Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
28.03.2024
Leia Easter Tournament 2024 ajakavad ja tulemused:
Kommenteeri
27.03.2024
Viimsi noor meeskond võitis Eesti-Läti ühisliigas 6 mängu ning tuli kokkuvõttes 15.kohale. Võtmaks põhiturniiri kokku tegime juttu meeskonna peatreener Valdo Lipsu, katne ...
Kommenteeri
25.03.2024
Easter Tournament osaleja info, kaasa ja meelespea.
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
KK Viimsi/Kesklinna tõusis esiliigasse! (0)
24.04.2017

Saku II Liiga võiduga välja võideldud õiguse, mängida koha eest uuel hooajal aste kõrgemal, kasutas KK Viimsi/Kesklinna KK ideaalselt ära, alistades üleminekumängudes, kahe mängu kokkuvõttes Ambla Spordiklubi 16 punktilise paremusega. See tähendab, et uuel, 2017/2018, mängib KK Viimsi/Kesklinna KK esmakordselt esiliigas – Saku I Liigas.

Kolmapäeval Viimsi kodusaalis peetud avakohtumise võitis Ambla SK 82:78.  

Neljapäeval Ambla SK kodusaalis Aravetel peetud otsustav kohtumine kulges kolm veerandit tasavägiselt. Mängu ja kogu seeria otsustava veerandi võitsid külalised, 22:8, ning sellega ka kogu mängu 81:61.

Kahe mängu kokkuvõttes andis see KK Viimsi/Kesklinna KK 16-punktise eduseisu ning koha uueks hooajaks kõrgemasse liigasse.

 

Võidukas peatreener Valdo Lips, „Nüüd sai hooaja eesmärk 100% täidetud. Eks nii klubi, treenerid, kui ka mängijad seda lootsid. Pärast Saku II liiga tiitli võitmist olin veendunud, et üleminekumängud saavad olema rasked. Oli selge, et kui oleme võitnud ühe liiga, tabab meeskonda pingelangus, ja seda õigustatult. Siit ka üleminekumängude seeria esimese mängu nö uimasus kaitses. Samas olin rahulik, sest olin kindel, et otsustavaks mänguks on mehed nüüd üles äratatud. Arvestades meie mängijaid, siis teadsin, et kordusmäng saab olema meie poolt võitluslikum ja keegi alla ei anna. Nii ka läks. Au vastasele, kes andis meile suurepärased mängud. Teist mängu küll domineerisime peaaegu tervenisti, kuid Ambla ei lasknud meid kordagi ennast vabalt tunda. Tänan meeskonda suurepärase hooaja eest.“ Vaadates uude hooaega jätkas Lips, „Eks nüüd on klubil ja treeneritel mõtlemisainet, kuidas järgmisele hooajale vastu minna aste kõrgemal tasemel. Aga selline mõtlemisaine on ju ainult positiivne."

 

Meekonna kapten Kristjan Evart jätkas peatreeneri mõtet, „Pärast Saku II Liiga võitu tabas kogu meeskonda pingelangus ning üleminekumängudeks valmistumine polnud lihtne. Kuigi terve meeskond sai väga hästi aru, mis on kaalul, ei leidnud me koheselt oma rütmi. Olid väga rasked 80 minutit kahe päeva jooksul. Ei näidanud me nendes mängudes kõige ilusamat ja ladusamat korvpalli rünnakul kuid kaitse ja võitluse pealt saime lõpuks oma tahtmise. Tulemus oligi see, mille järgi me ju läksime ja iluvead siin ei loe! Kaptenina tänan mängijaid, treenereid ning organisatsiooni.“

 

„Au meeskonnale ja treeneritele kogu selle hooaja eest! Ma ei ole küll päris objektiivne, kuid arvan, et nii meeskonnana kui ka organisatsioonina väärisime läbi hooaja Saku II Liiga võitu ja uueks aastaks tõusu aste kõrgemale. Tänan siinkohal ka kõiki taustajõude, ehk meeskonna toetajaid ja sponsoreid, kodumängude korraldustiimi - Martin, Apo, Terje, Riina, KK Viimsi tantsutiimi - Black ja White Dance ja loomulikult meie kuuendat mängijat - kodupublikut!“ Tunnustas meeskonda klubi tegevjuht Tanel Einaste. Uude hooaega vaadates sõnas Einaste, „Suur samm on tehtud, kuid süües kasvab isu. Selge, et Saku I Liiga nõuab rohkemat nii meeskonna komplekteerimise, treenimise, kodumängude korralduse, fännluse, logistika ja ka taustajõudude osas. Samas on need väljakutsed iga organisastiooni suurim rõõm, ehk kindlasti oleme uuel hooajal veelgi kvaliteetsemad igal rindel.“

 

KK Viimsi/Kesklinna KK: Kristjan Evart, Illimar Pilk, Kaarel Traumann, Peep Belbaum, Märt Rohlin, Artur Kusnerov, Arles Egert Lelle, Kristofer Veismann, Tauri Miggur, Devon Gawley, Isak Lambot, Kevin Sünd, Mattias Henry Koort. Peatreener: Valdo Lips. Treener: Tarmo Kapper.

 

Vaata fotogaleriid seeria esimesest mängust Viimsis SIIN

 

www.kkviimsi.ee / www.kesklinnakk.ee

FB/kkviimsi / FB/kesklinnakk

IG/kkviimsikesklinnakk

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia 3, 74001 Viimsi   E-post: kesklinnakk@kesklinnakk.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...