Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
28.03.2024
Leia Easter Tournament 2024 ajakavad ja tulemused:
Kommenteeri
27.03.2024
Viimsi noor meeskond võitis Eesti-Läti ühisliigas 6 mängu ning tuli kokkuvõttes 15.kohale. Võtmaks põhiturniiri kokku tegime juttu meeskonna peatreener Valdo Lipsu, katne ...
Kommenteeri
25.03.2024
Easter Tournament osaleja info, kaasa ja meelespea.
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
Kesklinna Korvpalliklubi läbis EYBLi etapi täiseduga ja pääses superfinaali (0)
30.03.2015
» Foto: KKS Kobierzyce

27.-29. märtsini toimus Poolas, Wroclavi külje all Kobierzyces  EYBLi (Euroopa Noorte Korvpalliliiga) kolmas etapp, kus Kesklinna Korvpalliklubi U16 võistkond alistas kõik viis vastast. Kahjuks etapivõiduks sellest ei piisanud, sest samuti viie võiduga lõpetas turniiri Moskva CSKA, kes kuldmedalid viis koju tänu paremusele puntide vahes. Kesklinna Korvpalliklubile kuulus seega teine koht.

Treener Indrek Visnapuu juhendatav Kesklinna KK sai võidud leedulaste Vilniuse KMi (70:53), lätlaste BS Riga/DSNi (75:43) ning kolme poola meeskonna, KKS Kobierzyce  (78:60), Rosa Sporti (70:64) ja KS Cracovia  (75:50) üle.

Sellega lõpetas võistkond põhihooaja kolmanda kohaga, kogudes viieteistkümnest mängust 12 võitu, ning kindlustas ühtlasi ka koha mai keskel Moskvas toimuvale superfinaalile.

Etapi All-Star viisikusse valiti Sander Raieste.

 

 

„Tegu oli Kesklinna Korvpalliklubile kindlasti korda läinud turniiriga. Muidugi on kahju, et, ka täisedust ei piisanud sel korral etapivõiduks aga see on väike nö iluviga. Kindlasti on olulisem, et suutsime kindlustada koha superfinaalis, mille nimel kogu meeskond ja ka klubi on vaeva näinud. Nüüd finaalturniiriks korralikult valmistuda ja anda endast parim, et hooajale väärikas punkt panna“ sõnas Visnapuu.

 

Kesklinna Korvpalliklubi mängis Kobierzyce etapil koosseisus: Oliver Suurorg; Mikk Truve; Matthias Henry Koort; Georg-Simon Herodes; Karl-Johan Herodes; Risto Valge; Robert Kuks; Isak Lambot; Mattihas Tass; Kristian Kullamäe; Henry Sten Vainola; Sander Raieste.

Peatreener Indrek Visnapuu. Esindaja Tanel Einaste.

 

Kesklinna Korvpalliklubi on Tallinna kesklinnas tegustev korvpallikool, moodustades koos Korvpalliklubi Viimsiga ligi 350 lapsega klubipüramiidi. Üheskoos osaletakse ka EYBL ja muudes rahvusvahelistes sarjades ja turniiridel. Lisaks oma klubipüramiidi kuuluvatele mängijatele on EYBL sarjas osalevat U16 vanuseklassi meekonda täiendatud Kristian Kullamäe ja Matthias Tassiga Audentese Spordiklubist.

Kesklinna Korvpalliklubi osales EYBL sarjas ka kahel möödunud hooajal, mängides siis veel BC Reaal nime all. Möödunud hoojal koguti samuti esimeses divisjonis mängides neli võitu viieteistkümnest mängust.

 

www.kesklinnakk.ee

www.facebook.com/kesklinnakorvpalliklubi

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia 3, 74001 Viimsi   E-post: kesklinnakk@kesklinnakk.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...