Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
28.04.2024
Teine veerandfinaalmäng Tartu Ülikool & Maks ja Moorits vastu peeti eile Viimsis. Mängu oli tulnud vaatama 483 inimest, mis tähistas ka tänavuse hooaja publikurekordit.
Kommenteeri
25.04.2024
Eile alustas Viimsi kolme võiduni peetavaid Eesti meistrivõistluste veerandfinaalmänge Tartus sealse Tartu Ülikool & Maks ja Moorits vastu.
Kommenteeri
24.04.2024
Korvpalli Eesti Meistriliiga veerandfinaalseeria läheme kokku Tartu Ülikool Maks& Mooritsaga. Kuigi põhihooajal jäi mängude seis 0:2 tartlaste kasuks ja hea meelega lükkame favoriidikoorma värske peatreeneri Priit Vene õlgadele, ...
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
Viimsi kaotas kodus toimunud haaravas mängus BC Prometeyle 67:91 (0)
05.02.2024

Eile tuli viimsilastele külla liiga teine meeskond, Ukraina hiid BC Prometey. Viimsi asus jätkuvalt 13. tabelireal. Viimsi meeskonnas on hooaja lõpuni vigastustega väljas Laanemaa, Reinart ja Maide. Eilses mängus ei teinud kaasa ka Aleksander Oliver Hint ja Jorgen Rikberg. Oma debüüdi tegi kaks päeva tagasi meeskonnaga liitunud 205 cm pikkune ameeriklane Tydus Verhoeven. Mängule elas kohepeal kaasa 321 inimest.

Peatreener Valdo Lipsu sõnul oli enne mängu plaan sama nagu kõigi vastaste puhul: “Keskendume oma sooritusele - individuaalne enesekindel kaitse, enda positsioneerimine ja liikumine vastavalt meie kaitsesüsteemile, rünnakult kaitsele üleminek ja vastastele võimalikult väheste korvide lubamine. Kui nende eesmärkide täitmisega saame hakkama, siis võime rahul olla.”

 

Vastased said mängu paremini sisse ning võitsid esimese veerandaja ülekaalukalt 29:11. Viimsi ei murdunud, teine veerandaeg võideti 21:20 ning poolajaks oli seis 49:32 külaliste kasuks. Kolmas veerandaeg kulges võrdselt ja lõppes 19:19. Neljandal veerandajal õnnestus Viimsil mitmel korral ka vahet vähendada, kuid minimatši lõpp kuulus BC Prometeyle, nad võitsid selle 23:16 ja kogu mängu 91:67.

 

Viimsi suurim korvikütt Stefan Vaaks, viskas 16 punkti sh tabas neli kolmepunktiviset. Kapten Oliver Suurorg viskas 11 punkti ja andis 4 resultatiivset söötu. Illia Lishchyna viskas 10 punkti ning debüüdi teinud Tydus Verhoeven 7 punkti. Viimase saagiks jäi ka 4 lauapalli ja 2 resultatiivset söötu. Vastaste täpseim oli Tai Odiase 16 punktiga.

 

“Hea energiaga mäng, kõik pingutasid. Süsteemsete vigade kallal peame veel tööd tegema. Uus mängija saabus alles eile õhtul ja jõudis meiega vaid ühe visketrenni kaasa teha. Kahtlemata võtab sulandumine natukene aega. Mingid asjad saime ikkagi tehtud ja järgmine mäng kodus on Raplaga, kui läheme karikasarjas vastamisi. Tänan publikut ja Viimsi muusikakooli, kes meile külla tuli,” ütles peatreener Valdo Lips pärast mängu.

 

Viimsi eest debüüdi teinud Tydus Verhoeven: “Tegu oli väga kõrgetasemelise mänguga. Püüdsin esimeses mängus kaaslastega kohaneda ja oma rolli leida.”

 

Pärast eilset mängu asub Viimsi 14. kohal.

 

Järgmine mäng toimub laupäeval, 10. veebruaril võõrsil Rīgas Zeļļi vastu. Mäng peetakse Arena Riga väljakul. Mängu algus 19:00.

 

VAATA

  • Mängu statistika SIIN
  • Mäng täispikkuses SIIN
  • Fotogalerii SIIN

 

 

Eesti Karikavõistlused

E, 12.02 kell 19:00

Forus Spordikeskus Viimsi

Viimsi vs AVIS UTILITAS RAPLA

 


 

Selleks, et Sul ükski kodumäng vahele ei jääks, on Sul kaks head valikut:

  1. Osta Hooajapääse.
  2. Kui oled klubi liige, vormista Klubiliikme hooajapääse.

 

Viimsi korvpallimeeskonna Hooajapääse tagab sissepääsu kõikidele Viimsi korvpallimeeskonna kodumängule 2023/2024 hooajal Eesti-Läti Korvpalliliigas, Eesti Karikavõistlustel ja Korvpalli Eesti Meistriliigas nii põhiturniiril kui ka play-off mängudes.

 

  1. Miks osta Hooajapääse?

Anname Sulle mitu parimat põhjust:

  • Vaid kodusaalis, kohapeal saad osa õigest emotsioonist.
  • Saada osa kõikidest kodumängudest parima hinnaga.
  • Saad anda enda poolt valitus panuse Viimsi korvpallimeeskonna ja korvpallikooli käekäiku.

Hooajapääsmed on hinnaga 100€, 250€, 500€, 1000€ ja 2000€ , ehk endale sobiva pääsme ja panuse leiab igaüks.

Osta Viimsi Hooajapääse SIIN

 

 

  1. Klubiliikme Hooajapääse
  2. Klubiliikme Hooajapääsme kehtib AINULT klubi liikmele, on personaalne ning EI KUULU JAGAMISEKS kolmandatele osapooltele!
  3. Tasuta sissepääs toimub AINULT isikliku KLUBILIIKME HOOAJAPÄÄSME alusel
  4. Klubiliikme kaardiga/uksekaardiga tasuta sissepääs EI KEHTI!

Vormista Klubiliikme Hooajapääse - info on saadetud liikmete e-postiaadressile.

 

 

Saalis näeme!

 

Jälgi meid sotsiaalmeedias!


  

 

 

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia tee 3, Viimsi vald 74001   E-post: kkviimsi@kkviimsi.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...