Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
28.04.2024
Teine veerandfinaalmäng Tartu Ülikool & Maks ja Moorits vastu peeti eile Viimsis. Mängu oli tulnud vaatama 483 inimest, mis tähistas ka tänavuse hooaja publikurekordit.
Kommenteeri
25.04.2024
Eile alustas Viimsi kolme võiduni peetavaid Eesti meistrivõistluste veerandfinaalmänge Tartus sealse Tartu Ülikool & Maks ja Moorits vastu.
Kommenteeri
24.04.2024
Korvpalli Eesti Meistriliiga veerandfinaalseeria läheme kokku Tartu Ülikool Maks& Mooritsaga. Kuigi põhihooajal jäi mängude seis 0:2 tartlaste kasuks ja hea meelega lükkame favoriidikoorma värske peatreeneri Priit Vene õlgadele, ...
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
Artem Korvalov lahkub Viimsi ridadest (0)
03.02.2024

Viimsi meeskond teatab, et on saavutanud sobivad üleminekutingimused ja Artem Kovalov lahkub meeskonna ridadest. Kus Artem Kovalovi karjäär jätkub kinnitatakse osapoolte kokkuleppel peale Kovalovi uude koduklubisse jõudmist.

Artem Kovalov: “Soovin alustada algusest ja öelda suur aitäh selle eest, et Viimsi meeskond võttis mind vastu, hoolimata minu vigastusest, andis mulle aega taastumiseks ja uskus minusse. Esimesed mängud ei olnud minu jaoks kerged, kuid hiljem tänu kaaslastele ja treeneritele harjusin meeskonnaga ning hakkasin arenema. Viimsi on väga hea klubi, kus kõik vajalikud tingimused arenguks on olemas: taastumine, treeningud, kõik on tipptasemel. Meie meeskond on noor, kuid minu siinoleku ajal said kõik nii individuaalselt kui ka meie meeskonnana tugevamaks. Oli mõnus mängida selles saalis ja fännide pere ees, kes alati meid toetasid, olgu siis võidu või kaotuse korral. Mul on hea meel, et minu karjääris on selline meeskond nagu Viimsi. Aitäh!”

 

Viimsi peatreener Valdo Lips: “Kuigi olen treenerina alati pidanud oluliseks mängijate individuaalset arengut ja teha tööd selle nimel, et mängija saaks astuda sammu edasi oma karjääriredelil, siis sellel hooajal on see ehk veelgi tähtsam olnud. Seetõttu on Artjemi üle eriti hea meel, et talle keset hooaega selline pakkumine tehti. Loomulikult on teisest küljest ka kurb, et Artjem meie võistkonnast lahkub, sest tegemist on suurepärase meeskonna kaaslasega ning tema lahkumine kahtlemata see meie võimalusi esialgselt vähendab. Tänan Artjemi meiega koosoldud aja eest ja soovin talle edu järgmisel karjääri astmel! Kindlasti on Artjemi märkamine kõrgemal tasemel märk ka meie tagamängijate heast tööst.”

 

Klubi tegevjuht Tanel Einaste, “Artem saabus meile peale mitte kõige edukamat hooaega Leedus ja oli vigastusest taastumas. Seega on Artemi esitused kindlasti mängija enda aga ka meie treeneritetiimi hea töö tulemus ja sama palju peab Artem ütlema aitäh meie tagaliinile, kes teda söötudega toitnud on. Rääkides ülemineku nö tehnilisest ja sisulisest poolest, siis erinevalt keerlevatest kuulujuttudes, ei saa meilt ükski mängija vaikimisi lahkuda. Kuid sobivatel tingimustel me seda kindlasti alati arutame. Artemi osas tehtud ülemineku- ja väljaostu pakkumine vääris kaalumist ja vastuvõtmist kõikide osapoolt huvides. Mängija isiklik karjäär ja teenistus, aga ka klubi vaates, ehk üleminekutasu oli motiveeriv. Soovime Artemile edu ja jääme talle pöialt hoidma. Nagu teate, soos meie ise oleme uue mängija juba välja valinud ning juba laupäeval jõuab Tydus Verhoeven Eestisse ja positiivse tsenaariumi korral jookseb väljakule juba pühapäeval Prometey vastu.“

 

Juba pühapäeval 4. veebruaril võõrustab Viimsi meeskond koduväljakul BC Prometey meeskonda. Pall pannakse Forus Spordikeskus Viimsis mängu 18:00.

 


Eesti-Läti Korvpalliliiga

P, 4.02 kell 18:00

Forus Spordikeskus Viimsi

Jazz Pesulad eri: Viimsi vs BC Prometey

 

Osta pilet SIIN

 


 

Selleks, et Sul ükski kodumäng vahele ei jääks, on Sul kaks head valikut:

  1. Osta Hooajapääse.
  2. Kui oled klubi liige, vormista Klubiliikme hooajapääse.

 

Viimsi korvpallimeeskonna Hooajapääse tagab sissepääsu kõikidele Viimsi korvpallimeeskonna kodumängule 2023/2024 hooajal Eesti-Läti Korvpalliliigas, Eesti Karikavõistlustel ja Korvpalli Eesti Meistriliigas nii põhiturniiril kui ka play-off mängudes.

 

  1. Miks osta Hooajapääse?

Anname Sulle mitu parimat põhjust:

  • Vaid kodusaalis, kohapeal saad osa õigest emotsioonist.
  • Saada osa kõikidest kodumängudest parima hinnaga.
  • Saad anda enda poolt valitus panuse Viimsi korvpallimeeskonna ja korvpallikooli käekäiku.

Hooajapääsmed on hinnaga 100€, 250€, 500€, 1000€ ja 2000€ , ehk endale sobiva pääsme ja panuse leiab igaüks.

Osta Viimsi Hooajapääse SIIN

 

 

  1. Klubiliikme Hooajapääse
  2. Klubiliikme Hooajapääsme kehtib AINULT klubi liikmele, on personaalne ning EI KUULU JAGAMISEKS kolmandatele osapooltele!
  3. Tasuta sissepääs toimub AINULT isikliku KLUBILIIKME HOOAJAPÄÄSME alusel
  4. Klubiliikme kaardiga/uksekaardiga tasuta sissepääs EI KEHTI!

Vormista Klubiliikme Hooajapääse - info on saadetud liikmete e-postiaadressile.

 

 

Saalis näeme!

 

Jälgi meid sotsiaalmeedias!


  

 

 

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia tee 3, Viimsi vald 74001   E-post: kkviimsi@kkviimsi.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...