Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
28.03.2024
Leia Easter Tournament 2024 ajakavad ja tulemused:
Kommenteeri
27.03.2024
Viimsi noor meeskond võitis Eesti-Läti ühisliigas 6 mängu ning tuli kokkuvõttes 15.kohale. Võtmaks põhiturniiri kokku tegime juttu meeskonna peatreener Valdo Lipsu, katne ...
Kommenteeri
25.03.2024
Easter Tournament osaleja info, kaasa ja meelespea.
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
Kesklinna Korvpalliklubi infokiri 2. Jaanuar 2015 (0)
29.01.2015

Täna jõuab meie liikmete e-postkasti järjekordne infokiri, millega tahame oma liikmeid teavitada toimunud arengutest või eesootavatest sündmustest ning Teid laienevatest lisavõimalustest ja soodustustest.

 

Kesklinna Korvpalliklubi jaanuari infokiri toob Teieni: Klubi õpilased osalesid noortekoondiste laagrites, Klubi panustab koolisporti, E-poes uued tooted, jätkame koostööd seniste ja alustame koostööd uute partneritega, Sportlandi ostufestival ning Nike Esinduskaupluste lisaallahindlus.

Head tutvumist ja vajadusel ära kõhkle pöördumast meie poole mistahes küsimusega.

Sportlike emotsioone ning elamusi soovides!

 

  1. Kesklinna Korvpalliklubi noored osalesid noortekoondistes.

Talvisel koolivaheajal toimunud U14, U15 vanuseklasside noortekoondistesse laagritesse oli haaratud 5 Kesklinna Korvpalliklubi õpilast.

U14 vanuseklassi talendilaagri läbisid edukalt Ralf Kompus, Nicolas Tänover ja Johannes Remmelkoor (kõikide treener Alari Põllu) aga kutse sama vanuse koondise kogunemisele lunastasid Ralf ja Nicolas.

U15 vanuseklassi koondise laagrisse olid kutsutud Oliver Suurorg ja Tauri Miggur (mõlema treener Indrek Visnapuu).

Jaanuari kuus toimunud U13 talendilaagris käisid oma oskusi näitamas ja arendamas Hugo Kivilo, Hugo Toom, Mihkel Eesmaa ja Siim-Lukas Lokotar (kõikide treener Alari Põllu).

Tegelikult oli meie Klubipüramiidi esindatus noortekoondistes veelgi suurem, kui U14, U15, U16 ja U18 koondise laagritest võtsid osa ka koguni 7 Korvpalliklubi Viimsi õpilast.

 

 

  1. Panustame koolisporti - Tallinna Ühisgümnaasiumis võimlasse paigaldati reguleeritavad korvilauad.

Jaanuari algul paigaldati Kesklinna Korvpalliklubi ja Tallinna Ühisgümnaasiumi koostöös kooli võimlasse neli reguleeritavat korvilauda, mis loob paremad tingimused nii kooli kui ka Klubi kõige noorematele korvpalluritele. Olulise panuse korvpalliõppesse annavad ka uued Spaldingu korvpallid, mis lisaks klubilisele tööle on samuti ka kooli kasutuses.

 

  1. Kesklinna Korvpalliklubi tõi Kaunasest, noorte Euroliiga etapilt võidulisa ning kohtus Zalgirise mängul Siim-Sander Venega.

Peale möödunud nädalavahetusel Kaunases toimunud Euroopa Noorte Korvpalliliiga U16 vanuseklassi teist etappi ja kümmet peetud mängu on Kesklinna Korvpalliklubil turniiritabelis seitse võitu ja kolm kaotust. Selle saldoga asub Kesklinna Korvpalliklubi kõrgel kolmandal kohal, olles jätkuvalt Superfinaali kursil.

Lõplik paremusjärjestus pannakse paika kevadel Poolas, Kobierzyces toimuval etapil.

Lisaväärtusena tuli treener Indrek Visnapuu juhendatav meeskond Kaunasest koju hindamatu kogemusega, jälgides saalis oma silmaga Euroliiga mängu ja kohtudes Siim-Sander Venega.

 

  1. E-poe pakkumised – UUS! Kesklinna Korvpalliklubi talvemütsid.

Kesklinna KK müts, laste: 9 EUR.

Kesklinna KK müts, täiskasvanud: NIKE. Hind 19 EUR.

Täpsemalt vaata ja osta SIIN

NB! Soodsaks e-poodlemiseks on vajalik registreerida ennast kasutajaks!

 

  1. Noortekorvpalli toetamist jätkavad Aike ja Fifaa.

Vastavalt aasta alguses sõlmitud kokkuleppele jätkavad 2015.aastal panustamist noortesporti Klubi pikaajalised toetajad Aike ja Fifaa.

"FIFAA toetus on meile väga tähtis, kuna spordiklubi majandamine on tänapäeval väga suur väljakutse. FIFAA aitab meil disainida ning trükib korvpalliklubi mängu- ja esindusvormid," ütles klubi tegevjuht Tanel Einaste. "Meie jaoks on tähtis partner, kes mõtleb kaasa toodete kujunduse osas, aitab meil hoida esindusvormide ühtset "nägu" ning tegutseb kiiresti ja kvaliteetselt," lisas Einaste.

"Korvpall ja sport on FIFAA jaoks tähtsad valdkonnad. FIFAA esindab Baltikumis PEAK, AND1 ja Spalding korvpalli kaubamärke ning trükib spordirõivaid paljudele võistkondadele sealhulgas pallimängude rahvuskoondistele," ütles FIFAA juhatuse esimees Karel Loide. "Meie koostöö Tanel Einaste juhitava KK Viimsiga on pikaaegne ning on seetõttu ka loomulik, et võtame ka Kesklinna KK enda toetada, kuna usume nendesse inimestesse ja nende professionaalsusesse. Klubi on tõestanud et suudab kasvatada häid sportlasi ning inimesi meie ühiskonnale," lisas Loide.

Läbirääkimised käivad veel mitme senise- ja uue partneriga, millest loodame Teid teavitada juba lähiajal.

 

  1. Alustasime koostööd OÜ Blueprint.

Käesoleval aastal alustasime koostööd uue koostööpartneriga. Blueprint meedia trükib ja toodab Klubi kasutatavad reklaamikandjad.

 

  1. Ostufestival Sportlandis ja lisaallahindlus Nike Esinduskauplustes.

Nüüd on just õige aeg uuendada oma talvist spordivarustust, kui Kesklinna Korvpalliklubi pikaajalised toetajad Sportland ja Nike pakuvad 40, 50 ja 60% soodustusi talvistele hooajakaupadele.

Sportlandis kõik talveriided ja –jalatsid vähemalt 60% soodsamad. Lisaks kogu murdmaasuusavarustus 40% soodsam. Kiirusta kohe lähimasse Sportlandi! Ole esimene!

Nike Esinduskauplustes kehtib 50% soodustus sügis-ja talvetoodetele. Just do it!

 

Paneme palli käima!

 

www.kesklinnakk.ee

www.facebook.com/kesklinnakorvpalliklubi

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia 3, 74001 Viimsi   E-post: kesklinnakk@kesklinnakk.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...