Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
28.03.2024
Leia Easter Tournament 2024 ajakavad ja tulemused:
Kommenteeri
27.03.2024
Viimsi noor meeskond võitis Eesti-Läti ühisliigas 6 mängu ning tuli kokkuvõttes 15.kohale. Võtmaks põhiturniiri kokku tegime juttu meeskonna peatreener Valdo Lipsu, katne ...
Kommenteeri
25.03.2024
Easter Tournament osaleja info, kaasa ja meelespea.
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
Korvpalliklubi lõpetas XV hooaja (0)
01.06.2017

Laupäeval, 27.mail tõmbas sportliku perepäeva ja piduliku vastuvõtuga Korvpalliklubi Viimsi koos klubipüramiidi kuuluva Kesklinna Korvpalliklubiga joone alla klubi XV hooajale. 

Pidupäev algas sportliku perepäevaga Viimsi staadionil ning Karulaugu terviserajal.

Päeva mahtus paljude täpsust, osavust ja koostööd nõudnud sportlike tegevuste kõrval ka 2 km tervisejooks ning Nike Training Club treening. Perepäevale kohaselt johtuti mõttest, tähtis pole võit vaid ühine osalemine, ehk parimaid tulemusi ei autasustatud vaid tegevuste eesmärgiks oli perega koos läbida erinevaid ülesandeid, osaledes nii loosimängus, kus peaauhindadeks Nike korvpallijalatsid ja korvisüsteem Spalding NBA Logoman. Pika päeva jooksul said osalejad keha kinnitada Kalle Korvpallikohvikus juubelikringli või endi poolt ühise peolaua jaoks valmistatud suupistetega.

Lisaks ühisele liikumisele ja sportimisele vabas õhus autasustati Perepäeval lapsevanemaid, kes vabatahtlikena panustanud klubi tegevustesse, hooaja lõikes parimaid treenijaid, ehk Trennihunte ning loomulikult tänati treenereid. Perepäevalisi tervitasid KK Viimsi tantsutüdrukud Black & White Dance ja Ariadne.

“Tänan kõiki osalenud ligi sadat peret ja kolme sadat osalejat! Inimesed on väliürituse kenasti omaks võtnud ja tulevad tegevusega kaasa. Siinkohal kummardus kogu meie klubisisesele ja -välisele  korraldusmeeskonnale.”, sõnas klubi tegevjuht Tanel Einaste.

Päeva aitasid korraldada KK Viimsi/Kesklinna KK treenerid, Raimo Tann, NTC Rosmary Rits, Keisy Põldsam, Lauri Lihten-Haavel, Lauri Pihlak, Karl Altraja, Martti Vaidla, Liis Vahter, Liina-Ariadne Pedanik, Martin Rebane.

Vaata kogu fotogaleriid Perepäevast SIIN

Vaata videot Perepäevast SIIN

 

Klubi XV hooaja juubeliüritustele tõmmatai joon alla piduliku vastuvõtuga Viimsi Kooli aulas.

Õhtu jooksul tehti tagasivaade möödunud aastasse ja viisaastasse nii numbrites, kui emotsioonides. Tutvustati treenerite kõrval klubi tegevusse panustavaid taustajõude. Tänati toetajaid ja koostööpartnereid ning võidukas Saku II Liiga meeskond sai pähe meistri mütsid.

Korvpalliklubi tervitama tulnud Viimsi abivallavanem hr. Jan Trei sõnas, et korvpall on Viimsi spordi üks visiitkaart ning vallavalitsus jälgib teraselt klubi arenguid.

Klubi tegevjuht Tanel Einaste tänas kõiki klubiga seotud inimesi, “Head sõbrad, kolleegid, toetajad, kogu meie suur korvpallipere. Mul on südamest hea meel Teid kõiki näha ja siiras rõõm, et Teid on nii palju, kellele korvpall korda läheb ning klubisse panustavad!” Aastat kokkuvõtvalt sõnas Einaste “Oli meie aasta. U18 vanuseklassi poisid said möödunud nädalavahetusel kaela G4S Noorteliiga, ehk Eesti Meistrivõistluste, hõbemedalid. Viimsi korvpall mängib uuel hooajal kõrgemal, kui kunagi varem, ehk Saku I Liigas. Oleme korvpalli juurde toonud uusi lapsi ja veelgi olulisem, uusi treenereid.“ Vaadates tulevikku jätkas Einaste, “Meile on kombeks unistada suurelt ja need unistused teoks teha. Nii on tuttav tunne siin Teie ees olla. Kui viis aastat tagasi oli kohe-kohe valmimas Randvere kool, siis täna oleme ootamas oma helesinise unistuse, Karulaugu Spordihoone, ehk korvpalli kodu valmimist 2018.aasta sügisel. Tänusõnad siinkohal loomulikult Viimsi vallale!”

KK Viimsi/Kesklinna KK XV hooaja lõpetamise pidulikule vastuvõtule olid kutsutud klubi praegused ja endised töötajad, toetajad ja koostööpartnerid, sõbrad ja kolleegid korvpalliringkondadest ning lapsevanemad, kes klubi tegevusele kaasa aidanud.

Külalistele esinesid KK Viimsi tantsutüdrukud Black & White Dance ja Ariadne.

Vastuvõttu aitasid korraldada KK Viimsi/Kesklinna KK treenerid, Lauri Lihten-Haavel, Lauri Pihlak, Rene Riisma, Riina Vaikmaa, Leidi Lind, Liis Vahter, Liina-Ariadne Pedanik.

Vaata kogu fotogaleriid Pidulikust vastuvõtust SIIN

 

www.kkviimsi.ee / www.kesklinnakk.ee

FB/kkviimsi / FB/kesklinnakk

IG/kkviimsikesklinnakk

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia 3, 74001 Viimsi   E-post: kesklinnakk@kesklinnakk.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...