Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
28.03.2024
Leia Easter Tournament 2024 ajakavad ja tulemused:
Kommenteeri
27.03.2024
Viimsi noor meeskond võitis Eesti-Läti ühisliigas 6 mängu ning tuli kokkuvõttes 15.kohale. Võtmaks põhiturniiri kokku tegime juttu meeskonna peatreener Valdo Lipsu, katne ...
Kommenteeri
25.03.2024
Easter Tournament osaleja info, kaasa ja meelespea.
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
KK Viimsi/Kesklinna KK edenes Olybet Karikavõistlustel järgmisesse ringi, kus kohtutakse AVIS Raplaga (0)
22.09.2016

KK Viimsi/Kesklinna KK esindusmeekond alistas eile toimunud Olybet Karikavõistluste 1/16 finaalis teistkordselt Balteco ning edenes järgmisesse ringi, kus ees ootamas meistriliigas palliv AVIS Rapla.

Eile, Tallinnas, Sõbra Spordihallis toimunud kordusmäng lõppes KK Viimsi/Kesklinna KK poolt vaadates 83:71, mis kahe mängu kokkuvõttes tähendas 30 punktilist paremust.

 

Meeskonna peatreener Valdo Lips võttis mängud kokku" Eks salamisi lootsin edasipääsu teise ringi mina ja tõenäoliselt lootsid seda ka mängijad. Samas ei osanud ma ette näha, kuidas esimestes ametlikes mängudes võistkonnana ennast maksma suudame panna. Tegemist on ju vaid mõni nädal koos treeninud koosseisuga, ehk alles õpitakse teine-teist väljakul tundma. Vastaseks aga kogenud võistkond, kus asjad aastatega paika loksunud.  Kokkuvõttes võib öelda, et saime  seatud eesmärgi täitmisega hakkama.” Hooaja eesmärke tutvustades sõnas Lips “Rääkides hooaja eesmärkidest, siis võitude kõrval on sama tähtis, et nooremad mängumehed tõuseksid järgmisele tasemele, õppides kogenenumate kõrval, ehk meestega koos treenides ja mängides. Selleks pean treenerina leidma võimaluse noorematele regulaarselt mänguaega anda.”

 

KK Viimsi/Kesklinna KK esindusmeeskonnas on sel suvel toimunud suured muudatused, et mitte öelda, meeskond on täielikult uuenenud.

“Eesmärk on paari aastaga komplekteerida meeskond, mis võitleks sportlikul alusel koha eest Meistriliigas, ehk selleks tuleb võita esmalt teine- ja seejärel kanda kinnitada esiliigas. Jätkuvalt kasvava klubipüramiidi ning Viimsisse rajatava korvpallihalli tekkega on see järgmiseks loogiliseks sammuks klubi arengus, “sõnas klubi tegevjuhtTanel Einaste.

 

Sel hooajal näeb väljakul KK Viimsi/Kesklinna KK ridades mängimas  mitmeid seni esi- või isegi Meistriliigas pallinud mängumehi ja U18 vanuseklassi parimaid.

Nii toovad võidukogemust meekonda mullused Saku Esiliiga võitjad Märt Rohlin ja Kaarel Traumann. Suure mängu kogemust lisavad aastaid Meistriliiga tasemel pallinud Illimar Pilk ja Kristjan Evart. Korvialust kindlustab Peep Belbaum ning tagaliini Artur Kusnerov.

Seejuures on huvitav märkida, et kõik eelpool nimetatud, välja arvatud Illimar Pilk, tegutsevad KK Viimsi/Kesklinna KK klubipüramiidi noortetreeneritena.

Neile lisaks juba vanad tuttavad, ehk oma klubi kasvandikud Egert Lelle,Kristjan Suurorg, Sander Kõiva, Devon Gawley, Robert Roos ningKaur Kadak.


 

www.kesklinnakk.ee

www.favebook.com/kesklinnakk

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia 3, 74001 Viimsi   E-post: kesklinnakk@kesklinnakk.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...