Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
17.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi viib 10.-14.juuli läbi U12 kuni U17 vanuseklassi poistele mõeldud korvpallilaagri, mille eesmärgiks on pakkuda noorkorvpalluritele võimalust treenida tipptasemel treenerite käe all.
Kommenteeri
15.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi lapsed- ja noored ning esindusmeeskonna mängijad võtsid enda kanda 12.- ja 13.aprill Viimsi, Viimsi Keskuses toimunud Toidupanga toidukogumispäevad. Kahe päeva sisse mahtunud 13 tunni jooksul ...
Kommenteeri
14.04.2024
Järjekorras teise treeningmängu pidas Viimsi eile kodusaalis Tallinna Kalev/SNABB meeskonna vastu.
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
Kurgjärve laager. Info ja osaleja meelespea. (0)
28.06.2016

4.-13.juuli toimub Kesklinna Korvpalliklubi nooremate treeningrühmade treeninglaager Kurgjärve spordilaagris. Laagrist võtavad osa 2004/2005/2006/2007.aastal sündinud poisid.

  • TRANSPORT
  1. Kogunemine: E, 4.juuli, KELL 8.45 Nõmme Spordikeskuse parklast, Külmallika 15A.
    1. Väljasõit: kell 9.00.
    2. Saabumine Kurgjärvele orienteeruvalt kell 13.00.
  2. Tagasisõit: K, 13.juuli, orienteeruvalt 13.30, saabumine Nõmme Spordikeskuse parklasse orienteeruvalt 17.00...17.30.
  3. NB! Palume hiljemalt 1.juuli teada anda, kui toote või viitse lapse ise laagrisse. Kul laps ei osale kogu laagris, siis ootame inoft, mis kuupäeval ja mis kellaajal lahkute.

 

  • MAJUTUS

Magamine kämpingutes. Igal voodil olemas tekk ja padi. Endal tuleb kaasa võtta padjapüür, lina ja tekikott. Kui laps ei saa linade sättimise ja teki tekikoti sisse ajamisega hakkama, siis soovitame kaasa panna vaid padjapüüri ja magamiskoti.

 

  • KAASA
  1. ​Voodipesu: padjapüür, lina, tekikott/magamiskott;
  2. Hügieenitarbed: hambapasta ja -hari, pesuvahend juuste ja ihu pesemiseks, 2 saunalina (2, sest trenne ja ujumisi tuleb päevas mitu korda ja üks rätik ei jõua kuivada);
  3. Riietus: 2 paari spordijalatseid, jooksutossud ja korvpalliketsid (kasutame ainult trenndes); 1 paar lahtiseid jalatseid, sandaalid või plätud (jalas vabal ajal, et jalad saaks hingata ja puhata); 1 paar kinniseid vabaaja jalatseid (laagrisse tulekuks ja minekuks ja siis kui peaks jahedamad ilmad olema); Spordisokke vähemalt 1 paar päeva kohta; Aluspesu vähemalt 3 komplekti vabaks ajaks. Trennideks eraldi pesu, samuti võib trennipükste alla panna ujumispüksid, et peale trenni oleks hea kohe ujuma minna ja nii ei higista aluspükse täis ja hoiab need puhtana; Spordisärke trennide jaoks 3-4; Lühikesi särke vabaks ajaks 3; Lühikesed püksid trenniks 2 paari, vabaks ajaks 2 paari; 1 paar pikki dressipükse; 1 pusa või dressipluus; 1 tuule/vihmajope; Ujumispüksid; Võiks kaasa panna ka nokamütsi ja sääsetõrjevahendi; Eraldi suurem kott musta pesu jaoks; Igavusega võitlemiseks võib kaasa anda raamatuid või mängukaarte. 

