Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
17.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi viib 10.-14.juuli läbi U12 kuni U17 vanuseklassi poistele mõeldud korvpallilaagri, mille eesmärgiks on pakkuda noorkorvpalluritele võimalust treenida tipptasemel treenerite käe all.
Kommenteeri
15.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi lapsed- ja noored ning esindusmeeskonna mängijad võtsid enda kanda 12.- ja 13.aprill Viimsi, Viimsi Keskuses toimunud Toidupanga toidukogumispäevad. Kahe päeva sisse mahtunud 13 tunni jooksul ...
Kommenteeri
14.04.2024
Järjekorras teise treeningmängu pidas Viimsi eile kodusaalis Tallinna Kalev/SNABB meeskonna vastu.
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
“Esimene poolaeg” -7! (0)
05.10.2016

Eile alanud korvpalli Eesti karikavõistluste 1/8 finaali avakohtumises oli KK Viimsi/Kesklinna KK esindusmeeskond lähedal vägitükile, olles koduse meistriliiga tipu AVIS Rapla vastu pikalt mängu juhtimas, kuid jäi lõpuks alla tulemusega 101:94.

Enne mängu algust karikavõistluste juhendi kohaselt vabadest kolmepunktivisetest 36 võimalikust 24 punkti ette visanud KK Viimsi/Kesklinna KK hea hoog jätkus, tabades mängust lisaks veel 12 kaugviset.

Nii juhtisime kindlalt veel kolmanda verandaja lõpus, kuid 20:0 vahespurdiga tuli Rapla mängu tagasi ning nii panid meistriliiga hooaega BC Kalev/Cramo alistamisega alustanud raplalased jõudude vahekorra selleks korraks paika.

 

"Olime keskendunud ja valmis ära kasutama vastaste pingelanguse pärast nende võitu valitseva meistri vastu. Teadsime, et meie võimalus tekib juhul, kui suudame mängu hoida aeglase ja kinnisena, võideldes iga palli ja ruutmeetri eest. Esimesel poolajal suutsime suurepäraselt oma võimalused ära kasutada ja pidasime oma mängujoonisest kinni. Nagu eeldasime, siis olidki vastased esimesel poolajal "uimased". Kõik, kes väljakul käisid pidasid kokku lepitust kinni. 3.veerandi lõpus jäime hätta maa-ala pressinguga ning 4.veerandil vastaste üleolekuga pikkuses ja kaitsesurvega. Lõppkokkuvõttes - hea mäng meie poolt, sest kasutasime oma variandid ära, et kodupubliku ette saaks minna mängima meie jaoks soodsa esimese mängu tulemusega, " võttis mängu kokku peatreener Valdo Lips.

 

Seeria “teine poolaeg”, ehk teine mäng toimub, Viimsi Kooli Spordihoones 16. Oktoobril kell 17:00.

Vaata ja osale SIIN

 

Korvpalliklubi Viimsi, koos Kesklinna Korvpalliklubiga, on Tallinna kesklinnas, Meriväljal, Pirital ning kõikjal Viimsis tegustev korvpallikool, moodustades ühtse ligi 450 lapse ja noorega klubipüramiidi.

 

www.kesklinnakk.ee

www.facebook.com/kesklinnakorvpalliklubi

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia 3, 74001 Viimsi   E-post: kesklinnakk@kesklinnakk.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...