Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
28.03.2024
Leia Easter Tournament 2024 ajakavad ja tulemused:
Kommenteeri
27.03.2024
Viimsi noor meeskond võitis Eesti-Läti ühisliigas 6 mängu ning tuli kokkuvõttes 15.kohale. Võtmaks põhiturniiri kokku tegime juttu meeskonna peatreener Valdo Lipsu, katne ...
Kommenteeri
25.03.2024
Easter Tournament osaleja info, kaasa ja meelespea.
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
KK Viimsi/Kesklinna KK kindlustas koha kodusel finaalturniiril! (0)
27.03.2017

KK Viimsi/Kesklinna KK võttis Saku II Liiga veerandfinaalseerias rohkearvulise kodupubliku toel kindla 77:61 mängu ja sellega ka 2:1 seeria võidu Roofix/Põlva üle, millega meeskond kindlustas pääsu 7.-8.aprill meeskonna kodusaalis, Viimsi Koolis, toimuvale finaalturniirile.

Seeria kulges põnevalt, kus kõikides mängudes kuulus võit kodumeeskonnale, vastavalt Viimsis KK 97:66 ja 77:61 ning Põlvas 85:72. Seega tuleb saavutatud tulemuse üheks aluseks pidada edukalt läbitud nii ala- kui ka vahegrupiturniire, mille KK Viimsi/kesklinna KK lõpetas tabeli kõrgeimal real, mis tagas ka parima asetuse edasiseks.

Meeskonna kapten, vahegrupiturniiri parimaks nimetatud Kristjan Evart  võttis play-off seeria kokku, „On hea meel, et numbriliselt see veerandfinaal meie kasuks kaldus. Sellised mängud ei ole kunagi lihtsad, sest otsustavad, kas jätkad finaalturniiril või pakid kotid ja lõpetad hooaja ning on raske loota, kõik ideaalselt sujub. Nii oligi. Mäng oli närviline ja rabe, eriti rünnaku osas. Seda enam teeb heameelt, et näitasime tahtejõudu ja sisu kaitses ning jõuga siit veerandfinaalist edasi sammusime. Nüüd tuleb maksimaalselt hästi valmistuda kodus toimuvaks F4-turniiriks. F4 formaadis, sõltub kõik ühest mängust, ehk meil täpselt sama suured võimalused see liiga võita kui ka neljandaks jääda. Neid võimalusi saab muidugi aidata meie kasuks pöörata Viimsi rahvas, kes meid kuuenda mehena toetama tuleb. Usun, et neid inimesi on veelgi enam kui veerandfinaalides ja koos loome 7.-8.aprillil kodusaalis Viimsis, toreda korvpallipeo.“

“Väike samm taas tehtud, ehk veerandfinaalseeria on läbitud ning meeskond hakkab  valmistuma finaalideks. Samuti valmistub ja ootab kogu klubi nüüd põnevusega kodust finaalturniiri, mis kindlasti saab olema suur korvpallipidu ja üks Viimsi aasta spordihetk. Kodumeeskonna osavõtt lisab turniirile veelgi klassi, energiat ja emotsioone. Nagu meie puhul ikka on eesmärgid kõrged nii sportliku, kui ka korraldusliku taseme poolest. Kui juba veerandfinaalides külastas meie kodumänge keskmiselt 150 inimest, siis finaalturniiril ootame selle numbri kahekordistumist”, sõnas klubi tegevjuht Tanel Einaste.

KK Viimsi/Kesklinna KK tulevaste kodumängude ajad Viimsi Kooli spordihoones:

  • II Liiga Finaalturniir: 7.-8.aprill
    • Poolfinaal: 7.aprill kell 20:00: KK Viimsi/Kesklinna KK vs BC Viljandi
    • Kohamäng: 8.aprill sõltuvalt poolfinaali tulemusest, kell 13:00 või 15:30.

 

VAATA ja OSALE ka Facebookis


www.kkviimsi.ee / www.kesklinnakk.ee
FB/kkviimsi / FB/kesklinnakk
IG/kkviimsikesklinnakk

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia 3, 74001 Viimsi   E-post: kesklinnakk@kesklinnakk.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...