Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
02.05.2024
3/3, ehk eeloleval nädalavahetusel oleme kolmel päeval esindatud kõigis kolmes poiste Eesti meistrivõistluste finaalmängus, sh U12, U19 ja U14 poisid.
Kommenteeri
30.04.2024
Kolmas veerandfinaalmäng Tartu Ülikool & Maks ja Moorits vastu toimus Tartus ning Viimsi läks endast kõike andma, et seeria jätkuks. Teine mäng näitas, et noor Viimsi meeskond oli lõpuni mängus sees ja ...
Kommenteeri
29.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi neli noortemeeskonda, sh U12, U13, U14 ja U19 poisid läbisid edukalt põhiturniiri ja veerandfinaalid, millega on juba endale kindlustanud koha noorte Eesti Meistrivõistlustel nelja parima ...
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
Korvpallurid majutab Lavendel Spa Hotel (0)
30.08.2023

Meil on hea meel ja süda rahul, et meie korvpallurid majutab Lavendel Spa Hotel ning kõhud söödab täis restoran Ribi. Nii saame olla kindlad, et poistel on hea uni ning kõhud täis.
Ja loomulikult, kui treeningutest on parim paik on Lavendel spaa.
 

Klubi tegevjuht Tanel Einaste, "Väga tore, et järjekordne kohalik tubli ettevõte on meie tegemisi märganud ning õla alla pannud. Selleks, et korvpallur saaks keskenduda sooritusele on oluline, et ta ei pea vaevama pead olmemurede pärast ja Lavendel Spa Hotellis saame selles kindlad olla, et uni ja söök maitsevad hea. Aga koostöö on alati kahesuunaline. Nii toome veebruaris Viimsisse üle 100 ning mais juba ligi 200 väliskülalist."

 

Lavendel Spa Hotel asub Tallinna külje all, looduslikult kaunil Viimsi poolsaarel.

Meri ja supelrand jäävad hotellist vaid 10-minutilise jalutuskäigu kaugusele. Tallinna kesklinna jõuab 15-minutilise autosõiduga. Bussipeatus asub hotellist 200-meetri kaugusel. Tee kulgeb mööda mereäärt, mis kindlustab kauni merevaate sõidu ajaks. Meie hotellis on teil võimalik veeta rahulik puhkus eemal linnakärast ja samas saada osa Tallinna aktiivsest kultuuri- ja spordielust (kontserdid, teatrid, festivalid jpm).

Hotellis on 47 eriilmelist ja kõigi mugavustega tuba, sealhulgas 6 kolmeinimese tuba. Kõik toad on mittesuitsetajatele.
Hotelli tubades on suur lame-ekraaniga televiisor, telefon, duššiga vannituba ja tasuta Wi-Fi ühendus.

Hotelli esimese korruse kohvikus serveeritakse külastajatele hommikusööki. Argipäeviti on avatud koduselt maitsvaid eineid pakkuv lõunabistroo. Samades ruumides pakub restoran “RIBI” oma rikkalikku a´la carte menüüd. Korraga mahub kohvikusse kõhutäit nautima umbes 90 inimest.

Lavendel Spa Ilukeskuses pakume oma klientidele spaahoolitsusi, iluprotseduure ning juuksuri teenuseid.
Hotelli külastajate kasutuses on 0-korrusel asuv Lavendel Spa sauna- ja lõõgastuskeskus.

Vaata ja broneeri SIIN

 

Jälgi meid sotsiaalmeedias!


  

 

 

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia tee 3, Viimsi vald 74001   E-post: kkviimsi@kkviimsi.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...