Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
17.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi viib 10.-14.juuli läbi U12 kuni U17 vanuseklassi poistele mõeldud korvpallilaagri, mille eesmärgiks on pakkuda noorkorvpalluritele võimalust treenida tipptasemel treenerite käe all.
Kommenteeri
15.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi lapsed- ja noored ning esindusmeeskonna mängijad võtsid enda kanda 12.- ja 13.aprill Viimsi, Viimsi Keskuses toimunud Toidupanga toidukogumispäevad. Kahe päeva sisse mahtunud 13 tunni jooksul ...
Kommenteeri
14.04.2024
Järjekorras teise treeningmängu pidas Viimsi eile kodusaalis Tallinna Kalev/SNABB meeskonna vastu.
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
KK Viimsi/Kesklinna KK krooniti rohkearvulise kodupubliku ees Saku II Liiga meistriks! (0)
11.04.2017

KK Viimsi/Kesklinna KK alistas Saku II Liiga finaalmängus, Viimsi Kooli Spordihoonesse kogunenud ligi 350 pealtvaataja ees, TTÜ Korvpalliklubi II meeskonna numbritega  81:74 (45:37).

Finaali alustas selgelt paremini treener Valdo Lipsu hoolealused, minnes juba esimestel mänguminutitel juhtima 7:0 ning võites esimese veerandi 28:14.

TTÜ agressiivne kaitse pani Viimsi rünnakul eksima ning pooajaks vähenes kodumeeskonna eduseis 45:37.

Kui kolmandal veerandajal suutsime hoida eduseisu kümne punkti piirimail, siis neljandal veerandil, kuus minutit enne normaalaja lõppu, Reni-Alvin Kuimeti tabavate vabavisete järel oli vahe vaid kolm punkti, 71:68. Põneva mängu lõpu kallutas enda kasuks KK Viimsi/Kesklinna KK, võttes Saku II Liiga meistritiitli numbritega 81:74

 

KK Viimsi/Kesklinna KK parim, ka kogu finaalturniiri kõige väärtuslikeimaks mängijaks valitud, Kristjan Evart kogus 29 punkti ja 12 lauapalliga.

Illimar Pilk, kes valiti KK Viimsi/Kesklinna KK meeskonna parimaks mängijaks, arvele jäi 14 punkti. Kaarel Traumann lisas 11 punkti ja 5 resultatiivset söötu.

 

Võitjaid autasustasid Eesti Korvpalliliidu president hr Jaak Salumets ning Viimsi valla kultuuri- ja spordikomisjoni liige hr Atso Matsalu.

 

Meeskonna kapten, finaalturniiri parimaks nimetatud  Kristjan Evart  võttis finaalturniiri kokku, „Suurepärane, et meil õnnestus liiga võita ja saada super emotsioon kogu finaalturniirist. Terve F4 oli korraldusliku osa pealt viimse detailini läbi mõeldud! Ürituse hea turundamine tõi mõlemaks päevaks mänge vaatama suure hulga pealtvaatajaid. Saali tulnud rahvas ju suures osas oligi see, kes nii vägeva atmosfääri tekitas. Seda melu nähes oli peas mõte, et kui kõik teised, sh kogu korraldustiim, fännid ja pereliikmed on oma töö väga hästi ära teinud, tuleb nüüd ka ise mees olla ja head mängu rahvale pakkuda.“ Evart jätkas, „Ja me saime sellega hakkama! Mitte, et ainult ei suutnud liigat võita, vaid teha seda väga korralike esitustega. Hooaja eesmärkidesse me liiga võitu paberi peal kirja ei pannud, kuid ma usun , et mõtteis oli see paljudel meie klubiga seotud inimestel, kaasaarvatud minulnendal ning kindlasti ka Valdol! Mul on hea meel terve võistkonna üle, kes terve hooaeg oli selle nimel tööd teinud ning lõpuks sai pingutus väärikalt ka tasutud.“

 

“Veel kord tänusõnad ja õnnitlused meeskonnale ja treeneritele! On väga uhke tunne ning heameel, et suutsime meeskonna esitlusele väärilise finaalturniiri, millest kujunes tõeline korvpallipidu, korraldada. Julgeks öelda, et kohalik aasta spordihetk, sest kui poolfinaali vaatas veidi alla 300, siis finaalmäng juba ligi 350 inimest, kes häälekalt ka kaasa elasid. Finaalmängu eel kõlanud hümn andis märku turniiri kaalukusest. Tänud siinkohal kõikidele, kes finaalturniirile ja meeskonnale läbi terve hooaja kaasa aitasid: klubisisene korraldusmeeskond, eelkõige Tarmo, Sven ja kõik teised vabatahtlikud; promootor Martin Rebane; tantsutiim Black ja White Dance; DJ Erkki SarapuuAnelle Tamm; fotograaf Riina VaikmaaEesti Korvpalliliittoetajad ja sponsorid ning kõik teised. Samas on veel vara täit rahuolu tunda, sest juhendi eripära tõttu tuleb aste kõrgemasse liigasse pääsemiseks kahe mängu kokkuvõttes alistada SK Ambla ”, sõnas klubi tegevjuht ja finaalturniiri peakorraldaja Tanel Einaste.

 

Vaata fotogaleriisid:

  1. Poolfinaal: KK Viimsi/Kesklinna KK vs BC Viljandi SIIN
  2. Finaal: KK Viimsi vs TTÜ KK II SIIN

 

 

www.kkviimsi.ee / www.kesklinnakk.ee

FB/kkviimsi / FB/kesklinnakk

IG/kkviimsikesklinnakk

 

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia 3, 74001 Viimsi   E-post: kesklinnakk@kesklinnakk.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...