Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
28.03.2024
Leia Easter Tournament 2024 ajakavad ja tulemused:
Kommenteeri
27.03.2024
Viimsi noor meeskond võitis Eesti-Läti ühisliigas 6 mängu ning tuli kokkuvõttes 15.kohale. Võtmaks põhiturniiri kokku tegime juttu meeskonna peatreener Valdo Lipsu, katne ...
Kommenteeri
25.03.2024
Easter Tournament osaleja info, kaasa ja meelespea.
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
Jagati Viimsi valla spordiauhindu. Korvpallile Aasta Meeskonna ja Aasta Treeneri tiitlid (0)
22.01.2016

21.jaanuaril toimunud Viimsi valla kultuuri- ja spordiaasta 2015 tänuüritusel pälvis Korvpalliklubi Viimsi tunnustuse, kui Aasta Meeskonna tiitliga tunnustati KK Viimsi/Kesklinna KK 1999.aastal sündinud poiste meeskonda ja Aasta Treeneriks nimetati Tanel Einaste.

Viimsi Kooli aulas toimunud üritusel jagati möödunud aasta saavutuste eest tunnustust kaheksas kategoorias nii kultuuri kui ka spordi valdkonnas ja välja anti üks spordi elutöö preemia.

Aasta Meeskonnaks nimetati KK Viimsi/Kesklinna 1999.aastal sündinud poisid, kes Euroopa Noorte Korvpalliliiga U16 vanusegrupi esimeses divisjonis saavutasid kõrge kolmanda koha.

Euroopa Noorte Korvpalliliiga ühendab meeskondi ligi kolmekümnest erinevast riigist. Neljas vanusegrupis mängitakse kahes divisjonis, tugevam ja nõrgem, kummaski kuusteist meeskonda. Viimsi poisid lõpetasid põhiturniiri kolmandana, millega tagati pääs Superfinaali.

Maikuus Moskva lähistel toimunud Superfinaalis pidid eestlased tunnistama vaid hilisema meistri, kodumeeskond BC Chekhovskyi Yastrebi, paremust. Meeskonda juhendas treener Indrek Visnapuu.

“Meie eesmärkideks on ühelt poolt tuua võimalikult palju noori spordi juurde ning teiselt poolt teha kõik selleks, et korvpallis ka tippu jõuda soovival noorel oleks olemas võimalused selle nimel treenida ja võistelda. Lõppenud aasta näitab, et oleme nende eesmärkide täitmisel õigel teel. Oleme kasvatanud jõudsalt klubi õpilaste arvu ja saavutasime kõrge koha tugevaimas rahvusvahelises noorteliigas. Hetkel küll ühele meeskonnale antud auhind on lõppkokkuvõttes kiitus kõigile klubi treeneritele. Täname oma klubi liikmeid ja toetajaid, et meid usaldate ning loomulikult Viimsi valda.” rääkis KK Viimsi/Kesklinna KK treeningtöö koordinaator Valdo Lips.

 

Aasta Treeneri auhinna pälvis Korvpalliklubi Viimsi noortetreener ja tegevjuht Tanel Einaste.

“Tänan preemia andjaid ja inimesi, kes mind kandidaadiks esitasid. See oli mulle väga suur üllatus. Mõtestan seda auhinda, kui tunnustust kogu meie organisastioonile, sh 450 last ja nende lapsevanemad, meie toetajad, kolleegid ja taustajõud, sest möödunud aastal oli minu tegevuse teravik suunatud peamiselt kogu organisatsiooni arengule. Kindlasti vääriks möödunud aasta eest tunnustust kõik meie treenerid, kelle panus on olnud hindmatatud meie missiooni ja visooni elluviimisel, sh ligi 100 uue lapse kaasamisel korvpallitreeningutele ja paljus muus, mis sporti- ja liikumist väärtustab. Sportlikul lahinguväljal tooksin välja Valdo Lipsu, kes oli peaarhitektiks mitmetele meie meeskondade-ja õpilaste individuaalsele saavutusele,” sõnas klubi tegevjuht Tanel Einaste.

 

Korvpalliklubi Viimsi, koos Kesklinna Korvpalliklubiga, on Tallinna kesklinnas, Meriväljal, Pirital ning kõikjal Viimsis tegustev korvpallikool, moodustades ühtse ligi 450 lapse ja noorega klubipüramiidi.

 

www.kkviimsi.ee

www.facebook.com/kkviimsi

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia 3, 74001 Viimsi   E-post: kesklinnakk@kesklinnakk.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...