Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
02.05.2024
3/3, ehk eeloleval nädalavahetusel oleme kolmel päeval esindatud kõigis kolmes poiste Eesti meistrivõistluste finaalmängus, sh U12, U19 ja U14 poisid.
Kommenteeri
30.04.2024
Kolmas veerandfinaalmäng Tartu Ülikool & Maks ja Moorits vastu toimus Tartus ning Viimsi läks endast kõike andma, et seeria jätkuks. Teine mäng näitas, et noor Viimsi meeskond oli lõpuni mängus sees ja ...
Kommenteeri
29.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi neli noortemeeskonda, sh U12, U13, U14 ja U19 poisid läbisid edukalt põhiturniiri ja veerandfinaalid, millega on juba endale kindlustanud koha noorte Eesti Meistrivõistlustel nelja parima ...
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
Viimsis jätkavad kolmandal Eesti-Läti liiga hooajal treener Dmytro Kolomyichenko, füsioterapeut Mari-Ann Peiker ja üldkehalise ettevalmistuse treener Asko Meiner (0)
31.08.2023

Algaval Eesti-Läti liiga hooajal jätkab peatreener Valdo Lipsu kõrval nii sama taustajõudude tiim, kui ka Ukrainast pärit treener Dmytro Kolomyichenko. Viimsilaste põhituumiku moodustavad Eesti noormängijad, sh seitse Viimsi enda korvpallipüramiidist välja kasvanud noort.

Treener Dmytro Kolomyichenko on väga tänulik, et tal õnnestus tulla Eestisse oma korvpallialast tööd jätkama: “Olen nüüd pea aasta siin olnud ja ma poleks osanud isegi ette kujutada, kui tore on Viimsis elada. Olen Viimsi korvpalliklubile väga tänulik, et saan teha tööd, mida armastan üle kõige. Viimsis on töö organiseeritud väga professionaalsel tasemel ning olen klubiperele usalduse eest tänulik. Lisaks põhimeeskonna abitreeneri rollile, vastutan ka meie esiliiga ja U-19 meeskonna eest ning üsna peagi alustan tööd lastega.”

 

Füsioterapeut Mari-Ann Peiker on meeskonna kõrval olnud esimesest meistriliiga hooajast alates ning läheb 2023/2024 hooajale vastu positiivsete tunnetega. “Uus hooaeg on mul juba kolmas Viimsi klubiga. Võrreldes varasemate aastatega, on meil väga noor meeskond, aga tundub, et tiimisisene läbisaamine on tänu sellele väga hea. Töötame selle nimel, et noored areneksid jõudsalt ja usun, et muutus meeskonnas mõjub ka kõigile treeneritele positiivses mõttes arendavalt,” ütleb ta enne algavat hooaega.

 

Asko Meineri jaoks on algava hooaja kõige olulisemaks märksõnaks noorte vastupidamine kuna intensiivne mänguperiood kestab kevadeni. “Järjekordne hooaeg on jällegi teistmoodi võimalus. Seekord saan tegeleda noore meeskonnaga, kellega on võimalik rohkem rõhku panna individuaalsele arengule ka hooaja sees. Suur väljakutse on see, kuidas noored intensiivsele hooajale vastu peavad ning hakkama saavad. Osadega oleme terve suve treeninud ning nendele on ka suuremad ootused. On ka neid, kellega oleme nüüdseks vaid mõned nädalad intensiivselt trenni teinud. Laome veel kõvasti põhja ja anname loodetavasti kõvad lahingud ning näitame noore meeskonna energiat,” on Asko tahtmist täis.

 

“Kuigi oleme üle pidanud elama suured eelarvekärped ning vastavalt on toimunud muudatused ka meie taustajõududes, siis kokkuvõttes same olla rahul, et meil on esindusmeeskonnas toimiv treeneritetiim ning nagu meeskonna tagalaks on duubelmeeskond on ka meie korvpallikooli treeneritetiimis mitu ambitsioonikat treenerit,” sõnas klubi tegevjuht Tanel Einaste.

 

Jälgi meid sotsiaalmeedias!


  

 

 

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia tee 3, Viimsi vald 74001   E-post: kkviimsi@kkviimsi.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...