Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
28.03.2024
Leia Easter Tournament 2024 ajakavad ja tulemused:
Kommenteeri
27.03.2024
Viimsi noor meeskond võitis Eesti-Läti ühisliigas 6 mängu ning tuli kokkuvõttes 15.kohale. Võtmaks põhiturniiri kokku tegime juttu meeskonna peatreener Valdo Lipsu, katne ...
Kommenteeri
25.03.2024
Easter Tournament osaleja info, kaasa ja meelespea.
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
KK Viimsi/Kesklinna KK palkas Leedu korvpallitreeneri (0)
09.08.2017

Korvpalliklubi Viimsi lõi käed Leedu korvpallitreener Zilvinas Strazdasega.
44-aastane leedulane hakkab igapäevaselt juhendama KK Viimsi U12, U13 ja U14 poisse, kuid annab oma teadmiste ja kogemustega panuse kogu KK Viimsi/Kesklinna KK klubipüramiidi noortesüsteemi arengusse.
Esimene tutvus uue keskonnaga ja õpilastega on tehtud, kui treeningud Strazdase käe all algasid 8.augustil.

“Tulin Viimsisse heade kolleegide kutse peale ning olen jälginud KK Viimsi/Kesklinna KK arengut läbi aastate suure huviga. Võtsin pakkumise ja uued väljakutsed rõõmuga vastu. Tahan jagada enda ning vastu võtta uusi kogemusi, et üheskoos KK Viimsi/Kesklinna KK noortetöö veelgi profesionaalsemaks muuta. Olen rõõmus, et saan siin olla oma perega ja keskenduda tööle mida armastan,” lausus Strazdas.
Klubi tegevjuht Tanel Einaste jätkas, “Zilvinase, kui esimese välistreeneri, tööleasumine KK Viimsi/Kesklinna KK noortesüsteemis on uus tase ning ajajärk klubi arengus. Kui spordialade ja riikide vahele saab tõmmata võrdusmärke, siis üheks nendest kombinatsioonidest on kindlasti Leedu ja korvpall. Zilvinase teadmistega spetsialisti omamine on igale klubile suur privileeg ning hindamatu väärtus. Teeme omaltpoolt kõik, et see koostöö oleks pikk ja viljakas ning loodan, et meie õpilased suudavad enda jaoks sellest maksimumi võtta.”

Zilvinas Strazdas on lõpetanud Leedu Spordiülikooli ning töötanud treenerina Leedus, Venemaal ning Eestis.

Korvpalliklubi Viimsi, koos Kesklinna Korvpalliklubiga, on Tallinna kesklinnas, Meriväljal, Pirital ning kõikjal Viimsis tegustev korvpallikool, moodustades ühtse ligi 450 lapse ja noorega klubipüramiidi.

www.kkviimsi.ee / www.kesklinnakk.ee
FB/kkviimsi / FB/kesklinnakk
IG/kkviimsikesklinnakk
 

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia 3, 74001 Viimsi   E-post: kesklinnakk@kesklinnakk.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...