Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
28.03.2024
Leia Easter Tournament 2024 ajakavad ja tulemused:
Kommenteeri
27.03.2024
Viimsi noor meeskond võitis Eesti-Läti ühisliigas 6 mängu ning tuli kokkuvõttes 15.kohale. Võtmaks põhiturniiri kokku tegime juttu meeskonna peatreener Valdo Lipsu, katne ...
Kommenteeri
25.03.2024
Easter Tournament osaleja info, kaasa ja meelespea.
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
Pilguheit palliväljakutele: Kuu esiliigas (0)
31.10.2017

Kui noortesarjades on põhiturniiri mängud alles algamas, siis meie esindusmeeskonna jaoks on juba peaaegu pool põhiturniiri esimese ringi mängudest selja taga. Saku I Liiga turniiritabelis on meil pärast viite mängu kirjas 2 võitu ja 3 kaotust.

Kus meie tegelik tase eesti tugevuselt teises liigas on, saab veelgi selgemaks rohkem kui kuu aja pärast, 8.detsembril, kui toimub põhiturniiri esimese ringi viimane mäng Viimsi kooli spordihoones. Enne seda toimuvad kodupubliku ees mängud veel 3.novembril, 24.novembril ja 1.detsembril.

Head meelt teeb see, et publik on leidnud kodumängudel tee saali ja mõned fännid on käinud meid ka juba toetamas võõrsil peetud mängudel. 

Esindusvõistkonna treeneritel on mõtlemisainet küllaga, kuidas turniiritabelisse rohkem võite tuleks. Viimase kahe mängu kaotustest peab võistkond omad järeldused tegema, et lisaks rünnakule läbi paranenud kaitse võidupunkte koju tuua. Kuigi palju punkte visata on kindlasti publikule atraktiivne, siis fännidele elamuse pakkumise kõrval on ikkagi peamine koht turniiritabelis.

 

Esindusvõistkonna peatreener Valdo Lips: "Kui mängus visatud punktide üle võib head meelt tunda,keskmiselt mängus visatud punktide arvu järgi oleme liigas 4.kohal, siis kaitsemängu parandamisega tuleb vaeva näha ning see pool järgi aidata, meile visatud punktide arvu järgi oleme liigas alles 9. Põhiprobleem, nagu ka hooaja eel oli tegelikult karta, on oma kaitselaud. Vajame rohkem agressiivsust ja võitlust iga palli eest, peale vastasvõistkonna mööda läinud viset. Nooremad mehed lasevad korvi all lend praegu liig kergelt nö ära suruda. Peame kaalu ja jõu defitsiidi kompenseerima tahtmise ja agressiivsusega."

 

Kas treenerid suudavad poisid oma juhiseid täitma suunata, saab juba näha sellel reedel, 3.11, Viimsi spordihooones, kui võõrustame SK Torma Sport/Kuremaa Spordikooli. Mängu algusajaks nagu ikka kell 20.00.

 

www.kkviimsi.ee / www.kesklinnakk.ee
FB/kkviimsi / FB/kesklinnakk
IG/kkviimsikesklinnakk

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia 3, 74001 Viimsi   E-post: kesklinnakk@kesklinnakk.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...