Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
15.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi lapsed- ja noored ning esindusmeeskonna mängijad võtsid enda kanda 12.- ja 13.aprill Viimsi, Viimsi Keskuses toimunud Toidupanga toidukogumispäevad. Kahe päeva sisse mahtunud 13 tunni jooksul ...
Kommenteeri
14.04.2024
Järjekorras teise treeningmängu pidas Viimsi eile kodusaalis Tallinna Kalev/SNABB meeskonna vastu.
Kommenteeri
12.04.2024
Enne aprilli lõpus algavaid Eesti liiga play-off mänge, kus Viimsi läheb veerandfinaalis vastamisi Tartu Ülikool & Maks ja Moorits meeskonnaga, on plaanis pidada kolm kontrollkohtumist-treeningmängu, ...
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
KK Viimsi/Kesklinna KK 2016 detsembri uudiskiri (0)
22.12.2016

Üks aasta on jäämas seljataha. Kiirelt, igav ei ole olnud. Igapäevaselt on meie treenerite juhendamisel harjutanud rekordarv lapsi ja noori. Viimsis ja Tallinnas toimub rekordiline arv meie poolt läbiviidavaid korvpallitreeninguid ning igal nädalavahetusel on võistlustules mõni meie meeskond.

Usun, et nõustute, et aeg on teha kõikidele lastele ja treeneritele pikk pai ning kõik nad on ära teeninud prääniku ja pisikese jõulupuhkuse. 

Pisikese, sest puhata me ju ei oska. Nagu korvpall nii ka meie treeningud, ei peatu kunagi ning juba esimesel jõulupühal saadame 2004.aasta poisid treenerite Märt ja Artur juhendamisel Balti Liiga turniirile Riiga ning päev hiljem võtavad teekonna rahvusvahelisele turniirile Kaunases ette 2001. ja 2005.poisid. 

 

Eesti Korvpalliliidu presidendiks valiti hr. Jaak Salumetes, Viimsi elanik. Soovime uuele presidendile ja tema meeskonnale õnne ja jõudu, et korvpall veelgi kiiremini areneks Viimsist Võruni ning tema abiga saaks teoks meie ammune unistus, uuest "kodust" - Viimsi Korvpallihallist. Lootust on! 

 

Persooniloos teeme tutvust treener Kristjaniga. Mees nagu orkester, kes on korvpalli käima tõmmanud Kadriorus, veab ja lööb kaasa meie lipulaevade ehk U18- ja esindusmeeskonna treenimisel ning nagu möödaminnes kostitab vastaseid paari tabava kolmesega Saku II Liigas, aidates meekonnal seni liiga tugevaimas vahegrupis püsida kaotuseta.

 

KK Viimsi/Kesklinna KK detsembri uudiskirjas; jätkame  artiklitega lastevanematele, kus sel korral räägime sportliku ettevalmistuse etappidest. 

Lisaks juba tuttavad teemad, MEIE - teeme tutvust treener Kristjaniga; heidame pilgu palliväljakutele, kuna seljataha on jäämas esimene ring Eesti noorte Meistrivõistlustel; esmakrodselt on kõikidel õpilastel võimalus tellida oma meeskonna foto ja seda kodust lahkumata, endale sobivas formaadis; tuletame meelde, et lihtsaim viis jälgida oma lapse treeninguid ja nendest osavõttu on Sportlyzer Lapsevanemale rakenduse abil; premeerime novembri parimaid treenijaid; kuu toode on KK Viimsi/Kesklinna KK joogipudel.

 

Sportlike emotsioone ning elamusi soovides!

Tanel Einaste

 

Loe KK Viimsi/Kesklinna KK 2016 detsembri uudiskirja SIIN

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia 3, 74001 Viimsi   E-post: kesklinnakk@kesklinnakk.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...