Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
25.04.2024
Eile alustas Viimsi kolme võiduni peetavaid Eesti meistrivõistluste veerandfinaalmänge Tartus sealse Tartu Ülikool & Maks ja Moorits vastu.
Kommenteeri
24.04.2024
Korvpalli Eesti Meistriliiga veerandfinaalseeria läheme kokku Tartu Ülikool Maks& Mooritsaga. Kuigi põhihooajal jäi mängude seis 0:2 tartlaste kasuks ja hea meelega lükkame favoriidikoorma värske peatreeneri Priit Vene õlgadele, ...
Kommenteeri
23.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi neli noortemeeskonda, sh U12, U13, U14 ja U19 poisid läbisid edukalt põhiturniiri ja veerandfinaalid, millega on juba endale kindlustanud koha noorte Eesti Meistrivõistlustel nelja parima ...
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
Pilguheit palliväljakutele, november (0)
25.11.2016

ehk ülevaade Saku II Liigast ning noorte karikavõistlustest ja poiste Balti Liigast.

Järjekordne kuu võistlushooajast on jäänud selja taha ning alljärgnevalt anname ülevaate klubi erinevate võistkondade senisest käekäigust.

 

Saku II Liiga alagrupiturniir

Alagrupiturniir Eesti teises liigas on edukalt läbitud.  Meeskonna saldoks põhiturniiril jäi seitse võitu ning üks kaotus millega saavutati A- alagrupis esimene koht.

Kui hooaja alguses oli raske panna paika pikemaajalisi eesmärke tulemuste osas, siis mängulise poole pealt oli kindlasti treeneritel oma nägemus kuhu võiksime välja jõuda hooaja jooksul.

Kuigi hooajast on läbi vaid esimene kolmandik, siis võib õelda, et vahe eesmärgid, milleks oli võita alagrupp ning näha nooremaid mehi päid tõstmas on täidetud.

"Selle meeskonna üks põhi ideedest on see, et nooremad mehed saaksid suuremate kogemustega meeste kõrval mängutarkust omandada ning enesekindlust õpitu ellu viimiseks. Head meelt teeb, et mida aeg edasi, seda rohkem ma näen kuidas noored mehed teevad väljakul õigeid otsuseid. Esimese kaheksa mängu jooksul on iga väljakul käinud mees jätnud maha positiivse märgi. Meeldib noortemate mängjate arusaam sellest, et keegi neile mänguaega ja edu selles mängus niisama ei anna. Tuleb ise mees olla. Nagu õeldakse: "Stabiilsus näitab taset." See on koht kus kindlasti arenguruumi meie meeskonnal jagub", sõnas meeskonna üks liidreid Krisjan Evart.

Mõned klubi oma kasvandikud on saavutanud meeskonnas positsiooni, kus nad mitte enam ei tõsta pead vaid mängivad olulist rolli meeskonna edus. "Stabiilsemaks muutmise korral on neil võimalik teha samm edasi kõrgema korvpalli suunas. Kokkuvõtvalt on mul hea meel, et klubi pakkus võimalust mängida oma kasvandike ning klubis töötavate treeneritega koos. Lihtsaks teebki asja see, et oleme kõik ju ühe asja eest väljas", kiitis Evart nooremaid meeskonnakaaslasi.

"Treener Valdo Lips on seda meeskonda tüürinud õigel kursil ning jääb vaid loota, et liigume kuni kevadeni ainult tõusvas joones. Hooaja algusele paneks hindeks 4. Kuna alati saab paremini", vaatab Evart lootusrikkalt kevadesse.

 

Poiste Balti Liiga (BBBL) U15 poisid

11.-13.november toimus Riias Keizarmezsi spordikompleksis U15 poiste BBBL- i hooaja esimene etapp.

Turniirist võttis osa ka KK Viimsi/Kesklinna KK 2002 poiste võistkond, teenides kolme päeva jooksul  viiest mämgust neli võitu ja ühe kaotuse.

"Kiidan poisse, kes näitasid kõigis viies mängus võitluslikku ja agressiivset korvpalli", sõnas meeskonna treener ja delegatsiooni juht Tarmo Kapper.  Kapper jätkas, "Treenerite pilgu läbi oli poiste jaoks tegu väga kasuliku ja õpetliku turniiriga, kus saime mängida leedulaste, soomlaste, lätlaste vastu, ehk tuli kohaneda erinevate mängija- ja korvpallistiilidega. Kõik mängud olid erinevad ja heatasemelised."

"Kokkuvõttes väga positiivne ja kasulik turniir poiste ja treenerite jaoks. Kõik kaasas olnud kaksteist poissi said korralikult mänguaega. Treenerid said kinnitust, et oleme konkurentsis ja võime kõikide vastastega, selles liigas, edukalt mängida. Samuti saime edaspidiseks arenguks vajalikke mõtteid, mille kallal lähikuudel tööd teha ja mille arvelt paremaks saada, " võttis Kapper turniiri kokku.

 

 

Olybet Noorte Karikavõistlused

Noorte karikavõistlused lõppesid meie klubi võistkondadele sellel hooajal kahe võistkonna jõudmisega poolfinaali. Nii U16 kui ka U18 vanusegrupis oli poolfinaalis meie klubi vastaseks BC Tartu eakaaslased. Kahjuks kumbagi poolfinaali ei õnnestunud võita ning seetõttu karikavõistlustel meie sellel hooajal kahe parema hulka ei jõudnud.

 

www.kesklinnakk.ee

FB/kesklinnakorvpalliklubi

IG/kkviimsikesklinnakk

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia 3, 74001 Viimsi   E-post: kesklinnakk@kesklinnakk.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...