Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
17.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi viib 10.-14.juuli läbi U12 kuni U17 vanuseklassi poistele mõeldud korvpallilaagri, mille eesmärgiks on pakkuda noorkorvpalluritele võimalust treenida tipptasemel treenerite käe all.
Kommenteeri
15.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi lapsed- ja noored ning esindusmeeskonna mängijad võtsid enda kanda 12.- ja 13.aprill Viimsi, Viimsi Keskuses toimunud Toidupanga toidukogumispäevad. Kahe päeva sisse mahtunud 13 tunni jooksul ...
Kommenteeri
14.04.2024
Järjekorras teise treeningmängu pidas Viimsi eile kodusaalis Tallinna Kalev/SNABB meeskonna vastu.
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
Tanel ja Valdo koolitusreisil Euroliiga klubis. Üleskutse – Toeta treenerite koolitust. (0)
03.11.2016

KK Viimsi/Kesklinna KK treenerid Tanel Einaste ja Valdo Lips viibivad 9.-13.novembrini  koolitusreisil Euroliiga tippmeeskonna Baskonia Vitoria Gasteiz juures. Samas klubis treenib ja mängib ka KK Viimsi kasvandik Sander Raieste.

Viie päeva jooksul on Lipsul ja Einastel võimalus külastada nii klubi noorte kui ka Euroliigas mängiva esindusmeeskonna treeninguid. Reisi üheks kõrghetkeks on Euroliiga kohtumine, kus Baskonia võõrustab legendaarse serblase Željko Obradovići juhendatavat Istanbuli Fenerbahçe Ülkerit. Mõlemad nimetatud meeskonnad jõudsid möödunud kevadel Euroliiga finaalturniirile.

 

Võõrustajad on meie treeneritele korraldanud nimetatud perioodil vaba ligipääsu kõikidele klubi noorte ja esindusmeeskonna treeningutele ja sellel perioodil toimuvatele kodumängudele, kuid muud reisiga seonduvad kulutused sh transport ja majutus, tuleb kanda meil, ehk klubil.

Kuna tegu ei ole klassikalises mõttes koolitusega, mille lõpetamisel väljastatakse tunnistus vms, ei toeta koolitusreisi ka Eesti Kultuurkapital ega Hasartmängumaksunõukogu.

 

Palume Teie sihipärast toetust treenerite koolitusreisil osalemise kulude katmisel!

  • Koolitusreisi hinnaks, sh transport ja majutus, on  920 eur.
  • Annetus, märksõnaga “Treenerite koolituse toetuseks” palume teha MTÜ Korvpalliklubi Viimsi aa EE762200221057706990. Kõikide annetajate nimed märgitakse ära klubi kodulehel.
  • Kui toetajate annetused ületavad reisi maksumuse, so 920 eur, kasutame vahendeid treenerite koolituskulude katmisel muudel Eesti sisestel- ja/või rahvusvahelistel koolitustel.

 

Paljudel rahvusvahelistel koolitustel ja laagrites osalenud Tanel Einaste toob välja peamised põhjused, mis eristab ja milleks on vajalik praktiline külaskäik klubi juurde võrrelduna tavapärase koolitusega, „Võrreldes klassikalise auditoorse või ka korvpalli erialakoolitusega avaneb nii vaade reaalsele igapäevatööle võrrelduna koolitusel räägitava nö ideaalmudeliga, mida aga reaalses elus harva suudetakse rakendada. Peame just seda teavet oluliseks, et saadud kogemust kasutada ka meie klubi arendamisel ning treeningtöös.“

 

TÄNAME TOETAJAID!

 

www.kkviimsi.ee

Facebook/kkviimsi

Instagram/kkviimsikesklinnakk

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia 3, 74001 Viimsi   E-post: kesklinnakk@kesklinnakk.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...