Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
28.03.2024
Leia Easter Tournament 2024 ajakavad ja tulemused:
Kommenteeri
27.03.2024
Viimsi noor meeskond võitis Eesti-Läti ühisliigas 6 mängu ning tuli kokkuvõttes 15.kohale. Võtmaks põhiturniiri kokku tegime juttu meeskonna peatreener Valdo Lipsu, katne ...
Kommenteeri
25.03.2024
Easter Tournament osaleja info, kaasa ja meelespea.
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
KK Viimsi/Kesklinna KK jaoks jäi AVIS Rapla sel korral alistamatuks (0)
19.10.2016

Eesti Karikavõistluste 1/8 finaalpaari KK Viimsi/Kesklinna KK vs AVIS Rapla vahel Viimsis toimunud seeria teine mäng lõppes meistriliiga meeskonna 79:88 paremusega, mis kahe mängu kokkuvõttes tähendas neile ka 17 punktilist paremust. Nii lõppes küll KK Viimsi/Kesklinna KK tee Karikavõistlustel, kuid kahe südika mängu ja Viimsis toimunud korvpallipeoga võideti kindlasti juurde nii mõnigi poolehoidja.

Enne mängu algust karikavõistluste juhendi kohaselt vabadest kolmepunktivisetest 36 võimalikust sel korral vaid 15 punkti ette visanudKK Viimsi/Kesklinna KK võitis veel poolaja 50:37.

III veerandajal, neljandiku skoor 8:29, panid Aivar Kuusmaa hoolealused oma paremuse jõu ja pressingu toel ka sel korral kindlalt maksma ning turvalist eduseisu hoiti mängu lõpuni.

 

"Karikavõistlustel osalemise eesmärgiks oli saada mängida Alexela Meistriliiga võistkonnaga, kellele anda korralik lahing. Eesmärgi saavutamiseks pidime esimeses ringis võitma I liigas mängivat Baltecot, mille ka täitsime ning suurepärane, et saime vastaseks just AVIS Rapla, kes viimasel kahel hooajal võitnud Eesti meistrivõistlustel pronksi. Eriti teeb head meelt, et meie oma klubi mängijad said nii tugeva meeskonna vastu mängu aega ja mõni neist tõusis oluliseks lüliks, et mõlemas mängus põnevus püsis. Loodetavasti said veel nooremad õpilased veelgi rohkem indu korvpalliga tegeleda ja pürgida meie klubi esindusvõistkonna koosseisu. Kuigi meistriliiga võistkonnad ei ole väga positiivselt meelestatud karikavõistluste süsteemist, kus madalamates liigades võistkondadel on handycap kolmeste viskamise näol, siis usun, et tänu mängudele Raplaga saime koostöös korvpalli propageerida KK Viimsi/Kesklinna KK poolehoidjate seas ning leides uusi fänne." võttis karikavõistlused kokku peatreener Valdo Lips.

“Müts maha meie meeskonna ees, kes pakkus poolehoidjatele kaks sisukat mängu ning kuhjaga emotsioone. Tugevam võttis küll oma aga suutsime vastasetele eesotsas nende peatreeneriga piisavalt peavalu valmistada. Tänan Rapla meeskonda, fänne ja managementi, et ühiselt Viimsis tõelise korvpallipeo püsti panime. Loomulikult tänusõnad ka kõikidele teistele fännidele, toetajatele, sponsoritele ning abilistele, kes mängu kõrgel tasemel toimumisele kaasa aitasid, “ rääkis klubi tegevjuht Tanel Einaste. “Karikavõistlused on meie jaoks küll selleks aastaks lõppenud aga see oligi boonus. Meie hooaeg läheb edasi EMV II liigas, kus seni jätkame täiseduga, kuid jalga ei saa keegi sirgeks lasta, sest miinimum eesmärk on pääs finaalturniirile ning seal loodetavasti võidule mängida” jätkas Einaste edasisest hooajast.

 

Vaata fotogaleriid SIIN

 

Korvpalliklubi Viimsi, koos Kesklinna Korvpalliklubiga, on Tallinna kesklinnas, Meriväljal, Pirital ning kõikjal Viimsis tegustev korvpallikool, moodustades ühtse ligi 450 lapse ja noorega klubipüramiidi.

 

www.kesklinnakk.ee

www.facebook.com/kesklinnakorvpalliklubi

IG/kkviimsikesklinnakk

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia 3, 74001 Viimsi   E-post: kesklinnakk@kesklinnakk.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...