
29.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi neli noortemeeskonda, sh U12, U13, U14 ja U19 poisid läbisid edukalt põhiturniiri ja veerandfinaalid, millega on juba endale kindlustanud koha noorte Eesti Meistrivõistlustel nelja parima ...
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
Stefan Vaaks tuleb Hispaaniast Viimsi ridu täiendama (0)
21.08.2023
» Stefan Vaaks Eesti U18 koondise särgis. Foto: fiba.basketball

Viimased neli aastat on 18-aastane ja 1.91 cm pikkune tagamängija Stefan Vaaks mänginud ja treeninud Hispaanias, Madriidi Estudiantese noortesüsteemis.

Balti mere karikaturniiril (BSBC) selle aasta alguses, tõusis Stefan Eesti U18 koondise üheks liidriks, kui kogus kolmes mängus keskmiselt 17 minutiga 8,3 punkti, 4,3 lauapalli ja 1,3 vaheltlõiget. Äsja lõppenud U18 vanuseklassi Euroopa Meistrivõistluse B-divisjoni turniiril teenis Vaaks mänguaega keskmiselt 26 minutit, millega kogus 15 punkti, 2,6 lauapalli ja 1,6 korvisöötu.

 

„Pärast nelja aastat Hispaanias, otsustasin tulla koju Eestisse ning mängima just Viimsisse, sest Viimsi on näidanud ennast professionaalsest küljest noorte arendamisel. Samuti sümpatiseerib mulle treenerite tandem. Viimsis on väga head treeningtingimused, mis loodetavasti aitavad mul paremaks korvpalluriks saada,” on Stefan Vaaks keskkonnavahetusega väga rahul.

 

Peatreener Valdo Lips peab eesootaval hooajal panustama eelkõige noortele, kelle jaoks on  suur väljakutse teenida treenerite usaldus ning näidata meistriliiga küpsust.
"Stefan on meie üks paljudest noormängijatest. Eelkõige ootan kõigilt noortelt kogemuste puudumise kompenseerimist töökusega ja kaitses hakkama saamist. Siis tuleb ka mänguaeg, võimalused rünnakul ja kogunevad kogemused. Soovime luua treeneritega noortele hea keskkonna arenguks, et teha võimalikuks järgmine samm korvpalluri karjääris. Tahan, et ka Stefan haaraks sellest võimalusest kinni,” ütleb Valdo Lips.

 

Viimsi algava hooaja koosseisu saad teada peagi, jälgides meeskonna sotsiaalmeediakanaleid Facebookis SIIN ja Instagramis SIIN. Püsi kanalil!

 

Jälgi meid sotsiaalmeedias!


  

 

 

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia tee 3, Viimsi vald 74001   E-post: kkviimsi@kkviimsi.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...