 

  • Muu info
  1. Pakkimine: Pakkimise võiksite poisiga üheskoos ette võtta, olles ise vaid kannatlik abistaja ja õigete asjade kätte andja, veendumaks, et kõik vajalikud asjad saaks kaasa. Nii saame olla kindlad, et ka laagrist tulles saavad asjad muretult kokku pakitud ja laagris olles leitaks oma kotist vajalikud asjad kiirelt üles. Kindlasti panege kaasa üks eraldi tühi kott musta pesu jaoks, et ei peaks puhtaid riideid määrdunud asjade hulgast otsima. Poisid hoiavad oma kotte kämpingus voodi all, reisikohvrist saab igapäevaset puhtaid riideid võtta ja seal hoitakse ka hügieenitarvete kotti. Musta pesu jaoks mõeldud kile- või riidekott on voodi all teise koti kõrval ja sinna visatase oma must pesu ja pärast laagrist ära tulles on hea see kõik korraga kohvrisse tõsta.
  2. Elektroonika: MP3 mängija võib kaasas olla. Samuti on kell heaks abivahendiks, et aega planeerida. Arvuteid ja tahvelarvuteid ei tohi kaasa anda. Telefoni võib kaasa anda, kuid see on välja lülitatud ja helistamise aeg on õhtuti peale õhtusööki. Kui sellest kinni ei peeta ja telefon hakkab segama laagrielu, siis treener võtab selle enda kätte hoiule.
  3. Vaba aeg: Laagris on huvijuht, kes korraldab laagrilastele õhtuseid ühisüritusi.
  4. Meditsiin ja tubade kord: Laagris on arst, kelle poole saavad lapsed oma tervisemuredega pöörduda. Arstikabinet on avatud alati tund aega peale söögikordasid ja muudel aegadel saab arsti kätte telefoni teel. Arst kontrollib ka igapäevaselt laagriliste eluruumide puhtust. Kontroll toimub hommikuse treeningu ajal ja seda hinnatakse numbriliselt kümne palli süsteemis ja hinded on laagri stendil kõigile nähtavad.
  5. Ujumine: Laagris on ka ujumisinstruktor/vetelpääste, kes on enne söömisi alati järve ääres, et lapsed saaks ka ilma treeneri juuresolekuta ujumas käia.
  6. Toitlustus: Laagris on väga maitsvad toidud ja süüa saab nii palju kui laps soovib. Lauad kaetakse ja iga laps tõstab endale söögi ise ja kui kausid tühjad, saab köögist alati sööki juurde tuua. Hummikuks on alati puder, tee ja võileivamaterjal, lõunaks supp, praad ja magustoit, morss, piim ja õhtuks praad, tee ja võileivamaterjal. Seepärast pole minu treeningrühma poistel puhvetist lisatoidu ostmine lubatud, kõht tuleb korralikust söögist täis süüa. Puhvet on vaid joogi ja maiustuse jaoks. Joogiks võib osta vett, mahla või jääteed nii palju kui vaja ja ühe jäätise või šokolaadi päevas. Joogiks saab alati sööklast morssi ka võta ja selleks peaks lihtsalt pudeli kaasa võtma. Puhvetis luban käia kord päevas lapse vabal valikul, kas peale lõunasööki või peale õhtusööki. Puhvetisse ei luba poisse, kes ei osale treeningutel ja laagri tegevustes, või ei hoia oma toas puhtust ja saavad hindeid alla 8.
  7. Üldine laagri päevakava:

    8.00 äratus, riietumine, wc
    8.10 rivistus ja sörkjooks ja virgutusvõimlemine, järvevette hüppamine
    9.00 hommikusöök, oma eluruumide korrastamine
    11.00-12.30 treening
    12.30-14.00 aeg ujumiseks, pesemiseks, puhkamiseks või muudeks iseseisvateks tegevusteks.
    14.00 lõunasöök
    14.30-15.30 vaikne tund puhkamiseks
    16.00-17.30 treening
    17.30-19.00 aeg ujumiseks, pesemiseks, puhkamiseks või muudeks iseseisvateks tegevusteks
    19.00 õhtusöök
    20.00 laagri ühisüritused
    22.00 õhtune hügieen, valmistumine öörahuks
    23.00 öörahu

 

  • Treenerid
  1. Alari Põllu alari@kesklinnakk.ee 56159214 
  2. Aleks Jorro aleks@kesklinnakk.ee 

 

Paneme Palli Käima!

 

www.kesklinnakk.ee

www.facebook.com/kesklinnakorvpalliklubi

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia 3, 74001 Viimsi   E-post: kesklinnakk@kesklinnakk.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...